Megvannak a 2012-es TVyNovelas díjátadó nyertesei
2012. február 28. 19:35
gratulálok a nyerteseknek!!!!...de nem annyira ismerem őket!
2012. február 28. 20:28
Grat nekik.
Megérdemlik, de azért kár, hogy Anahí nem kapott díjat.
2012. február 29. 13:25
|
|
mariana1998visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 303 Csatolások: 0 Azonosító: 133064 offline
|
Livia Brito-nak nagyon örülők hogy nyert !!!!♥♥
Megérdemelte !!!! ♥ =)
Megérdemelte !!!! ♥ =)
2012. március 01. 09:22
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Gratulálok mindenkinek!!
2012. március 01. 14:31
Gratula mindenkinek...
Bár örülten volna ha a Triunfo del Amor ès Maite Perroni több díjat kapott volna mert szerintem megèrdemelték volna...
De azèrt örülök!
Bár örülten volna ha a Triunfo del Amor ès Maite Perroni több díjat kapott volna mert szerintem megèrdemelték volna...
De azèrt örülök!
2012. március 01. 19:39
|
|
Clare Salvatorevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.27. Hozzászólás: 362 Csatolások: 0 Azonosító: 132058 offline
|
Igen igen! Nyert a Triunfo Del Ámor illetve a La Fuerza Del Destino!
Szupcsii.
2012. március 25. 21:38
|
|
trinitiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.16. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 138867 offline
|
szerintem a legjobb telenovellának is a triunfo del amornak kellet volns lennie
Daniela Romo megérdemelte a díjat de jót is nagyon jól játszik
gratulálok Maitének
de sajnálom hogy William Levy nam kapott díjat
Daniela Romo megérdemelte a díjat de jót is nagyon jól játszik
gratulálok Maitének
de sajnálom hogy William Levy nam kapott díjat
2012. május 01. 00:08
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
Én nem vagyok egy szappanopera-fan, de leültem nézni valahogy a La fuerza del destino-t. Szerintem megérdemli a díjat, mert nekem nagyon bejön
Mivel ez bejött és a Triunfo del amor-ról is állandóan hallottam, hogy milyen jó, ezért leültem azt is nézni...
Sose bocsátom meg magamnak azt az elvesztegetett időtt amit erre a Maricsujos szarságra áldoztam
A két sorozat között nagyon sok különbség van. Az utóbbiba nincs semmi izgalom csak sok nyálas b*romság. Egy epizódban: 5 perc csak arról szól, hogy visszaemlékeznek, hogy eddig a szerelmük története hogy-smint volt...
Aztán másik 5 perc arról szól, hogy vetkőztetik egymást, meg nyálazzák össze magukat..
Aztán 10 perc vkinek az ökörségéről szól, hogy ezt nem akarja, vagy de mégis akarja de aztán meg megint nem.
Azt meg se említem, hogy az egészbe egy csomó ideig elhúzzák a titkokat és mindig minden nagy sokára derül ki.
Szerencsére a La fuerza del destinoba, pont úgy van, hogy mindig minden hamar kiderül de azért mindig van valami friss csavar, ezt bírom, de ez a Szerelem diadala...
Olvastam nem egy helyen, hogy az eredeti Titkok és szenvedélyek vagy szerelmek (nem tudom mi a neve
) ezerszer jobb volt mint ez az új változat, mert tele van egy rakat ökörséggel...
Arról nem is beszélve, hogy 170 részen keresztül ez fog menni
A normálisabb telenovellák leállnak a 100 résznél...
Teljesen megértem, hogy a La fuerza del destino nyerte a legjobb telenovella díját!
Mint már mondtam nem vagyok mexiói sorozat függő, de ez az egy sorozat leültet mindennap a tévé elé. A Marichuy-ostól meg kész vagyok
Annyira béna, hogy még az öreganyámnak se ajánlanám, csak a sok szefós pasi nélküli tinilánykáknak, akik élvezik a sok nyálas hülyeséget. Komolyan szerintem még az Árva angyalnál is borzalmasabb...
Egyébként grat Sandrának! Nagyon jól alakított a Végzet hatalmában
megérdemli
Sose bocsátom meg magamnak azt az elvesztegetett időtt amit erre a Maricsujos szarságra áldoztam
A két sorozat között nagyon sok különbség van. Az utóbbiba nincs semmi izgalom csak sok nyálas b*romság. Egy epizódban: 5 perc csak arról szól, hogy visszaemlékeznek, hogy eddig a szerelmük története hogy-smint volt...
Aztán másik 5 perc arról szól, hogy vetkőztetik egymást, meg nyálazzák össze magukat..
Aztán 10 perc vkinek az ökörségéről szól, hogy ezt nem akarja, vagy de mégis akarja de aztán meg megint nem.
Azt meg se említem, hogy az egészbe egy csomó ideig elhúzzák a titkokat és mindig minden nagy sokára derül ki.
Arról nem is beszélve, hogy 170 részen keresztül ez fog menni
Teljesen megértem, hogy a La fuerza del destino nyerte a legjobb telenovella díját!
Mint már mondtam nem vagyok mexiói sorozat függő, de ez az egy sorozat leültet mindennap a tévé elé. A Marichuy-ostól meg kész vagyok
Egyébként grat Sandrának! Nagyon jól alakított a Végzet hatalmában
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: