AnnaSophia Robb lesz a fiatal Carrie Bradshaw
2012. március 01. 20:12
szerintem az egész koncepció hülyeség. eleve ott kezdődik, hogy az 1980-as években játszódik, és azt a divatkorszakot nem fogják visszahozni. a satc egyik erőssége pont a stílus volt, viszont ki akarna olyan hajat, sminket, ruhákat viselni, amiket a 80-as években viseltek?
2012. március 01. 21:31
|
|
kuszkusz4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 187 Csatolások: 3 Azonosító: 158286 offline
|
juj, én olvastam a könyvet(szerintem jó volt, de marhára nem a szexről szólt) és már nagyon várom milyen lesz a sorozat (bár én nem AnnaSophiát választottam volna a szerepre, de remélem helyt tud állni majd a sorozatban)
2012. március 04. 13:45
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Nekem tetszik az ötlet. Remélem be fogják rendelni az egész évadot belőle. Szerintem a könyvet is el fogom olvasni.
2013. március 16. 15:18
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Nekem nagyon tetszik a sorozat!
2014. november 23. 17:14
Kár ,hogy vége lett
Vissza sírom azokat az estéket mikor popcornal a kézben ültem a gépem előtt és néztem Carrie történetét
( !!!
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: