Chris Brown miatt bírálják Rihannát
2012. február 27. 20:24
|
|
Small Selena .ℒℴνℯ♥ ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 2631 Csatolások: 39 Azonosító: 159323 offline
|
Nagyott csalodtam benne nem tudom miért csinálja ezt rajongóival . Majd kíváncsi leszek mi lesz hogy ha csinálni valamit vele chris..
2012. február 27. 20:25
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
Egy igazi Rihanna rajongó sosem pártol el tőle. Az biztos, hogy én sem örülök, hogy megint a képben van ez a Chris fazon, de Rihannának is kell valaki ennyi év után. Az igaz, hogy találhatna valaki különbet is, mint Chris
nem tudom, mi lesz megint a vége ennek... Rih kicsit durvább volt, bár nem tudom, hogyan lehetne szebben válaszolni annak, aki éppen a magánéletedben vájkál... Köztudott Rihannáról, hogy imádja a rajongóit, úgy tűnik ez kényes téma számára! amúgy sokan írják Chrisszel kapcsolatban, hogy el lehetne felejteni, amit tett stb. Akkor miért nem lehet leszállni erről a "Rihanna füvezett, úristen de utálom mostmár" dologról is!!!! 
Remélem boldog lesz végre Riri, bárki oldalán!
ophely88 nem tudom, mi igaz ebből a Whitney filmből, én is hallottam hogy megint szó van róla. De eddig nem úgy volt, hogy elutasította Rihanna?!
Remélem boldog lesz végre Riri, bárki oldalán!
ophely88 nem tudom, mi igaz ebből a Whitney filmből, én is hallottam hogy megint szó van róla. De eddig nem úgy volt, hogy elutasította Rihanna?!
2012. február 27. 20:27
van igazság abban amit a rajongó mond de azért Rihannát is meg tom érteni.
2012. február 27. 20:30
|
|
riri17coup d'état |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.18. Hozzászólás: 15998 Csatolások: 3351 Azonosító: 141001 offline
|
Jó lehet, hogy Rihanna nem volt olyan kedves, mint máskor de lehet neki rossz napja is, nem.? De lehet, hogy csak kissé érzékenyen érinti ez a Chris téma. Egyébként ha valaki igazi Rihanna rajongó, sosem fog elpártolni tőle.!
2012. február 27. 20:43
|
|
Cannibal3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.20. Hozzászólás: 974 Csatolások: 0 Azonosító: 141234 offline
|
Annyira azért nem volt durva a válasz, meg amúgy is az ő dolga eldönteni, hogy kivel tölti az idejét és kivel készít közös dalt. Ha Rihanna meg tudott bocsátani, akkor szerintem a rajongóknak felesleges beleszólniuk az életébe. Én sem örülök neki, hogy vele van, de csak Rihanna ismeri pontosan a helyzetet, biztosan volt rá oka, hogy megbocsátson ezek után is. A közös daluk amúgy szerintem sem lett túl jó.
2012. február 27. 20:52
|
|
Ayame.01typical teen, sorry |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.25. Hozzászólás: 5539 Csatolások: 32 Azonosító: 159255 offline
|
aki igazán szereti még ebben a helyzetben sem hagyja úgymond magára. Igaz hogy RiRi válasza nem volt éppen a legkedvesebb. De biztos van annak oka hogy megint vele van. Én sem vagyok teljesen oda érte, de még máig is imádom.♥!
2012. február 27. 20:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.02.27. 20:25)
Ez Whitney Houston életéről szól, amit visszautasított az még régebbi, 2010-es projekt. Néhány nappal azután, hogy WH meghalt, rendezők eldöntötték, hogy ismét belevágnak a filmbe, mert előzőleg nem jutottak sokra a korábbi projekttel. Tudtommal a rövid listán Jennifer Hudson volt még rajta ám ő visszautasította a szerepet mondván ez még túl korai, így csak Rihanna maradt. Állítólag. Én elképzelem, hogy igaz lehet de ki tudja.
2012. február 27. 21:08
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
köszi ophely88 a választ
nem tudom, szerintem Riri akkor sem illik egy ilyesmi filmbe... Jennifer Hudsonnak viszont jobban állna szerep! ha igaz mindez, persze
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 27. 21:12
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (hellorl @ 2012.02.27. 21:08)
köszi ophely88 a választ
nem tudom, szerintem Riri akkor sem illik egy ilyesmi filmbe... Jennifer Hudsonnak viszont jobban állna szerep! ha igaz mindez, persze 
Igazán nincs mit. Szerintem sem illik bele a filmbe de ha tényleg így van, nem tudunk mit tenni. Úgy tudom, hogy lesz valami filmje is Rihannának, amiben nem sok szerepe lesz de mintha azt mondta volna egy MTV interjúban ?? (egy ismerősöm mondta), hogy érdeklődik a színészet iránt, de szerintem te jobban tudod, hogy mit mondott mint én mert ez csak fél füllel szerzett információ.
2012. február 27. 21:12
|
|
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2106 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline
|
Ez annyira hülyeség.Nem értem mért nem tudnak leszakadni erről a témáról a rajongók.Ha Rihanna még mindig "érez valamit iránta" akkor mért kell neki megtiltani?Ő élete, ő döntése nem kell beleavatkozni, úgy se ér vele el semmit, senki mivel mint Rihanna válaszán is látszik nem érdeklik az ilyen dolgok őt.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. február 27. 21:30
|
|
bia 013visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.28. Hozzászólás: 240 Csatolások: 0 Azonosító: 156811 offline
|
Lehet hogy RiRi-nek nem jó példát mutat Chris de nah ha vele akar lenni legyen.Nem a mi éeltünk az övé hogy hogy akarja elcseszni az az ő dolga.Mindekettőjüket szeretem mint énekest.
2012. február 27. 21:47
|
|
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7117 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline
|
Mondjuk azt én sem értem,hogy Chris Brown megverte Rihannát de még Rihanna össze akar jönni Chrissel....
Mostanában nagyon furcsa lett RiRi....
2012. február 27. 22:03
Az ő dolga, de ha megint elveri, akkor ne sírjon. Most már igazán tudhatja hogy mire számíthat, mert aki egyszer megütött egy nőt, az többször is megteszi, bocsántkérés és fogadkozások ide vagy oda.
2012. február 28. 00:55
|
|
LadyAlba88 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.04. Hozzászólás: 1140 Csatolások: 200 Azonosító: 142600 offline
|
Remélem nem ő fogja megkapni a szerepet. Szép hangja van RiRi-nek, de azért Whitney Houston-hoz nem lehet hasonlítani.
2012. február 28. 09:09
Miért nem lehet békén hagyni? 
Az Ő dolga....a rajongók meg hallgassák a zenéjét,ne a magánéletével foglalkozzanak...
Az Ő dolga....a rajongók meg hallgassák a zenéjét,ne a magánéletével foglalkozzanak...
2012. február 28. 12:30
|
|
MeganMolly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.18. Hozzászólás: 1031 Csatolások: 1 Azonosító: 158714 offline
|
mcintia én sem de nem kell foglalkozni velük ő dolguk am én ha pasi lennék nem jönnék soha össze Ririvel nekem már nem szimpi az a csajszíí
2012. február 28. 13:27
Rihanna válasza jogos volt, habár egy kicsit modortalan. Tényleg, az elvakult rajongók képesek azt hinni, hogy mindennél jobban ismerik a sztárt. Pedig nem! A magánélet, az magánélet: nem tartozik a rajongókra. Ebben az esetben RiRi jogosan szólt vissza neki.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.