Harry Styles újabb bizarr ajándékot kapott
2012. február 28. 21:50
az komoly.
nekem is Harry a kedvencem, és tök jó, hogy mindenfélével kedveskednek a fanok, de ezt már kicsit túlzásba viszik.. Nem is számolnak a következményekkel, el hiszem, hogy rózsaszín felhő borítja be a fejüket, de ilyeneket akkor sem kéne.
nekem is Harry a kedvencem, és tök jó, hogy mindenfélével kedveskednek a fanok, de ezt már kicsit túlzásba viszik.. Nem is számolnak a következményekkel, el hiszem, hogy rózsaszín felhő borítja be a fejüket, de ilyeneket akkor sem kéne.
2012. február 28. 21:50
Na ne már, megint? Ugyan mi lesz a következő kis meglepetés?
2012. február 29. 06:43
jó, én is imádom a srácokat, és mondjuk egy kis süti vagy plüssmaci belefér a dologba, de hogy tampon..xdd ajha..-.-XDD
2012. február 29. 07:14
|
|
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2054 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline
|
"A One Direction valószínűleg nemcsak Anglia, hanem egész Európa legsikeresebb fiúbandája, hiszen most Észak-Amerikában koncerteznek."-Bazdmeg. 
Amúgy elég idióta lehetett az a csaj
Amúgy elég idióta lehetett az a csaj
2012. február 29. 11:53
|
|
cuppycake99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 78 Csatolások: 1 Azonosító: 169498 offline
|
Hát...Ez azzért egy ici-picit..Najó,rohadtul kemény..Most komolyan van olyan idióta,aki betétet ad egy fiúnak?...Már a tamponnál is kicsit hülyén néztem,hogy 'WTF',de ez.Wáhhh,szegénykém.
Amúgy meg Harry 4evörr.
<3
Amúgy meg Harry 4evörr.
2012. február 29. 12:38
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
te jó ég hogy jut ilyen az eszükbe?
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.

0 felhasználónak tetszik: