Rihanna játszhatja Whitney Houstont
2012. február 28. 16:34
Felesleges. Nem tudom mit képzelnek, hogy egy ilyen emberrel akarják visszahozni Whitney emlékét..
Ez így már nem is magáról a legendáról fog szólni hanem Rihannáról, és a sok fan csak azért fog elmenni és megnézni mert a kedvencük szerepel benne. Ez is csak csillogás és fényűzés, valószínűleg semmi olyan értéket és szeretetet nem fog sugallni amit az emberek igazán éreztek Whitney iránt ..
Ez így már nem is magáról a legendáról fog szólni hanem Rihannáról, és a sok fan csak azért fog elmenni és megnézni mert a kedvencük szerepel benne. Ez is csak csillogás és fényűzés, valószínűleg semmi olyan értéket és szeretetet nem fog sugallni amit az emberek igazán éreztek Whitney iránt ..
2012. február 28. 16:39
|
|
alkorossyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.01. Hozzászólás: 321 Csatolások: 68 Azonosító: 134212 offline
|
Neeem tudom, jó lenne egy filmben látni, de nem olyan Whitney-s számomra. mondjuk egy visszafogottabb kinézet, paróka, stb. lehet, hogy whitney-ssé tenné, de nem annyira hiszem.
2012. február 28. 16:40
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Jennifer Hudson! Aki látta az idei Grammy-n, az tudja miért ő a legmegfelelőbb.
2012. február 28. 16:42
Ezzel én nem értek egyet!!!!
Nem azért.. de sztem egyáltalán nem méltó Whitney szerepére.. már bocs..
Whitneynek sokkalta több tehetsége van, mint Ririnek... Whitneynek szerepét inkább kapná meg Jordin, mert ő sokkal jobban ismeri Whitneyt, mint Rihanna... hiszen amennyit együtvoltak, meg együttöltöttek ídőt, azalatt az idő alatt nagyon megismerhette őt, nem???
Ha választani kéne, akkor innen az esélyes Jordin és Jennifer lenne az... (bár Jennifer csak akkor, hogyha nem utasította el... (mert azt halottam, hogy elutasította....
Remélem, hogy máshogy lesz, mert még az a szerencse, hogy Állítólag!!!!
Ui.:Egyetértek gertii,Fruzsi26,Corby,Pandus!!!!
2012. február 28. 16:45
Hát nem hiszem hogy erre ő lenne a legmegfelelőbb..
2012. február 28. 16:56
|
|
Emily O.Osminator™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 2577 Csatolások: 676 Azonosító: 139156 offline
|
Mert olyan nagy a hasonlóság köztük ...
Nem is hiszem, hogy ő lenne a legalkalmasabb rá. A másik meg, hogy Willow Smith, mit akar a vadiúj "frizurájával" ott?
2012. február 28. 17:06
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Nemtudom mit háborogtok ...Hogy nem méltó Whitney emlékéhez meg ijenek ...Nincs mit szépíteni , Whitney is csak drogos volt , amivel nekem semmi bajom ,de nemkell szentnek beállítani , szóval ennyi erővel Rihanna is játszhassa ... ennyi
2012. február 28. 17:15
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Rihanna teljesen más karakter, szerintem nem lenne hiteles "Whitney-ként". amúgy szerintem Riri elég jól színészkedik, legalábbis az új filmje trailere ezt biznyítja.
de valahogy nem tudnám elképzelni egy ilyesmi filmben...
sokan írtátok, hogy Rihanna nem ér fel egy ilyen legendához...nos Rihanna elég sok mindent elért már, és ez szúrhatja egyesek szemét. A másik, hogy nem létezik olyan ember, aki Whitney-hez felér bárhogyan nézve. Ő egy legenda volt, egy csodálatos díva és sem Riri sem pedig más énekesnő vagy színésznő nem tudná hitelesen alakítani Whitneyt.
Ha mégis választani kellene, Jennifer Hudson lenne a legmegfelelőbb! Ahogy LadyAlba88 is írta
sokan írtátok, hogy Rihanna nem ér fel egy ilyen legendához...nos Rihanna elég sok mindent elért már, és ez szúrhatja egyesek szemét. A másik, hogy nem létezik olyan ember, aki Whitney-hez felér bárhogyan nézve. Ő egy legenda volt, egy csodálatos díva és sem Riri sem pedig más énekesnő vagy színésznő nem tudná hitelesen alakítani Whitneyt.
