Harry Styles újabb bizarr ajándékot kapott
2012. február 28. 20:00
|
|
dorina_1996új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.28. Hozzászólás: 40 Csatolások: 0 Azonosító: 168037 offline
|
énis oda vagyok harry.ért de azért én ilyet nemcsinálnék akármennyire is imádom.. O.o ez már beteges amiket eggyesek megcsinálnak..
2012. február 28. 20:08
|
|
VampireKingus96új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.25. Hozzászólás: 80 Csatolások: 0 Azonosító: 147980 offline
|
isteneeeem...valakiknek tényleg nincs kint 4 kerekük -.-" szánalmas
2012. február 28. 20:13
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Na az úgy érdekes. Mondjuk párszor már melltartóval is megdobálták őket..
Hát ez is a hírnév velejárója. 
Amúgy mi a baj a göndör hajjal? Szerintem kifejezetten vonzó, különleges. Nekem bejönnek a göndör hajú fiúk, van bennük valami... különleges és vonzó.
Amúgy mi a baj a göndör hajjal? Szerintem kifejezetten vonzó, különleges. Nekem bejönnek a göndör hajú fiúk, van bennük valami... különleges és vonzó.
2012. február 28. 20:20
|
|
csbiuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165594 offline
|
hihetetlen...miért kell ilyen gusztustalanságokat csinálni??!! leszállhatnátok már róluk!! ők lehet hogy első pillanatban röhögtek, most már szerintem undorítónak tartják! ezt be lehetne fejezni ám!!
2012. február 28. 20:21
Idézet (An_d_a @ 2012.02.28. 19:18)
lehet sokak körében nem leszek népszerű,de falramászom ettől a bandától.nem értem mit eszik bennük az a sok tinicsaj,szerintem borzalmasan néz ki mindegyik.egyiknek hülyébb a feje mint a másiknak.(elnézést,ez a véleményem)
fogalmam sincs miért lettek ennyire felkapva.semmi különleges nincs bennük,nagyon remélem,hogy ez is olyan lesz,mint a nagy cody simpson vagy milyen mánia.1-2 hónapig hatalmas volt az érdeklődés,most meg szerintem nemsokan tudják már kiről is beszélek.
nekik sem jósolok nagy jövőt,semmi új,semmi egyedi nincs bennük.a vinnyogásukról pedig már ne is beszéljünk..
fogalmam sincs miért lettek ennyire felkapva.semmi különleges nincs bennük,nagyon remélem,hogy ez is olyan lesz,mint a nagy cody simpson vagy milyen mánia.1-2 hónapig hatalmas volt az érdeklődés,most meg szerintem nemsokan tudják már kiről is beszélek.
nekik sem jósolok nagy jövőt,semmi új,semmi egyedi nincs bennük.a vinnyogásukról pedig már ne is beszéljünk..
Adom
2012. február 28. 20:33
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Enaa: Igen, megértettük, hogy te sem szereted őket, kifejtetted már pár kommentben, de szerintem kár a feszültséget szítani. Előbb utóbb veszekedés lesz a vége. Ízlésekről pedig abszolút felesleges vitát indítani...
Haters gonna hate.
Haters gonna hate.
2012. február 28. 20:39
|
|
Kicsilány16♡イαяα♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.06. Hozzászólás: 1825 Csatolások: 421 Azonosító: 146753 offline
|
Ez túlzás amit a rajongói csinálnak.
2012. február 28. 20:45
|
|
dodoka5visszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 422 Csatolások: 0 Azonosító: 133060 offline
|
hát nem tudom engem különösebben nem érdekel hogy miféle hülyeségeket ajándékoznak nekik ha egy lány betét szánt neki hát tegye leszarom szépen szólva .. szeretem őket meg minden de ez engem nem érdekel nem is értem h minek indítanak ilyen cikkeket.. :DDD
2012. február 28. 20:59
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Ez már tényleg fáj...
2012. február 28. 21:04
|
|
nick j and selena gvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.09. Hozzászólás: 185 Csatolások: 0 Azonosító: 134504 offline
|
Megértem h nem szeretitek már aki.. De azért ilyen hülyeségeket nemkéne írni h lehet h használ ilyet .... -.- Tudom harry nem wmi szent gyerek csinált hülyeséget pl szájon puszilta louis-t de nem csak ö csinál ilyet ... De ezt mindcsak hülyülésböl teszi !!
én így birom öt a hülyülésével együtt
) jah és sztem a frizurájával nincs semmi baj nagyon is illik az egyéniségéhezzz ! Legalább nincs ízlésficama mint a mai fiúknak a tarkopaszra nyírt hajukkal -.-'''' nah 1D forever <3
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.

0 felhasználónak tetszik: