Állítólag Rihanna játszhatja majd Whitney Houstont a róla szóló életrajzi filmben.
A teljes cikkhez kattints ide!
Rihanna játszhatja Whitney Houstont
2012. február 28. 15:40
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
2012. február 28. 15:43
Hát én őszintén szólva szívből remélem, hogy Jordin kapja a szerepet, már csak Whitney-vel való közös filmje miatt is -ami egyenlő azzal is, hogy jól megismerte Whitney-t a napi 12 óra munka során...-, valamint a Broadway-es főszerepe bizonyítja, hogy igenis tehetséges. Ha nem ő, akkor pedig Jennifer. Ririt annyira nem találnám jó ötletnek...
PS: hozzáteszem, a 2 hónap forgatás alatt - az ő elmondásaiból is ítélve - megismerte minden szokását, mozdulatát, stílusát, vicceit és még sorolhatnám.
PS: hozzáteszem, a 2 hónap forgatás alatt - az ő elmondásaiból is ítélve - megismerte minden szokását, mozdulatát, stílusát, vicceit és még sorolhatnám.
2012. február 28. 15:44
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
"Állítólag"
Rihannát nem ismerem, mint színésznőt, de kétlem, hogy ne találnának tökéletesebbet nála. Nem vagyok meggyőződve a színészi képességeiről sem, és csak abban hasonlít Whitneyre, hogy sötét bőrű.
Rihannát nem ismerem, mint színésznőt, de kétlem, hogy ne találnának tökéletesebbet nála. Nem vagyok meggyőződve a színészi képességeiről sem, és csak abban hasonlít Whitneyre, hogy sötét bőrű.
2012. február 28. 15:45
Hát...ööö..izéé
Szeretem Ririt,meg minden,de szerintem Jennifer Hudsonnek kellene megkapni a szerepet...
Szeretem Ririt,meg minden,de szerintem Jennifer Hudsonnek kellene megkapni a szerepet...
2012. február 28. 15:52
Ez komoly?! Rihanna mint Whitney??? Inkáb bárki más, csak ne ő!!Szerintem pl Jordin Sparks egészen jól eltudná játszani Whtneyt!!
2012. február 28. 15:53
|
|
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7036 Csatolások: 1416 Azonosító: 147096 offline
|
Ez komoly? Remélem, hogy nem Rihanna lesz, szerintem is Jordin jól eltudná játszani
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 28. 15:57
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Rihanna egyáltalán nem méltó Whitney-hez. Konkrétan semmi bajom vele, ha meghallom a rádióban a zenéit elhallgatom, de hogy Ő JÁTSSZA EL Whitney-t? Kb. Whitney kisujjába több a tehetség, mint "Riri"-ben.
2012. február 28. 16:01
|
|
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline
|
Rihanna is jó énekesnő... de hogy ő személyesitse meg Whitney-t túl komoly feladat neki..
2012. február 28. 16:20
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Ahogy hallottam erről a filmről egyből Jordin Sparks ugrott be, pedig nem is tudtam akkor még a jelöltekről sem. Egyébként szeretem Rihannát, de ez a szerep nem neki íródott...
2012. február 28. 16:21
Szurkolok neki , de szerintem nem ő a legmegfelelőbb erre a szerepre.
2012. február 28. 16:25
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Jó lenne Rihanna is a szerepre,bár más a felsoroltak közül jobb lenne.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Véget ér a Waverly hely: Az új varázslók
Selena Gomez azonban visszatér.