Starity

Rihanna játszhatja Whitney Houstont

5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 28. 16:27 #21
like me
like me
Emma Woodhouse

StátuszFallen love<3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 1415
Csatolások: 15
Azonosító: 164042
rohog.gif rohog.gif rohog.gif rohog.gif Mi köze van Rihannának Whitney Houstonhoz? Attól még hogy híres akkor is szúrni fogná az emberek szemét, ha ő játszaná Whitneyt. A kettő két külön mese beer.gif
2 felhasználónak tetszik: Pandus, Black Hearth2
2012. február 28. 16:34 #22
- törölt felhasználó -    
Felesleges. Nem tudom mit képzelnek, hogy egy ilyen emberrel akarják visszahozni Whitney emlékét..
Ez így már nem is magáról a legendáról fog szólni hanem Rihannáról, és a sok fan csak azért fog elmenni és megnézni mert a kedvencük szerepel benne. Ez is csak csillogás és fényűzés, valószínűleg semmi olyan értéket és szeretetet nem fog sugallni amit az emberek igazán éreztek Whitney iránt ..
2 felhasználónak tetszik: Pandus, Black Hearth2
2012. február 28. 16:39 #23
alkorossy
alkorossy
visszatérő vendég

Státusz....but it's always darkest before the dawn...
Hozzászólás: 321
Csatolások: 68
Azonosító: 134212
Neeem tudom, jó lenne egy filmben látni, de nem olyan Whitney-s számomra. mondjuk egy visszafogottabb kinézet, paróka, stb. lehet, hogy whitney-ssé tenné, de nem annyira hiszem.
2012. február 28. 16:40 #24
LadyAlba88
LadyAlba88

Státusz"A man who dares to waste one hour of time has not discovered the value of life"
Hozzászólás: 1140
Csatolások: 200
Azonosító: 142600
Jennifer Hudson! Aki látta az idei Grammy-n, az tudja miért ő a legmegfelelőbb.
2012. február 28. 16:42 #25
riri17
riri17
coup d'état

Státuszyou risk it all to feel alive
Hozzászólás: 15998
Csatolások: 3351
Azonosító: 141001
Szeretem RiRit, de szerintem nem hozzá való ez a szerep. Jobban örülnék Jordinnak vagy Jennifernek.! smileeee.gif
2012. február 28. 16:42 #26
- törölt felhasználó -    
ohmy.gif Ez most úgye csak egy rossz vicc??!! ohmy.gif
Ezzel én nem értek egyet!!!!dry.gif
Nem azért.. de sztem egyáltalán nem méltó Whitney szerepére.. már bocs.. pardon.gif
Whitneynek sokkalta több tehetsége van, mint Ririnek... Whitneynek szerepét inkább kapná meg Jordin, mert ő sokkal jobban ismeri Whitneyt, mint Rihanna... hiszen amennyit együtvoltak, meg együttöltöttek ídőt, azalatt az idő alatt nagyon megismerhette őt, nem??? smileeee.gif pardon.gif (és mellesleg nagyon jóban voltak, ami plussz pontnak is számít!! smileeee.gif )
Ha választani kéne, akkor innen az esélyes Jordin és Jennifer lenne az... (bár Jennifer csak akkor, hogyha nem utasította el... (mert azt halottam, hogy elutasította.... sad.gif )
Remélem, hogy máshogy lesz, mert még az a szerencse, hogy Állítólag!!!!

Ui.:Egyetértek gertii,Fruzsi26,Corby,Pandus!!!!
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Holly Keller
2012. február 28. 16:45 #27
- törölt felhasználó -    
Hát nem hiszem hogy erre ő lenne a legmegfelelőbb..
2012. február 28. 16:54 #28
- törölt felhasználó -    
akkor inkább kiszel tünde 110.gif
2012. február 28. 16:56 #29
Emily O.
Emily O.
Osminator™
Hozzászólás: 2577
Csatolások: 676
Azonosító: 139156
Mert olyan nagy a hasonlóság köztük ... dry.gif Nem is hiszem, hogy ő lenne a legalkalmasabb rá. A másik meg, hogy Willow Smith, mit akar a vadiúj "frizurájával" ott?
2012. február 28. 17:06 #30
Edeee...
Edeee...
visszatérő vendég

StátuszA Beutiful lie : I Never Die
Hozzászólás: 497
Csatolások: 0
Azonosító: 166310
Nemtudom mit háborogtok ...Hogy nem méltó Whitney emlékéhez meg ijenek ...Nincs mit szépíteni , Whitney is csak drogos volt , amivel nekem semmi bajom ,de nemkell szentnek beállítani , szóval ennyi erővel Rihanna is játszhassa ... ennyi
2012. február 28. 17:15 #31
hellorl
hellorl
alksldjskd
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 82
Azonosító: 129677
Rihanna teljesen más karakter, szerintem nem lenne hiteles "Whitney-ként". amúgy szerintem Riri elég jól színészkedik, legalábbis az új filmje trailere ezt biznyítja. biggrin.gif de valahogy nem tudnám elképzelni egy ilyesmi filmben...
sokan írtátok, hogy Rihanna nem ér fel egy ilyen legendához...nos Rihanna elég sok mindent elért már, és ez szúrhatja egyesek szemét. A másik, hogy nem létezik olyan ember, aki Whitney-hez felér bárhogyan nézve. Ő egy legenda volt, egy csodálatos díva és sem Riri sem pedig más énekesnő vagy színésznő nem tudná hitelesen alakítani Whitneyt.
Ha mégis választani kellene, Jennifer Hudson lenne a legmegfelelőbb! Ahogy LadyAlba88 is írta meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 28. 17:16 #32
- törölt felhasználó -    
Idézet (Edeee... @ 2012.02.28. 17:06)
Nemtudom mit háborogtok ...Hogy nem méltó Whitney emlékéhez meg ijenek ...Nincs mit szépíteni , Whitney is csak drogos volt , amivel nekem semmi bajom ,de nemkell szentnek beállítani , szóval ennyi erővel Rihanna is játszhassa ... ennyi

nem az életvitellel van baj, hanem a hangi adottságokkal! rihanna fényévekre van whitneytől, és ezen a brutális különbségen még a világ legjobb énektanára se tudna segíteni. blush.gif
2 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, fashionbébíí
2012. február 28. 17:38 #33
Kelly
Kelly
musical&series™

Státusz"Ha hiszünk valamiben, bármi lehetséges."
Hozzászólás: 2094
Csatolások: 151
Azonosító: 130294
Ez ugye csak valami rossz vicc??? Jordin vagy Jennifer lenne a tökéletes választás! Ők már azért megközelítik hangilag azt a szintet, ahol Whitney volt..
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 28. 17:38 #34
- törölt felhasználó -    
Rihanna egyszerűen ezt nem érdemelné meg. Nem arról van szó,hogy ide képzett színészek kellenek,hanem hatalmas megtiszteltetés Whitneyt eljátszani. Nem adnám egy ilyen igen gyenge tehetséggel megáldott sztárocskának ezt a szerepet. Félreértés ne essék, bírom Rihanna fejét, de ide igen kevés. Bár eléggé nagy rá az esély,hogy ő kapja meg a szerepet, hiszen nagyon jó reklám lenne már alapból a filmnek,hogy egy ilyen közkedvelt személy játssza Whitneyt.
Hangi adottságok alapján ha döntenének, akkor egyértelműen Brandy vagy Jennifer Hudson játszhatná el.A kívülállók közül meg mondjuk Beyoncé, Alicia Keys, vagy Monica is. Bár nem valószínű,hogy egy életrajzi filmhez fel is kéne énekelni a dalokat. Nem tudni milyen kaliberű lenne a film. Whitney felvételeit pedig igen bizarr lenne felhasználni. Furcsa lenne,ha mondjuk a filmben Rihanna az I Have Nothing-ot tátogná.
Bár remélem,hogy ezt az ötletet elvetik, és Brandy kapja a szerepet.♥
2 felhasználónak tetszik: fashionbébíí, Black Hearth2
2012. február 28. 17:43 #35
Edeee...
Edeee...
visszatérő vendég

StátuszA Beutiful lie : I Never Die
Hozzászólás: 497
Azonosító: 166310
rockgirlfrend
Rihannának sincs rossz hangja , ezt azért elkell ismerni , hiszen mégiscsak énekesnö ...ésha hasonló hangi karaktert keresnének a helyére ,a kkor a fent említettek közül egyiksem állna helyt ilyen téren , akkor csak Mariah Carey jöhetne szóba ...szóval ez nem a hangra megy
2012. február 28. 17:54 #36
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Azonosító: 151350
Idézet (hellorl @ 2012.02.28. 17:15)
Rihanna teljesen más karakter, szerintem nem lenne hiteles "Whitney-ként". amúgy szerintem Riri elég jól színészkedik, legalábbis az új filmje trailere ezt biznyítja. biggrin.gif  de valahogy nem tudnám elképzelni egy ilyesmi filmben...
sokan írtátok, hogy Rihanna nem ér fel egy ilyen legendához...nos Rihanna elég sok mindent elért már, és ez szúrhatja egyesek szemét. A másik, hogy nem létezik olyan ember, aki Whitney-hez felér bárhogyan nézve. Ő egy legenda volt, egy csodálatos díva és sem Riri sem pedig más énekesnő vagy színésznő nem tudná hitelesen alakítani Whitneyt.
Ha mégis választani kellene, Jennifer Hudson lenne a legmegfelelőbb! Ahogy LadyAlba88 is írta meghajolo.gif

Teljesen egyetértek meghajolo.gif
2012. február 28. 17:59 #37
- törölt felhasználó -    
ez vicc??? mert szerintem órási nagy különbség van Whitney és Rihanna között!!!
2012. február 28. 18:02 #38
linna
linna
♥ Brian&Justin ♥

Státusz~Oberyn was dead, but I never forget him!~ ♥♥♥
Hozzászólás: 4901
Azonosító: 164721
Ez vicc Whitney t nem ismertem így nem szerettem de tudom h nagy tehetség volt!
És ezzel a máramár beképzelt arogáns nővel még csak egylapon említeni is felháborító! Pedig szeretem Rihannat... mondjuk! smileeee.gif
2012. február 28. 18:03 #39
B vivi
B vivi

StátuszI LOVE K-POP!!! Annyeong n_n
Hozzászólás: 825
Csatolások: 2
Azonosító: 168403
ez vicc???mert szerintem órási nagy különbség van Whitney és Rihanna között!!!

egy kicsit sem hasonlitanak!!!
2012. február 28. 18:36 #40
- törölt felhasználó -    
Még hogy Rihanna? A nyomába se ér... na meg Willow Smith... kész röhej ohmy.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, Black Hearth2
5 oldal 1 2 3 4 5
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok