Lauren imád novellákat írni, és az olvasók is kedvelik a műveit. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint hogy számos sikerkönyvet adott már ki a keze közül, s hamarosan jön újabb szerzeménye, a Starstruck.
A teljes cikkhez kattints ide!
Megjelent Lauren Conrad új könyvének borítója
2012. február 27. 18:53
2012. február 27. 18:57
Szerintem szép borító! de a ahogy leírja a lényegét az is jól hangzik
2012. február 27. 19:05
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
nekem nagyon tetszik
2012. február 27. 19:24
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
Én most olvasom tőle az L.A. Candy-t és eddig szuper! A többi könyvére is kíváncsi vagyok!
2012. február 27. 19:39
Nagyon jól néz ki ez a borító is. Majd elszeretném olvasni, de előbb még az első részét.
2012. február 27. 19:42
|
|
DisneyFansAmerican Horror Story |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.23. Hozzászólás: 5111 Csatolások: 1595 Azonosító: 131804 offline
|
Szerintem nagyon jó lett a borító,biztos a könyv is jó lesz!
2012. február 27. 20:00
|
|
ariellavettel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 866 Csatolások: 1917 Azonosító: 135935 offline
|
Nekem teszik a borító, mert aranyos és szép. Viszont az, hogy már mindenki adhat ki könyvet, kissé túlzásnak érzem. Most ezzel nem ki mondottan Laurent akarom leszólni, de könyörgöm... egy valóságshow sztárról beszélünk, nem pedig egy olyan emberről aki már valamit tett le az asztalra.
2012. február 27. 20:28
Nekem tetszik a borító de eddig erről még nem is hallottam
2012. február 27. 20:51
Ne a borítójáról ítéld meg a könyvet, hanem arról, aki írta...
2012. február 27. 20:56
Nyáron Kanadában valahogy nem éreztem úgy, hogy szánok 15 dollárt arra, hogy elolvassam amint leírja mit színészkedett a The Hillsben vagy nem tudom már melyikben.
Hilary Duff könyve viszont megérte a pénzt, sőt, személy szerint többet is áldoztam volna rá. Hil előtt valóban le a kalappal!
Hilary Duff könyve viszont megérte a pénzt, sőt, személy szerint többet is áldoztam volna rá. Hil előtt valóban le a kalappal!
2012. február 27. 21:13
Túl csicsás. Mármint olyan egyszerűen csicsás, a Playboy-parfümre emlékeztet. Nem tetszik.
2012. február 27. 21:21
|
|
heyniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 155982 offline
|
Imádom a borítót, viszont olvastam az L.A. Candy-t (amiért oda-meg vissza vagyok), és Madison nem a kedvenc szereplőim közé tartozik. : D Ennek ellenére, ha egyszer maaaaajd valamikor kiadják mo-n tuti biztos hogy kiolvasom, mert nagyon tehetségesnek tartom LC-! : )
2012. február 27. 21:25
|
|
heyniaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.20. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 155982 offline
|
amit viszont nem értek, hogy valakik már egyből úgy állnak hozzá Lauren-hez, mint "valóság show szereplőhöz". Attól még valaki lehet művelt és tehetséges, hogy szerepelt valóságshowban, könyörgöm! Miután olvastátok a könyvet, vagy megnéztétek a divatkollekciójit, utána kritizáljátok!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.

0 felhasználónak tetszik: