Kihirdették az Arany Málna jelöltjeit
2012. február 28. 21:49
|
|
HannuusshhPatley |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.30. Hozzászólás: 1670 Csatolások: 193 Azonosító: 150324 offline
|
Alkonyat 7 jelölés :DDDD ez durva
2012. február 28. 23:29
A kellékfeleség nagyon jó film nemtom miért jelölték
és a legrosszabb páros shia és rosie
2012. február 29. 00:06
|
|
fekibibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.04.18. Hozzászólás: 95 Csatolások: 0 Azonosító: 93515 offline
|
taylor lautner nem rossz az elhurcolva filmbe szerintem, mert hát egy nem épp jó forgatókönyvvel nem lehet csodát művelni
de szerintem az alkonyatnak -hajnalhasadásnak- sok ez a jelölés, még ha az új hold kapta volna azt mondom oké
de szerintem az alkonyatnak -hajnalhasadásnak- sok ez a jelölés, még ha az új hold kapta volna azt mondom oké
2012. február 29. 11:58
Idézet (jasmine98_rock @ 2012.02.28. 15:10)
hülyeség ez az egész arany málna...nem értem,hogy mire jó ennyire lehúzni egy filmet vagy sz1nészt...
Ha valaki CSAK szart képes letenni az asztalra azt igenis el kell ismerni!
2012. február 29. 13:30
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Azért az szép, hogy az Alkonyat szinte minden kategóriában benne van... én azért nem gondolnám ilyen rossznak.
2012. február 29. 14:15
|
|
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline
|
majdnem mindegyikkel egyetértek. szeretem adam sandlert de ez a filmje gagyi. martin lawrence meg a gagyi mami az egyenesen szánalmas, az alkonyat pedig megnyerhetné az összeset annyira sz@r
2012. február 29. 15:52
Legrosszabb SZÍNÉSZNŐ Adam Sandler?!Huhhh....
Am annyira rossz lehet az az érzés,hogy pl.kihirdetik a legrosszabb színésznőt és kiejtik a neved!Kisétálsz oda és cikinek érzed magad meg megaláznak....
Am annyira rossz lehet az az érzés,hogy pl.kihirdetik a legrosszabb színésznőt és kiejtik a neved!Kisétálsz oda és cikinek érzed magad meg megaláznak....
2012. február 29. 17:53
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
A Hajnalhasadással nem értek egyet. Oké, sokan nem szeretik, de mi volt benne olyan egetrengetően rossz? Sok drámai hatás volt benne, a szereplőket is nagy feladat elé állította, amit meg is oldottak. Nem vagyok Alkonyat-fan, de nekem tetszett. A Jack és Jill-ben én is csalódtam, pedig imádom Adam Sandler-t és a filmjeit. Szerintem ő maga jól játszott, talán csak az ijesztett meg, hogy női ruhában látom
A Másnaposok 2-ről meg nem tudom eldönteni, hogy rosszabb volt-e. Az biztos, hogy durvább, de ugyanannyit lehetett röhögni. Ezeken az Arany Málnákon mindig felhúzom magam, nem tudom mi alapján döntik el ezeket, de rosszul eshet azoknak akik ezt "megnyerik".
2012. február 29. 18:59
|
Rarneeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 169801 offline
|
Jézus.. Nicolas Cage Boszorkányvadászat c. filmje eszméletlen jó volt! A kivetelezés, a látvány és a forgatókönyv is stimmelt szerintem.. egyáltalán nem érdemli meg a jelöléseket, ez undorító. A Transformersel és a Jack és Jillel egyetértek, viszont Taylort meg mi a francért jelölték legrosszabb színésznek?? Az egész twillight bagázsban ő a legjobb. Ez szánalmas!
2012. február 29. 19:38
|
|
Fozi DodiForthePolarbears |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.25. Hozzászólás: 1396 Csatolások: 224 Azonosító: 133896 offline
|
Szerintem alapból hülyeség az arany málna. Ami nem tetszik nem kell díjazni! Amúgy semmivel nem értek egyet! Bár az Alkonyat 4-et még nem láttam,de a Szilveszter éjjel és a Másnaposok2 igenis jó! -.-
2012. február 29. 19:40
ez a díj egy baromság!
de azért remélem Michael Bay minden díjat bezsebel!
de azért remélem Michael Bay minden díjat bezsebel!
2012. február 29. 19:54
Ez egy olyan lista, ahonnan hiányolom Selenííta Gomezt és társait :/
A Hajnalhasadás meg miért is van minden kategóriában jelöltként? :@ Lehet, h annyira nem jó, de ez már túlzás!
Aki összeállította ezt a listát, nem tudja, mi a jó... itt olyan színészek is fel vannak sorolva, akik igenis tudnak vmit, meg olyan filmek, amik összességében jók voltak!
A Hajnalhasadás meg miért is van minden kategóriában jelöltként? :@ Lehet, h annyira nem jó, de ez már túlzás!
Aki összeállította ezt a listát, nem tudja, mi a jó... itt olyan színészek is fel vannak sorolva, akik igenis tudnak vmit, meg olyan filmek, amik összességében jók voltak!
2012. február 29. 22:02
|
|
nore<P |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.01. Hozzászólás: 643 Csatolások: 0 Azonosító: 97587 offline
|
Szóval. Az alkonyattal egyetértek. De pl Al Pacino mint jelölt??? az is meglep,hogy Adam Sandler ennyi jelölést kapott. Pls,szerintem a saját műfajában tök jó. Nekem a másnaposok2 annyira nem tetszett,de legalább vicces,a transformers 3 pedig botrányosan rossz.
2012. február 29. 23:03
|
|
Alison Lerman♦ Princess of Persia™♦ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.30. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 1346 Azonosító: 134139 offline
|
Az egy dolog, hogy nagyon szeretem James Francot, és ebből kifolyólag természetes, hogy megvédem, és én nem tudom elhinni, hogy jelölték, mint legrosszabb mellékszereplő a Király! című filmben! Alapvetően ez nem is egy olyan színvonalas film, mint egy romantikus filmdráma, vagy egy thriller! Ezt direkt ilyen "gagyi" és őrült filmnek tervezték!
Továbbá azt is elhiszem, hogy ez nem a legjobb alakítása, de ez az Arany-Málna díj túlzás! Egyébként is baromság ez a díjátadó, abszolút ellenzem!
Továbbá azt is elhiszem, hogy ez nem a legjobb alakítása, de ez az Arany-Málna díj túlzás! Egyébként is baromság ez a díjátadó, abszolút ellenzem!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

0 felhasználónak tetszik: