Úgy látszik, még a rajongói sem örülnek annak, hogy az ifjú barbadosi énekesnő újra kavar az exével, Chris Brownnal.
A teljes cikkhez kattints ide!
Chris Brown miatt bírálják Rihannát
2012. február 27. 18:08
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Szerintem azóta törölte ez a tweetjét, amit nem csodálok, mert Rihanna bárhogy erőlködik sz.rásig, ebből nem jön ki jól. Az egyik legundorítóbb dolog a popvilágban, ez a duett. Mélyen csalódtam benne.
2012. február 27. 18:09
Ő élete, ő hülyeségei. De egyetértek, ne csodálkozzon ha megint összetörik valamilye (szíve, csontja, tök mindegy).
2012. február 27. 18:11
|
|
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline
|
Ez nagyon gyerekes volt RiRi-től...igaz a rajongónak sincs semmi köze ahozz,hogy Rihanna mikor kivel kavar,de az ilyen hozzászólásokat nem kell figyelembe venni...ez a kép meg...-.-"
1 felhasználónak tetszik:
Vampiregirl1
2012. február 27. 18:14
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Nem bírom ezt a nőt, de ez az ő dolga, az ő élete és ott rontja el ahol akarja. Különben meg megérdemlik egymást Chrissel...
2012. február 27. 18:15
|
|
MizuLizuvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.07. Hozzászólás: 158 Csatolások: 0 Azonosító: 140282 offline
|
Hát ha ilyen nem okos akkor hadd verjék meg és törjék el a csontjait... Ha ebből tanul csak? És azt sem értem miért így válaszol vissza... Csak egy volt rajongó...
2012. február 27. 18:17
|
|
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline
|
Valahogy egyet kell értenem a kommentelő irásával...sajnos Rihannának nemsok esze van ezek szerint...de ha megin eltángálják , akkor a rossebse fogja sajnálni már
Black Hearth2
2012. február 27. 18:19
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Teljesen megértem a rajongóját,nekem sem tetszik ez az új életvitele
2012. február 27. 18:24
Azért az fura, hogy Brown is azért szid pankrátorokat, mert beszólnak neki Riri miatt, Riri meg azért, mert Brownnal piszkálják. Nekik ez egy kicsit sem fura?
|
|
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline
|
most nem azért, de megérdemelte 
és elégé szánalmas, hogy a rajongóinak szól be, és az a srácot "védi" aki úgy ellátta baját...
kicsit se sajnálnám ha megismétlődne az incidens...
és elégé szánalmas, hogy a rajongóinak szól be, és az a srácot "védi" aki úgy ellátta baját...
kicsit se sajnálnám ha megismétlődne az incidens...
Black Hearth2
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Most az egyszer egyetértek Rihannával. Attól még, hogy híres, ez még mindig az ő élete, nem értem, milyen jogon szól bele bárki is... Igen, Chris csúnyán elbánt vele, de ha ebből magától nem tanul, akkor majd még egyszer fejre esik. Az ő dolga. Bírom ezeket a kis twitterenbeszólogatósakat...
2012. február 27. 18:25
|
|
norkaborkaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 48 Csatolások: 0 Azonosító: 162730 offline
|
Szerintem semmi rossz nincs abban has továbbá is azzal a sráccal zenél! Szerintem... de hát ő dönti el hogy mit akar és mit nem!! XD
2012. február 27. 18:27
Mit ne mondjak eléggé gyereksesen viselkedik, bár mindig ez van mikor a képedbe mondják az igazat( legalább is sokan ezt teszik, hogy így viselkednek, kevesen fogadják meg a mások álltal mondot dolgot/tanácsot ( attól függ, hogy épp miről van szó, és mit mondott))
Bár azt megjegyzem, hogy nem igazán érdekel ez az ő élete, azt tesz vele amit akar, csak meg ne bánja és egyszer agyon ne legyen verve, ahogy múltkor történt és akkor ne lepődjön meg, hogy mért írták azt sokan, amit.. de akkor majd ne csodálkozzon..
Ui.:A rajongójának igaza van, és egyetértek Edeee..., Kirjava és ZitaTwilight-tal!!
Ui2.:Nem kérek visszaszólásokat, és nem akarok vitát légyszives, attól, hogy negatív véleményt írtam, még nem akarok vitatkozni senkivel..
Előre is köszi, hogyha nem vitatkozól velem...
( a szerk. csak azért volt, mert volt pár írási hibám...)
Bár azt megjegyzem, hogy nem igazán érdekel ez az ő élete, azt tesz vele amit akar, csak meg ne bánja és egyszer agyon ne legyen verve, ahogy múltkor történt és akkor ne lepődjön meg, hogy mért írták azt sokan, amit.. de akkor majd ne csodálkozzon..
Ui.:A rajongójának igaza van, és egyetértek Edeee..., Kirjava és ZitaTwilight-tal!!
Ui2.:Nem kérek visszaszólásokat, és nem akarok vitát légyszives, attól, hogy negatív véleményt írtam, még nem akarok vitatkozni senkivel..
ophely88
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.