Berendelték a The Carrie Diaries pilotját, májusban pedig eldől, elkészül-e a teljes évad.
A teljes cikkhez kattints ide!
AnnaSophia Robb lesz a fiatal Carrie Bradshaw
2012. február 28. 18:51
|
|
Coco Selly |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.08.22. Hozzászólás: 5338 Csatolások: 158038 Azonosító: 105880 offline
|
2012. február 28. 18:53
|
|
iwantscreamvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.30. Hozzászólás: 450 Csatolások: 13 Azonosító: 123792 offline
|
úgy birom , hogy ha valaki már sztár vagy celeb akkor az szépség pedig sztem ez nem így működik.. xd
2012. február 28. 19:19
|
|
Marina SalvatoreGoth,Loki Laufeyson & Daenerys Targaryen <333 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.29. Hozzászólás: 5443 Csatolások: 2807 Azonosító: 150271 offline
|
Ő nagyon jó színésznő
2012. február 28. 19:30
Imádom AnnaSophia drágát, de én eddig meg voltam győződve, hogy Dianna kapta meg a szerepet
2012. február 28. 21:02
|
|
symor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.05.23. Hozzászólás: 665 Csatolások: 3571 Azonosító: 61644 offline
|
A legújabb rajongók többsége lassan elfelejti, hogy a sorozat alapjában a szexről szólt, illetve arról, hogy felnőtt (kicsit túlérett) szingli nők, hogy élik meg kapcsolataikban a modern idő szexualitását.
Kitárgyalták a sorozat első évadjaiban humorosan az összes genitális, orális, anális intim formációt, amellett, hogy azért zajlott a kapcsolatkeresés problémáit illető erőltetett nyavalygás.
Ettől volt a Szex és New York HBO sorozat és nem egy szappanmatiné, valami network tévén; a szókimondástól.
A népszerűség azonban viszonylag hamar felpuhította a sorozat valódi mondanivalóját, a témák egyre inkább blamák lettek a valószínűtlen főszereplők még valószínűtlenebbek.
A mozifilmek végképp elkorcsosították azt a mondanivalót, ami Szex és New York és benne Carrie barátnőivel eleinte képviselt.
Elaggott luvnyák luxuskivitelben és a "szex" - dióhéjban ilyenné vált a sztori.
Most pedig itt van az új éra, egy előzménytörténet a fiatalka Carrie-ről :S
Szegény AnnaSophia ennél azért többre lenne érdemes.
Az HBO-val szemben pedig a CW, hogy úgy mondjam egy nagyon light-csatorna.
Üdvözöljük tehát a sorozatot, melynek arról kéne szólni, hogy Carrie hogyan fedezte fel a saját szexualitását, ami később a nagy sorozat kis bölcsességeihez vezetett. Ehelyett, megelőlegezem arról fog szólni, hogy Carrie milyen tündi-bündi szerelemvágyó és őszinte barátságot ápoló kiscsaj volt, szex nélkül természetesen
Kitárgyalták a sorozat első évadjaiban humorosan az összes genitális, orális, anális intim formációt, amellett, hogy azért zajlott a kapcsolatkeresés problémáit illető erőltetett nyavalygás.
Ettől volt a Szex és New York HBO sorozat és nem egy szappanmatiné, valami network tévén; a szókimondástól.
A népszerűség azonban viszonylag hamar felpuhította a sorozat valódi mondanivalóját, a témák egyre inkább blamák lettek a valószínűtlen főszereplők még valószínűtlenebbek.
A mozifilmek végképp elkorcsosították azt a mondanivalót, ami Szex és New York és benne Carrie barátnőivel eleinte képviselt.
Elaggott luvnyák luxuskivitelben és a "szex" - dióhéjban ilyenné vált a sztori.
Most pedig itt van az új éra, egy előzménytörténet a fiatalka Carrie-ről :S
Szegény AnnaSophia ennél azért többre lenne érdemes.
Az HBO-val szemben pedig a CW, hogy úgy mondjam egy nagyon light-csatorna.
Üdvözöljük tehát a sorozatot, melynek arról kéne szólni, hogy Carrie hogyan fedezte fel a saját szexualitását, ami később a nagy sorozat kis bölcsességeihez vezetett. Ehelyett, megelőlegezem arról fog szólni, hogy Carrie milyen tündi-bündi szerelemvágyó és őszinte barátságot ápoló kiscsaj volt, szex nélkül természetesen
2012. február 28. 21:30
|
|
Zaphirevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.03. Hozzászólás: 144 Csatolások: 3 Azonosító: 168422 offline
|
én is úgy hittem, hogy blake lively lesz, de ezek szerint nem. én blake-t jobban el tudnám képzelni, de valószínű csak a gossip girl rajongásom miatt...
)
2012. február 28. 21:34
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Nem örülök ennek a hírnek, de ez ugye még csak pilot, ha jól értettem, tehát nem biztos, hogy lesz belőle sorozat. Anna jobb szerepet érdemel ennél, ilyen fiatalon ráadásul.
2012. február 28. 22:25
Nem azért mondom mert ő az egyik kedvenc színésznőm, de véleményem szerint Blake Lively sokkal jobb lett volna a szerepre - lehet, hogy benne se volt a pakliban - csak azért mondom, mert Blake és SJP között van némi hasonlóság, ellenben AnnaSophiával.
Plusz, szerintem így elveszik az igazi élmény, amit a Szex és New York nyújtott, ráadásul a címében is benne van, hogy mi volt a csajok között a mindennapi téma. Na mindegy, azért sok sikert!
Plusz, szerintem így elveszik az igazi élmény, amit a Szex és New York nyújtott, ráadásul a címében is benne van, hogy mi volt a csajok között a mindennapi téma. Na mindegy, azért sok sikert!
2012. február 29. 07:01
|
|
VanessaWolfe13Goddess |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.18. Hozzászólás: 1189 Csatolások: 58 Azonosító: 134978 offline
|
Egyetértek LaGirl9292!
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: