Majd lecseng (remélhetőleg hamar) ez az "1D" őrület…
Forrás: http://starity.hu/magazin/25109-teljes-kaosz-a-big-time-rush-koncertjein/#comment#ixzz1nt5Sqn1y
Lefog, hidd el! Most van az a tipikus "őrült láz", miután ez lecseng, marad néhány millió igazi rajongójuk és utána csak az élet rendje következik...kiöregszenek. Ahogy kiöregedett a Backstreet Boyz és minden más fiú banda is. Nem szeretnék megsérteni, senkit se. Tényleg nem. Tisztázzuk, tudom, hogy xfactorosok voltak. Nem állítom h nincs jó hangjuk. De ez lényegtelen. Ha nem lennének, "cukik, helyesek" nem lenne ekkora sikerük...
De szerintetek Adele vagy a Coldplay annyi hanggal, ami a One Directionos fiúknak van és ezzel kinézetükkel(pl.Adele kicsit molettebb), elértek volna valaha oda, ahol most vannak? Nem!! Csak is kizárólag, fantasztikus tehetségüknek, és szívből írott számaiknak köszönhetnek mindent.
És ez is, mutassatok egy olyan számot a One Directiontól aminek van mondanivalója.(ami lehetőleg nem egy romantikus tinifiú viszonzatlan szerelméről szól)
És ez is mutatja, hogy elakarják őket adni míg még fiatalok jól néznek ki és a mosolyuk egy gügyögő kis babáéra emlékeztet, semmi más. Addig énekelnek, arról, hogy minden szép és jó, ezt még megfűszerezi egy kicsit az is, hogy valamennyi hangjuk is van, és a világ már is a lábaik előtt hever vagy legalább is a (10-16 éves)lány korosztály.
Tényleg nem szerettem, volna senkit se megsérteni ezzel, ha még is ezt történt, sajnálom. Ez az én véleményem. Mindenkinek szíve joga mit szeret és mit nem!

1 felhasználónak tetszik: