Starity

Eurovízió: lezajlott a szuperhétvége

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. március 01. 23:37 #61
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.03.01. 23:21)
Kihirdetve, de szerintem idén nem rúgnak labdába Engelbert Humperdinckkel. Kicsit túl idős ő már ehhez unsure.gif

Vagy nyerni fognak, ki tudja rohog.gif Nem rossz választás ebbe a műsorba rohog.gif
2012. március 01. 23:48 #62
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 23:37)
Vagy nyerni fognak, ki tudja  rohog.gif Nem rossz választás ebbe a műsorba  rohog.gif

Ja, mint tavaly Dino Merlin. Mondjuk ő egy kicsit "fiatalabb" mint az idei brit rohog.gif
Amúgy nagy csalódás volna ha nyerne. Tavaly az azeri dal nem volt tipikusan ritkasz_r, de azért volt jobb is. Mindenesetre lehetett volna rosszabb is a nyertes, habár nekem csak az nem tetszett az egészben, hogy Azerbajdzsán. Na majd idén Izrael nyer, az lesz csak igazán Eurázsiavízió rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. március 01. 23:55 #63
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (Cynthia @ 2012.03.01. 23:48)
Ja, mint tavaly Dino Merlin. Mondjuk ő egy kicsit "fiatalabb" mint az idei brit rohog.gif 
Amúgy nagy csalódás volna ha nyerne. Tavaly az azeri dal nem volt tipikusan ritkasz_r, de azért volt jobb is. Mindenesetre lehetett volna rosszabb is a nyertes, habár nekem csak az nem tetszett az egészben, hogy Azerbajdzsán. Na majd idén Izrael nyer, az lesz csak igazán Eurázsiavízió rohog.gif

Engelbert jó választás volt de nem fognak nyerni. rohog.gif
2012. március 02. 00:04 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.03.01. 23:55)
Engelbert jó választás volt de nem fognak nyerni.  rohog.gif

Úgy legyen biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. május 07. 21:32 #65
franzzz13
franzzz13
visszatérő vendég

StátuszYou better stay strong when love's gone at the heartbreak hotel ♥
Hozzászólás: 268
Csatolások: 1
Azonosító: 139918
Drukkolok a Jedward-nak, igaz, nem a hangjuk miatt, csupán őrült arcok. Mindenesetre remélem, nem úgy járnak, mint Lena tavaly. ÓÓÓ, ez az év is jónak ígérkezik... biggrin.gif
2012. május 28. 19:07 #66
- törölt felhasználó -    
Nagyon jó volt a 2012-es Eurovíziós Dalfesztivál. Elmondom sorba a véleményemet pár előadóról: -.-

Loreen: Eufóriaaa... Csodálatos szám, csodálatos hang, vicces előadó biggrin.gif, és a GYŐZTES!!!! smileeee.gif
Jedward: Az ikrek kitettek magukért, mégis csak a 19-dik helyig meneteltek. A ruha az borzalmas biggrin.gif, de a szám viszont előcsalogatja a nyarat, ezért szuper smileeee.gif
Donny Montell: Kiköpött Michael Jackson biggrin.gif, a dala is elég jó. Az elején bekötött szemmel! Az kemény volt! xD
Tooji: Helyes srác, helyes dal, huszonhatodik helyezés. HOGY ROHADNÁNAK MEG !!!!!
Rona Nishliu: Ez most tényleg komoly?! Egy olyan nőt küldtek az albánok, akinek madárfészek van a fején, amiből kilóg egy kígyó! / szerintem biggrin.gif / A dal maga borzalmas volt, mégis bekerült a Top5-be. MIÉRT?! WHY?!
Soluna Samay: Az utcazenész lány, gyönyörű hanggal *-*. Should've known better... *** <3
...és végül a mi "fiaink", a Compact Disco: Szerintem nagyon jók voltak a skacok, csak ha több ország kedvelne bennünket, esküszöm, hogy elsők lennénk! smileeee.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!