Ha mégis választani kellene, Jennifer Hudson lenne a legmegfelelőbb! Ahogy LadyAlba88 is írta
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 28. 17:16
Idézet (Edeee... @ 2012.02.28. 17:06)
Nemtudom mit háborogtok ...Hogy nem méltó Whitney emlékéhez meg ijenek ...Nincs mit szépíteni , Whitney is csak drogos volt , amivel nekem semmi bajom ,de nemkell szentnek beállítani , szóval ennyi erővel Rihanna is játszhassa ... ennyi
nem az életvitellel van baj, hanem a hangi adottságokkal! rihanna fényévekre van whitneytől, és ezen a brutális különbségen még a világ legjobb énektanára se tudna segíteni.
2012. február 28. 17:38
|
|
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2094 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline
|
Ez ugye csak valami rossz vicc??? Jordin vagy Jennifer lenne a tökéletes választás! Ők már azért megközelítik hangilag azt a szintet, ahol Whitney volt..
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 28. 17:38
Rihanna egyszerűen ezt nem érdemelné meg. Nem arról van szó,hogy ide képzett színészek kellenek,hanem hatalmas megtiszteltetés Whitneyt eljátszani. Nem adnám egy ilyen igen gyenge tehetséggel megáldott sztárocskának ezt a szerepet. Félreértés ne essék, bírom Rihanna fejét, de ide igen kevés. Bár eléggé nagy rá az esély,hogy ő kapja meg a szerepet, hiszen nagyon jó reklám lenne már alapból a filmnek,hogy egy ilyen közkedvelt személy játssza Whitneyt.
Hangi adottságok alapján ha döntenének, akkor egyértelműen Brandy vagy Jennifer Hudson játszhatná el.A kívülállók közül meg mondjuk Beyoncé, Alicia Keys, vagy Monica is. Bár nem valószínű,hogy egy életrajzi filmhez fel is kéne énekelni a dalokat. Nem tudni milyen kaliberű lenne a film. Whitney felvételeit pedig igen bizarr lenne felhasználni. Furcsa lenne,ha mondjuk a filmben Rihanna az I Have Nothing-ot tátogná.
Bár remélem,hogy ezt az ötletet elvetik, és Brandy kapja a szerepet.♥
Hangi adottságok alapján ha döntenének, akkor egyértelműen Brandy vagy Jennifer Hudson játszhatná el.A kívülállók közül meg mondjuk Beyoncé, Alicia Keys, vagy Monica is. Bár nem valószínű,hogy egy életrajzi filmhez fel is kéne énekelni a dalokat. Nem tudni milyen kaliberű lenne a film. Whitney felvételeit pedig igen bizarr lenne felhasználni. Furcsa lenne,ha mondjuk a filmben Rihanna az I Have Nothing-ot tátogná.
Bár remélem,hogy ezt az ötletet elvetik, és Brandy kapja a szerepet.♥
2012. február 28. 17:43
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
rockgirlfrend
Rihannának sincs rossz hangja , ezt azért elkell ismerni , hiszen mégiscsak énekesnö ...ésha hasonló hangi karaktert keresnének a helyére ,a kkor a fent említettek közül egyiksem állna helyt ilyen téren , akkor csak Mariah Carey jöhetne szóba ...szóval ez nem a hangra megy
Rihannának sincs rossz hangja , ezt azért elkell ismerni , hiszen mégiscsak énekesnö ...ésha hasonló hangi karaktert keresnének a helyére ,a kkor a fent említettek közül egyiksem állna helyt ilyen téren , akkor csak Mariah Carey jöhetne szóba ...szóval ez nem a hangra megy
2012. február 28. 17:54
|
|
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7747 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.02.28. 17:15)
Rihanna teljesen más karakter, szerintem nem lenne hiteles "Whitney-ként". amúgy szerintem Riri elég jól színészkedik, legalábbis az új filmje trailere ezt biznyítja.
de valahogy nem tudnám elképzelni egy ilyesmi filmben...
Teljesen egyetértek
2012. február 28. 17:59
ez vicc??? mert szerintem órási nagy különbség van Whitney és Rihanna között!!!
2012. február 28. 18:02
|
|
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline
|
Ez vicc Whitney t nem ismertem így nem szerettem de tudom h nagy tehetség volt!
És ezzel a máramár beképzelt arogáns nővel még csak egylapon említeni is felháborító! Pedig szeretem Rihannat... mondjuk!
És ezzel a máramár beképzelt arogáns nővel még csak egylapon említeni is felháborító! Pedig szeretem Rihannat... mondjuk!
2012. február 28. 18:36
Még hogy Rihanna? A nyomába se ér... na meg Willow Smith... kész röhej
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.