Azért mert "cukik"??? Vagy mert édesen pózolnak a kamerának?? Ez annyira szánalmas....
Teljes káosz a Big Time Rush koncertjein
2012. március 02. 16:00
Nem értem miért sztárolják most ennyire a One Direction-t.
Azért mert "cukik"??? Vagy mert édesen pózolnak a kamerának?? Ez annyira szánalmas....
1 felhasználónak tetszik:
rockgirlfriend
2012. március 02. 16:15
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Én szeretem mindkét bandát 
A rajongók meg mért nem mennek el 1 igazi One Direction koncertre, ha látni akarják őket.
A rajongók meg mért nem mennek el 1 igazi One Direction koncertre, ha látni akarják őket.
Pillebaba98
2012. március 02. 17:06
|
|
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline
|
Gondoljatok bele 1D fanok,2 éve is szerettétek az 1D-t? Nem MERT AKOR MÉG KÓSZA GÍKFING SE VOLT,A BTR meg 2009 óta van.................na azért gondoljunk bele.......................ők mégis jobbak,de sokkal
Tussz
2012. március 02. 18:30
|
|
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline
|
Én mind a két együttest utálom
de ez van ilyen az élet.Egyszer jó egyszer rossz.
2012. március 02. 18:36
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én jobban szeretem a One Directiont ,de a Big Time Rush is jó
2012. március 02. 18:54
Pillebaba98 -egyetértek veled.
)
Az One Directionos fiúk tényleg szimpatikusabbak nekem(Főleg louis
) de a BTR is nagyon jóó
)
Az One Directionos fiúk tényleg szimpatikusabbak nekem(Főleg louis
2012. március 02. 19:18
|
|
ZoeyRedbirdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 167258 offline
|
Most ha lehet akkor inkább nem írnám le hogy mit gondolok erről......Oké, hogy sokan szeretik a 1D-t, de nem azért, de a BTR kicsit több mindent tett le az "asztalra" hisz, a 1D-s srácok kb. 1 vagy 1.5 éve vannak a köztudatban a BTR meg már kb. 3-4 éve. Én imádom a BTR-t és most nem akarok senkit sem megbántani de ez rohadt nagy pofátlanság a 1D rajongóitól. Ez olyan mint hogy: Bemegyek a moziba, de csak azért mert ott van ingyen mosdó és meg sem nézem a filmet csak a mosdóba megyek be. ez valami ilyesmi dolog. De lehet hogy csak én hasonlítom ilyenhez. De akkor is kiábrándító dolog hogy meg vesznek nem tudom én mennyi dollárért a jegyeket (ami biztos nem 1-2 dollár) és miután a One Direction végzet már el is mentek. Hát gratulálok.... -.-"
2012. március 02. 19:52
Nem akarok megbántani senkit,de ez tényleg nagy pofátlanság.Akkor legalább legyen annyi bőr a 1D rajongók képén,hogy meghallgatják a koncert másik felét,azt a bandát, akinek valóban turnéja van.Ilyet se hallottam még...
Pillebaba98
2012. március 02. 20:51
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
Én is imádom a 1D-t, de sosem tennék ilyet, hogy úgy tolakodnék oda hozzájuk, hogy akár sérülést is okozzak nekik. Nekem a boldogságuk, és a testi épségük a legfontosabb.
A Big Time Rush-t pedig igazán sajnálom .. : //
A Big Time Rush-t pedig igazán sajnálom .. : //
Pillebaba98
2012. március 02. 21:18
|
|
Dooryvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.19. Hozzászólás: 224 Csatolások: 174 Azonosító: 160874 offline
|
Nagyon nem bírom ezt a bandát mármint a One Directiont...a BTR jó, de most miért lenne baj, hogy egy két számot eljátszanak egy koncert elején?? pff...
Tussz
2012. március 02. 22:03
|
|
BaybeeFly, fly dragonfly. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.01. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 144550 offline
|
ez azért elég nagy szemétség, hogy csak az 1D miatt mentek be..-.-"
És szeretem a BTR-t és az 1D-t is nagyon imádom, de ha nem is szeretném a BTR-t akkor is megvártam volna a koncert végét, vagy egyáltalán jegyet sem veszek rá az előzenekar miatt... teljesen nem értem, az amerikaiak olyan hülyék tudnak lenni...-.-" és valamelyik sajnos nem is változik...
És szeretem a BTR-t és az 1D-t is nagyon imádom, de ha nem is szeretném a BTR-t akkor is megvártam volna a koncert végét, vagy egyáltalán jegyet sem veszek rá az előzenekar miatt... teljesen nem értem, az amerikaiak olyan hülyék tudnak lenni...-.-" és valamelyik sajnos nem is változik...
Pillebaba98
2012. március 02. 22:59
|
|
Netti36új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.18. Hozzászólás: 15 Csatolások: 0 Azonosító: 160846 offline
|
Demilena
Amúgy az a vicc, hogy a legtöbben azért támadjátok őket, mert "cukik" és nem olyan tehetségesek, mint pl. Adele. Persze, hogy nem! Adele a világ egyik legjobb vokalistája, iszonyú kevés embert áld meg ilyen tehetséggel az ég. Én személy szerint nem a külsejükbe szerettem bele (egyáltalán nem tetszettek először), hanem a személyiségükbe. Mindegyikük olyan egyedi és különleges személyiséggel rendelkezik, hogy számomra lehetetlen nem szeretni őket. De ugyebár az ember először csak a csini pofit pillantja meg, és mindenki tudja, hogy úgy könnyű ítélni.
Nagyon sajnálom, hogy te ezt így magadra vetted. Én az elején, tisztáztam ,hogy senkit se akarok megsérteni, az az, ez az én véleményem. Annak pedig, nagyon örülök, hogy te a zenéjükbe szerettél bele, azt pedig, hogy mit hallgatsz, a szíved joga.
Engem, nem az zavar, hogy csinos a pofijuk. Egyszerűen, csak az, hogy foggal körömmel, próbálják őket eladni. Mint minden más, fiú bandát. Mikor befutottak ők(gondolom én)azzal az elhatározással, hogy zenélni fognak. De, mivel jól mutatnak együtt kapva kaptak az alkalmon, hogy eladják őket. A lányok többségének pedig el is lehet. Így tehát a nagy többség valószínű a csinos pofiba szeretett bele.
Azt pedig vitatnám, hogy tudnád milyen a személyiségük. Lehet egy 10 perces videóban viccesek, aranyosak stb. De az csak egy 10 perc a nap 24órájából. De attól még lehet, hogy neked van igazad
A számot amit küldtél, ígérem megfogom hallgatni.
Amúgy az a vicc, hogy a legtöbben azért támadjátok őket, mert "cukik" és nem olyan tehetségesek, mint pl. Adele. Persze, hogy nem! Adele a világ egyik legjobb vokalistája, iszonyú kevés embert áld meg ilyen tehetséggel az ég. Én személy szerint nem a külsejükbe szerettem bele (egyáltalán nem tetszettek először), hanem a személyiségükbe. Mindegyikük olyan egyedi és különleges személyiséggel rendelkezik, hogy számomra lehetetlen nem szeretni őket. De ugyebár az ember először csak a csini pofit pillantja meg, és mindenki tudja, hogy úgy könnyű ítélni.
Nagyon sajnálom, hogy te ezt így magadra vetted. Én az elején, tisztáztam ,hogy senkit se akarok megsérteni, az az, ez az én véleményem. Annak pedig, nagyon örülök, hogy te a zenéjükbe szerettél bele, azt pedig, hogy mit hallgatsz, a szíved joga.
Engem, nem az zavar, hogy csinos a pofijuk. Egyszerűen, csak az, hogy foggal körömmel, próbálják őket eladni. Mint minden más, fiú bandát. Mikor befutottak ők(gondolom én)azzal az elhatározással, hogy zenélni fognak. De, mivel jól mutatnak együtt kapva kaptak az alkalmon, hogy eladják őket. A lányok többségének pedig el is lehet. Így tehát a nagy többség valószínű a csinos pofiba szeretett bele.
Azt pedig vitatnám, hogy tudnád milyen a személyiségük. Lehet egy 10 perces videóban viccesek, aranyosak stb. De az csak egy 10 perc a nap 24órájából. De attól még lehet, hogy neked van igazad
2012. március 02. 23:06
|
|
Pillebaba98New York *-* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 1505 Csatolások: 10 Azonosító: 152801 offline
|
én egyáltalán nem azért szeretem a One Directiont ,mert "cukik" és ,mert jól mutatnak együtt ...Hanem ,mert szerintem jó a hangjuk és a zenéjük..
2012. március 02. 23:14
|
|
DayaPure Psychopath |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.15. Hozzászólás: 1261 Csatolások: 569 Azonosító: 155521 offline
|
sosem halgatt még One Direction biytos nagzsyerüek de mig meg nem unom a BTR-t addig nem akarok törődni velük
. Külömben szerintem a BTR tagjai számithattak volna erremert nincs olyasvalaki aki egyformán syeretné mind2bandát az egyikértcsak jobban rajong
Tussz
2012. március 03. 09:53
|
|
kestyDreamer |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.13. Hozzászólás: 1334 Csatolások: 79 Azonosító: 125014 offline
|
Nem akarok megbántani senkit de aki azzal jön hogy a BTR már 3-4 éve van a "pályán" míg a 1D arról megvan a véleményem de inkább nem írom le...
A BTR is elkezdte valahol valamikor az most édes mindegy hogy 3-4 évvel ezelőtt vagy 1 és fél évvel ezelőtt. Ami számít az az hogy mit tettek az idő alatt le az asztalra!
Nem akarom megvédeni a 1D de ha valaki más érvet nem tud felhozni csak az időt kár kiírnia mert az nem gondolja végig hogy volt idő mikor a BTR-t sem ismerte a világ! Sőt senki... És ezért nem kell leszólni egy másik bandát mert most éppen őket szeretik többen.
Az amerikaiakról pedig annyit hogy szánalmasnak tartom a viselkedésüket. Legalább lett volna annyi bennük hogy megtisztelik a bandát a jelenlétükkel ha már dolgoztak ezzel nem keveset!
Egy örök vita lesz ezentúl a 2 banda rajongói között?! Nem hiszem! Lehet szeretni a BTR-t is és a 1D-t is. Mind a 2 bandának megvannak az "előnyös dolgaik" de nem lehet őket összehasonlítani!
A BTR is elkezdte valahol valamikor az most édes mindegy hogy 3-4 évvel ezelőtt vagy 1 és fél évvel ezelőtt. Ami számít az az hogy mit tettek az idő alatt le az asztalra!
Nem akarom megvédeni a 1D de ha valaki más érvet nem tud felhozni csak az időt kár kiírnia mert az nem gondolja végig hogy volt idő mikor a BTR-t sem ismerte a világ! Sőt senki... És ezért nem kell leszólni egy másik bandát mert most éppen őket szeretik többen.
Az amerikaiakról pedig annyit hogy szánalmasnak tartom a viselkedésüket. Legalább lett volna annyi bennük hogy megtisztelik a bandát a jelenlétükkel ha már dolgoztak ezzel nem keveset!
Egy örök vita lesz ezentúl a 2 banda rajongói között?! Nem hiszem! Lehet szeretni a BTR-t is és a 1D-t is. Mind a 2 bandának megvannak az "előnyös dolgaik" de nem lehet őket összehasonlítani!
Pillebaba98
2012. március 03. 21:39
|
|
Cinteevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.11. Hozzászólás: 139 Csatolások: 0 Azonosító: 138466 offline
|
A One Direction rajongóktól ez tényleg nem szép,de őszintén szólva én eddig ennek a BTR-nek egy számát se hallottam rádióban,nem láttam egy klipjüket se a tévébenem lep meg ,hogy több a One Direction fan.Én is szeretem őket mert egyrészt jó a zenéjük nagyon jófejek és még helyesek is.
2012. március 04. 12:23
|
|
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline
|
nem tudom mit mondja hülye emberek ha az 1D-t akarják látni miért nem nézik máshol vagy akkor várjanak pár honapot vagy mittom menyit de aztán már akárhol meglehet nézni mindent. embereek mire van a telefon és a net manapság mindent ellehet intézni pár jo kapcsolat kell és minden meg van ha lehidalok egyesektől (rajongo vagy tudja a bánat miktől)
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.