Chris Brown miatt bírálják Rihannát
2012. február 28. 21:21
Szíve joga,hogy kivel mit csinál. Ebbe igazán nem szólhatnak bele. Viszont tetszik is a válasza meg nem is. Nagyjából én is így reagáltam volna egy idegen véleményére,DE ő egy sztár, és pár éve még ölt volna 1-2 rajongóért, most pedig elég durván beválaszolt neki(k). Megteheti mert ő Rihanna, akinek a csapból folynak a dalai? Hát oké.
Egy hamar úgyis megunják.
Rihanna teljesen más lett. Nem áll ez jól neki. Félek,hogy arra a szokásos sorsra jut,hogy:
-Fiatalon lett sztár, és nem bírja kezelni ezt, majd meghülyül. Ennek a hülyülésnek látom a jeleit.
Egy hamar úgyis megunják.
Rihanna teljesen más lett. Nem áll ez jól neki. Félek,hogy arra a szokásos sorsra jut,hogy:
-Fiatalon lett sztár, és nem bírja kezelni ezt, majd meghülyül. Ennek a hülyülésnek látom a jeleit.
2012. március 02. 21:40
Na hát
1.Rajongói ha igazán szeretik elfogadják
2.Rihannának nem kéne így beszélnie azzal aki elvileg rajong érte.
1.Rajongói ha igazán szeretik elfogadják
2.Rihannának nem kéne így beszélnie azzal aki elvileg rajong érte.
2012. március 03. 16:56
|
|
DettyBetta97 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.02. Hozzászólás: 1020 Csatolások: 0 Azonosító: 164675 offline
|
Rihanna nem tehet rola
2012. március 06. 16:54
őszintén szólva én sem örülök annak, hogy megint együtt lógnak.
2012. március 07. 18:07
lehet, hogy arra vágyik, hogy megint jól megverjék.
2012. március 09. 20:10
|
|
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline
|
Az egy dolog, hogy nem érdekli és, hogy RiRi ennyire szókimondó azért nem kéne így viselkednie a rajongójával.
2012. március 10. 02:30
|
|
lola97122×Jigoku Shoujo× |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.21. Hozzászólás: 3206 Csatolások: 685 Azonosító: 143769 offline
|
Ha Chrissel akar lógni akkor vele lóg. Az ő élete, ő dönti el hogy kivel bulizik és flörtöl, ennek senkinek nincs joga beleszólni, főleg nem a rajongóknak. És ezt nem azért írtam hogy belém kössetek, ez az igazság, fogadjátok el. Egyébként ha többször elolvassátok a két kommentet és alaposan végig gondoljátok, akkor rájöhettek hogy Rihannának van igaza. (szerintem, ez csak az én véleményem, mindenki maga dönti el) Chrissel kapcsolatban csak annyit mondok hogy ő is ember. Elkövetett egy hibát és szerintem el is ismerte. Arra senki nem gondolt, hogy megbeszélték a dolgot és Chris bocsánatot kért Rihannától? Ha nem így lenne, akkor szerintem Rihanna nem lógna vele, talán messziről el is kerülné.
2012. március 10. 09:22
hát én sem örülök neki, de ez az ő élete, azzal van, akivel akar.
2012. április 07. 10:56
|
|
RihannaNavyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 172863 offline
|
szerintem semmi köze ahhoz hogy kivel van..ha Ő ezt akarja hét csinálja
2012. május 06. 10:31
|
|
marci111új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.04. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 174788 offline
|
Idézet (kiswikcii. @ 2012.02.27. 19:07)
Rihanna is azon az úton halad ami a szánalmas nagyképű viselkedéshez vezet, kicsit elszállt a földtől. Személyszerint a helyében megfogadnám a kritikákat, és nem bunkó módon kommentálnám...
Ez nagyon igaz!
2012. augusztus 12. 08:50
Rihanna azt csinálja,amit akar.Ez az ő döntése.Ennyi.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.

0 felhasználónak tetszik: