Chris Brown miatt bírálják Rihannát
2012. február 27. 18:28
Hát, igaza van a rajongójának, mert avval inkább ne leggyen avval, aki verte! (: Már, bocs... de ne hogy mégegyszer megverje! /: (;
2012. február 27. 18:28
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Én a rajongó helyében szépen megfogalmaztam volna neki, hogy oké, akkor veresd meg magad újra, ezentúl engem sem fog érdekelni...A fanjai törődnek vele, és ízléses stílusban közlik vele, erre ő csak odavág két eszméletlenül k.csög mondatot.
2012. február 27. 18:30
Úgy látszik, h Rihanna is teljesen elszállt magától! Nem értem, miért, mert a csaj annyira nem nagy szám!
Már a rajongóira is tesz magasról, ami nem szép dolog! De legalább tudom, miért nem szimpi már ez a csaj egyáltalán.
Már a rajongóira is tesz magasról, ami nem szép dolog! De legalább tudom, miért nem szimpi már ez a csaj egyáltalán.
2012. február 27. 18:35
|
|
pixie1013cheeky |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.02. Hozzászólás: 2570 Csatolások: 3842 Azonosító: 154469 offline
|
Szerintem ha a csaj tényleg bunkón szólt volna be, mondjuk, hogy:De h*lye vagy hogy megint ezzel a Chris gyerekkel kavarsz...
akkor esetleg meglehetne érteni, hogy miért válaszolt úgy ahogy...de amikor az a lány normális, emberi hangnemben mondta el a véleményét, akkor kicsit ez erős válasznak tűnik.
akkor esetleg meglehetne érteni, hogy miért válaszolt úgy ahogy...de amikor az a lány normális, emberi hangnemben mondta el a véleményét, akkor kicsit ez erős válasznak tűnik.
2012. február 27. 18:35
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Engem nem érdekel ez a nő és a nyarvogása sem de elég idegesítőnek találom a viselkedését. Ha Rihanna megbocsátott a pasijának, akkor az Isten is egmásnak teremtette őket, mert két ekkora pofájú, beképzelt majmot az Isten csakis egymásnak teremthet.
Nem kicsit szállt el a kisasszony és a pasas is, ha így viselkednek a rajongóikkal. Csupa értelem, két észkombájn.
2012. február 27. 18:39
|
|
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline
|
Kezdek nagyon csalódni Ririben..Vagy eddig is ilyen volt,csak nekem nem tűnt fel?
Lehet.
Nekem sem tetszik,hogy Chrissel jár.Oké,hogy az ő magánéletéről van szó,de valljuk be a rajongói jogosan aggódnak miatta.
Én nem bírom Christ,és nem értem Rihanna hogy tudott megbocsátani neki.
Aki írt neki,nem írt semmi rosszat,ő viszont kissé bunkón válaszolt.Mellesleg nem leakart szokni a cigiről?
Ha legközelebb Chris bántani fogja: Nem fogom sajnálni.
Nekem sem tetszik,hogy Chrissel jár.Oké,hogy az ő magánéletéről van szó,de valljuk be a rajongói jogosan aggódnak miatta.
Én nem bírom Christ,és nem értem Rihanna hogy tudott megbocsátani neki.
Aki írt neki,nem írt semmi rosszat,ő viszont kissé bunkón válaszolt.Mellesleg nem leakart szokni a cigiről?
Ha legközelebb Chris bántani fogja: Nem fogom sajnálni.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 27. 18:46
Én kezdem egyre kevésbé szeretni Rihannát. Le kéne állni a droggal, a fotó alapján!
2012. február 27. 18:50
|
|
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline
|
Én nagyot csalódtam RiRiben.. Nem csak emiatt, hiszen nagyon kezd beképzelt lenni, nem mutat jó példát, mérgezi magát, minden rosszban bennevan, pedig nagyon szeretem. Szóval már sajnos az van, hogy elvesztettem a tiszteletemet iránta.Ez van, magának köszönheti!
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 27. 18:50
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Most már tényleg az én tiszteletemet is elveszítette.Hogy beszélhet így egy rajongóval,amikor ezeknek az embereknek köszönheti hogy van fűre pénze.
2012. február 27. 18:54
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Miért, hogy beszélt a rajongóval? Ennél durvább dolgokat is szoktak mondani/csinálni a sztárok, nem bírom Rihannát, de abszolút jól reagált, tetszett
Talán bocsánatot kéne kérnie a rajongójától, hogy azt csinál az életével, amit akar? Vagy mit vártok?
Bírom, mikor a rajongók azt gondolják, hogy jobban ismerik a sztárt, az életét, az értékrendjét, a dolgait, mint ő maga és hogy jobban van joguk eldönteni, hogy ő mit csináljon, mint saját magának. Ugyan kérlek...Az egyetlen, akinek joga van...nem elítélni, de haragudni Chrisre, az Rihanna, hiszen vele tette. Ő megbocsátott, innentől kezdve a többi ember miért érzi úgy, hogy köze van hozzá és hogy beleszólhatnak az életébe, valamint eldönthetik helyette, hogy kivel, mit, mikor, hol csináljon? NEVETSÉGES.
Emiatt elveszíti a tiszteleted meg csalódsz benne? Érdekesek vagytok, komolyan...
Talán bocsánatot kéne kérnie a rajongójától, hogy azt csinál az életével, amit akar? Vagy mit vártok?
Bírom, mikor a rajongók azt gondolják, hogy jobban ismerik a sztárt, az életét, az értékrendjét, a dolgait, mint ő maga és hogy jobban van joguk eldönteni, hogy ő mit csináljon, mint saját magának. Ugyan kérlek...Az egyetlen, akinek joga van...nem elítélni, de haragudni Chrisre, az Rihanna, hiszen vele tette. Ő megbocsátott, innentől kezdve a többi ember miért érzi úgy, hogy köze van hozzá és hogy beleszólhatnak az életébe, valamint eldönthetik helyette, hogy kivel, mit, mikor, hol csináljon? NEVETSÉGES.
Emiatt elveszíti a tiszteleted meg csalódsz benne? Érdekesek vagytok, komolyan...
2012. február 27. 18:57
|
|
DettaQueen♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.07. Hozzászólás: 4786 Csatolások: 689 Azonosító: 128947 offline
|
Hát Rihanna magánélete engem hidegen hagy csak az érdekél h milyen zenét készít szóval tőlem azt csinál az exével amit akar újra megveretheti magát ha arra van szüksége....
2012. február 27. 19:00
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Ő baja ha bajba kerül, az oké, ha a rajongói szólnak neki, de ha eldöntötte, nincs joguk tovább vitázni, ennyi
2012. február 27. 19:02
|
|
Eddy Carnevalevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.01. Hozzászólás: 130 Csatolások: 29 Azonosító: 139924 offline
|
Nem tartozik a rajongókra Rihanna magánélete..a legnagyobb kedvencem ő, mégsem háborodtam fel azon, hogy vissza húzza a szíve...ameddig ő jól érzi magát, addig minden rendben:)
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.