Gwyneth Paltrow állítása szerint az énekesnő lányából, Blue Ivyből előadóművész lesz majd, ha felnő.
A teljes cikkhez kattints ide!
Beyoncé lánya már most sztár
2012. február 29. 11:26
2012. február 29. 11:46
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Remélem nem csak a szépségét, hanem a tehetségét is örökölte a pici.
2012. február 29. 13:40
|
missyanikó7Huncutka™ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.06.08. Hozzászólás: 1231 Csatolások: 42 Azonosító: 152541 offline
|
ha most sztár akkor mi lessz 9-10 év múlva....királynő????
2012. február 29. 13:49
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Sok boldogságot!
És majd meglátjuk,hogy mi lesz belőle úgy kb 10 év múlva....
2012. február 29. 13:57
|
|
hörikeWinter *--* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 3559 Csatolások: 30 Azonosító: 146816 offline
|
Bee valóban jó anya abban biztos vagyok ahogy abban is hogy nem azért bugyolálta be annyira a kicsit hogy le ne fényképezzék hanem hogy nehogy megfázzon.
Másrész, honnan tudja Gwyneth mágállapítani egy 2 hónapos babáról hogy reflektorfénybe kerül? Lehet hogy örökölt némi tehetséget de ere semmi garancia nincs. De kitudja, majd kiderül 10-12 év múlva. Sok sikert Ivy.
2012. február 29. 14:54
Istenem de aranyos a képen a pici,reméljük azért majd nem száll a fejébe a siker...
2012. február 29. 15:08
Gondolom most nem leszek túl népszerű, de én már undorítónak tartom ezt a Beyoncé-Ivy féle mesét. Emberek, ő is olyan, mint én vagy te! Családot alapított, mert gyermeket szeretne. Ivy Blue egy kisgyermek, egy apró csöppség, akit elképzelhető, hogy el fognak kapatni és anyuci nyomdokaiba fog lépni. Fú, csak nekem gusztustalan? Az a gyerek miért ne tanulhatna jogásznak vagy éppen orvosnak? Esetleg miért nem dolgozhatna brókerként, vagy esetleg stylistként? Azért mert Beyoncé a mai huszonegyedik század túlsztárolt mamája, attól nem kell istenként tekinteni egy gyermekre, könyörgöm!
Bár az ilyen sztárcsemeték az esetek 99%-ában túl van kapatva és elég érdekes személyiségek lesznek belőlük, mert abból a sikerből fognak megélni, amit anyuci vagy apuci kitaposott előttük. Ráadásul az emberek nem Ivy Blue-ként fogják emlegetni, hanem Beyoncé lányaként. Gusztustalan már ez az agyon sztárolás mind Beyoncé, mind a kisbaba részéről. Egy gyermeknek nem reflektorfényre, hanem szerető családra van szüksége. Persze, persze, média és szerintem Gwyneth rézéről ez is csak egy kis nyalás volt.
P*fám leszakad egyébként, lassan már a kisbabák is sztárok, csak, mert sztár anyucijuk van. Wow! Nem is tudom igazán, hogy az utóbbi pár éve sztároltak-e így valakit és a gyerekét, egyáltalán nem emlékszem rá. Lehet megkövezni engem, elhordani mindennek, de ez szerintem undorító...
2012. február 29. 15:40
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Holly Keller én biztosan nem kövezlek meg ezért, pedig hatalmas Beyoncé rajongó vagyok. Abban én is egyetértek veled, hogy ilyen pici korban nem döntheti el a szülő, hogy mi legyen a gyerekből. De szerintem korai még ilyenekről beszélni, hogy biztos el fogják kapatni, meg ilyen-olyan lesz...ezt meg mi nem dönthetjük el! Amit te is írtál, szerető családban tuti nem lesz hiánya, a reflektorfényt majd ő eldönti!
Az biztos, hogy Beyoncé tehetségében nincs kétség, ezért szerintem megérdemelt az "agyonsztárolás". Amúgy meg minden sztárbabánál ekkora a felhajtás, én ezen már nem lepődöm meg:
szeretek Beyoncés cikkeket olvasni
köszi hummingbirdheartbeat
Az biztos, hogy Beyoncé tehetségében nincs kétség, ezért szerintem megérdemelt az "agyonsztárolás". Amúgy meg minden sztárbabánál ekkora a felhajtás, én ezen már nem lepődöm meg:
szeretek Beyoncés cikkeket olvasni
köszi hummingbirdheartbeat
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 29. 15:45
szerintem is egy csodagyerek lesz belőle :]
1 felhasználónak tetszik:
hummingbirdheartbeat
2012. február 29. 15:46
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ha akarja a kicsi ha nem igy is úgy is hires lesz,vagyis már az
2012. február 29. 16:13
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Borzalmas lehet sztárcsemetének lenni...
Máris mennek a találgatások, tippek, hogy milyen szép lesz, milyen tehetséges lesz, és biztos, hogy az énekesi karriert akarja majd választani. Holly Keller egyetértek. Habár tényleg irtó édes a fotón, nem lesz különb Surinál, Madonna lányánál, és a többieknél, akik szinte annyit szerepelnek a médiában, mint szüleik.
Máris mennek a találgatások, tippek, hogy milyen szép lesz, milyen tehetséges lesz, és biztos, hogy az énekesi karriert akarja majd választani. Holly Keller egyetértek. Habár tényleg irtó édes a fotón, nem lesz különb Surinál, Madonna lányánál, és a többieknél, akik szinte annyit szerepelnek a médiában, mint szüleik.
2012. február 29. 16:37
Ma a sztárszülők még a saját gyerekeikből is pénzt csinálnak. Beyoncé és Jay-Z ezt nem tette meg, hiszen nem csináltatott fotósorit egy neves magazinnal, és kért a fotókért rengeteg pénzt, hanem a világhálóra önszántukból pakoltak fel néhány képet.
Azt én is bizarrnak tartom,hogy egy gyerekről már ilyesmit magyarázzanak,hogy reflektorfényben van. Egyenlőre még a napfényt is alig látta, nem hogy a reflektorfényt.
De arról megvagyok győződve,hogy nem kisember lesz Ivyből. Lehet,hogy az által,hogy híresek a szülei, de lehet,hogy nem. És mondjuk színésznő lesz, vagy híres divattervező.
Egyébként azt megjegyezném,hogy Beyoncéra elég furcsa kifejezés a túlsztárolt szó. Megérdemli, hiszen hatalmas tehetsége van. Aki túlsztárolt lehetne, az Selena vagy a Disney 120%-a.
Azt én is bizarrnak tartom,hogy egy gyerekről már ilyesmit magyarázzanak,hogy reflektorfényben van. Egyenlőre még a napfényt is alig látta, nem hogy a reflektorfényt.
Egyébként azt megjegyezném,hogy Beyoncéra elég furcsa kifejezés a túlsztárolt szó. Megérdemli, hiszen hatalmas tehetsége van. Aki túlsztárolt lehetne, az Selena vagy a Disney 120%-a.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.