Madonna nemrég a Super Bowlon adta elő Nicki Minaj és M.I.A. társaságában visszatérő dalát, ám most megjelent az utódja, a Girl Gone Wild.
A teljes cikkhez kattints ide!
Hatalmas népszerűségnek örvend Madonna új dala
2012. február 29. 13:28
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
2012. február 29. 13:57
|
Appalache |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.18. Hozzászólás: 505 Csatolások: 15 Azonosító: 149552 offline
|
Ez szörnyű, borzalmas, hallgathatatlan, rémisztően rossz, hulladék "dal", inkább zaj, ráadásul ennyi idősen nem arról kéne énekelni, hogy girl gone wild meg dancefloor, stb. Egyszerűen méltatlan a korához. Nem is bírtam végighallgatni, csak a felét.
2012. február 29. 14:05
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Egész jó lett....!
2012. február 29. 14:26
Oda + vissza vagyok "God"donnáért, de a dal kevésbé tetszetős. Ezek után fogalmam sincs, milyen albumra számítsak. Az előző dal, most ez és a Masterpiece három külön világ. Ez az új track nekem a Confessions-t idézi (talán a Get Together-t kicsit?), nem lenne rossz ez az irányvonal.
Még valami. Madonna már 53, tény, hogy nem "lány", de még mindig jobban néz ki, mint a travikinézetű Madonnawannabe.
Még valami. Madonna már 53, tény, hogy nem "lány", de még mindig jobban néz ki, mint a travikinézetű Madonnawannabe.
2012. február 29. 14:59
Nekem tetszik, bár nem vagyok annyira oda a dalért. Viszont határozottan jobb mint a Minajos előzmény, ebben a dalban nincsenek zavaró tényezők.
2012. február 29. 15:06
Ez a dalszöveg igen nevetséges egy 53 éves nő szájából...
2012. február 29. 15:30
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Hát ez valami borzasztó lett.
Kb. ilyen Rihanna szintű tuctuc zene, aminek körülbelül semmi értelme. Nincs bajom Madonnával, bár különösebben nem is rajongok érte, de ez valami iszonyat. Még az előző számát is alulmúlja, pedig az sem lett valami nagy szám. A legnagyobb baj az, hogy mivel most ezek a disco számok a "menők", meg ezeket játsszák főleg a rádiók, Madonna is beállt a sorba, és már ő is ilyeneket gyárt, de ez nagyon nem az ő műfaja...Sokkal inkább meghallgatnék balladát tőle, mint ilyeneket...
2012. február 29. 15:47
hát,nem is tudom...
sohasem imádtam a dalait vagy a hangját, ez is túl tucatra sikeeredett, mint az előző dala.
sohasem imádtam a dalait vagy a hangját, ez is túl tucatra sikeeredett, mint az előző dala.
2012. február 29. 15:52
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
nálam nem örvend hatalmas népszerűségnek ez a dal
mi ez? régen olyan jó dalai voltak Madonnának, most mi történt vele? Már az előző albuma sem volt az igazi...
ja amúgy már kicsit uncsi, hogy bármilyen cikknél fel kell hozni Rihannát, még akkor is ha meg sincs említve a cikkben
ja amúgy már kicsit uncsi, hogy bármilyen cikknél fel kell hozni Rihannát, még akkor is ha meg sincs említve a cikkben
2012. február 29. 15:53
Nem akarom megsérteni, de ez szörnyű lett. Tucatszámszerű, ami ugye a mai divat, de Madonna szerintem jobban annál, hogy a tuc-tuc-stílusú daloknál leragadjon.
2012. február 29. 15:57
RoxanaaŁ egyetértek!!
Tényleg nagyon szörnyű lett!!
Nálam nem nagyon örvend nagy népeszerűségnek....
Sztem, sőt biztos, hogy a régi számai sokkal jobbak voltak.....
Tényleg nagyon szörnyű lett!!
Nálam nem nagyon örvend nagy népeszerűségnek....
Sztem, sőt biztos, hogy a régi számai sokkal jobbak voltak.....
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: