Starity

Eurovízió: lezajlott a szuperhétvége

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 27. 18:44 #21
evöc XD
evöc XD

StátuszThe world is a book, and those who do not travel read only a page.
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 836
Csatolások: 0
Azonosító: 146690
azt sem tom kik ezek biggrin.gif
2012. február 27. 18:46 #22
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Azonosító: 157806
Idézet (ABBAMania @ 2012.02.27. 18:25)
Miért nem választanak a britek az USA-ból???

Olyat is lehet?
2012. február 27. 18:50 #23
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 18:46)
Olyat is lehet?

Burkoltan küldtek már, anno Celine Diont.
Amúgy ebbőől a szórásból nekem abszolút kedvenc a holland csaj, tetszik a dala smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 27. 18:51 #24
- törölt felhasználó -    
Hát ezek közül nekem túlzottan egyik sem tetszik. Jedwardék tavalyi száma még egész jó volt, de most ez sem tetszik. mellow.gif Egyébként én főleg a németek választottjára leszek kíváncsi, most már remélhetőleg nem Lenát küldik. Nem volt vele sem bajom, de azért nem árt a változatosság. biggrin.gif
2012. február 27. 18:52 #25
Wittike16
Wittike16
visszatérő vendég

StátuszI'm not going to find my orgasm in this town
Hozzászólás: 176
Azonosító: 124218
te jó ég! biggrin.gif nagyon örülök Danny Saucedonak! smileeee.gif Nagyon szeretem a srácot és eszméletlenül remélem hogy ő jut tovább Svédországból és egy jó helyezést elérne Európa szinten is smileeee.gif
2012. február 27. 19:03 #26
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2012.02.27. 18:50)
Burkoltan küldtek már, anno Celine Diont.
Amúgy ebbőől a szórásból nekem abszolút kedvenc a holland csaj, tetszik a dala smileeee.gif

Nekem is tetszik a kiscsaj zenéje smileeee.gif

Szóval lehet küldeni burkoltan? Nos. Néztem az esetleges jelöltek listáját. JLS, Alexandra Burke, Hurts. Csak a Hurts bandát szeretem mondjuk oly mindegy, hogy onnan ki megy ki, magyar vagyok és akkor sem voksolnék a kedvencemre ha BÁRKIRE lehetne szavazni, mert a hazámra voksolnék. Ha jó az előadó akkor azért, ha meg SP-t küldenénk, azért hogy bekerüljön a második fordulóba és mindenki érezze a bosszú ízét _nevet.gif _nevet.gif
2012. február 27. 19:08 #27
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:03)
Nekem is tetszik a kiscsaj zenéje  smileeee.gif 
Szóval lehet küldeni burkoltan? Nos. Néztem az esetleges jelöltek listáját. JLS, Alexandra Burke, Hurts. Csak a Hurts bandát szeretem mondjuk oly mindegy, hogy onnan ki megy ki, magyar vagyok és akkor sem voksolnék a kedvencemre ha BÁRKIRE lehetne szavazni, mert a hazámra voksolnék. Ha jó az előadó akkor azért, ha meg SP-t küldenénk, azért hogy bekerüljön a második fordulóba és mindenki érezze a bosszú ízét  _nevet.gif  _nevet.gif

Magyarországról nem lehet Magyarországra szavazni smileeee.gif
Viszont én idén arra vagyok marha kíváncsi, hogy ki nyer, melyik szerencsétlen, vagy éppen lehetetlen ország. Mert hát idén sem az lesz a mérvadó hogy kinek a dala a legnépszerűbb, hanem az a bizonyos politika. Gondolom úgysem az fog nyerni aki nekem tetszik vagy kedvencem, viszont jó néhány előadót megismertem, akik tényleg nem rosszak.
2012. február 27. 19:15 #28
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Hozzászólás: 2126
Csatolások: 85
Azonosító: 159879
Celine Dion kandai, és őt 1988-ban küldte Svájc, és ekkor Svájc lett a győztes. Tehát ha az EK győzni akar, akkor az USA-ból küld valakit.
2012. február 27. 19:20 #29
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Mizi, csak szólok, hogy a német már régóta megvan, Roman Lob-Standing Still.
2012. február 27. 19:20 #30
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2012.02.27. 19:08)
Magyarországról nem lehet Magyarországra szavazni smileeee.gif
Viszont én idén arra vagyok marha kíváncsi, hogy ki nyer, melyik szerencsétlen, vagy éppen lehetetlen ország. Mert hát idén sem az lesz a mérvadó hogy kinek a dala a legnépszerűbb, hanem az a bizonyos politika. Gondolom úgysem az fog nyerni aki nekem tetszik vagy kedvencem, viszont jó néhány előadót megismertem, akik tényleg nem rosszak.

Én tudom, hogy nem lehet. De ha szavazhatnék a saját országomra, ám a kedvenc előadóm például ír, nem arra szavaznék, hanem a magyarra. biggrin.gif Jó dolog amúgy, hogy nem lehet saját hazára szavazni, nem lenne fair a népesség miatt sem.

Nem tudom, hogy idén kik fognak nyerni, Írország biztosan nem. Ők nemrég vettek fel IMF hitelt és összetűzésük volt kőolaj/földgáz ügyben más országokkal szóval szerintem Írország kilőve de nem is bánom, mert ennek a két majomnak amúgy sincs hangja.
2012. február 27. 19:21 #31
ABBAMania
ABBAMania
European

StátuszBuilding Bridges
Dánia nyer...remélem.
2012. február 27. 19:24 #32
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
A Jedward tavalyi daja erősebb volt!
2012. február 27. 19:24 #33
Roxxy
Roxxy

StátuszTanuláááás
Hozzászólás: 1576
Csatolások: 83
Azonosító: 145846
Celine dion meg francia-kanadai,nem amerikai!
2012. február 27. 19:25 #34
- törölt felhasználó -    
Idézet (ABBAMania @ 2012.02.27. 19:20)
Mizi, csak szólok, hogy a német már régóta megvan, Roman Lob-Standing Still.

Tényleg? Pedig kerestem is de nem találtam. blush.gif Köszi az infót. meghajolo.gif biggrin.gif
2012. február 27. 19:26 #35
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:20)
Én tudom, hogy nem lehet. De ha szavazhatnék a saját országomra, ám a kedvenc előadóm például ír, nem arra szavaznék, hanem a magyarra.  biggrin.gif Jó dolog amúgy, hogy nem lehet saját hazára szavazni, nem lenne fair a népesség miatt sem.
Nem tudom, hogy idén kik fognak nyerni, Írország biztosan nem. Ők nemrég vettek fel IMF hitelt és összetűzésük volt kőolaj/földgáz ügyben más országokkal szóval szerintem Írország kilőve de nem is bánom, mert ennek a két majomnak amúgy sincs hangja.

Jedwardéknak ugyan nem sok hangjuk van, de showt csinálnak. Legalábbis tavaly, a Lipstick annyira sz_r volt hogy már tetszett, de tényleg rohog.gif Az idei dal...hát semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem, nem poén, csak egy dal nea.gif
Ilyen politikai szinten nem vagyok a topon hogy kinek milyen dolgai vannak, abban biztos vagyok hogy Magyarország örül ha a döntőbe jut, ott meg a sor végén lesz valahol. Hiába írja mindenki hogy hajrá magyarok, nem sokat ér.

Személy szerint élvezem majd, még ott van Svédország meg Oroszország is akik nem döntöttek, de szerintem ha a svédek nem a nyámnyila Saucedo gyereket küldik (amire sajnos elég nagy az esély) akkor ők lesznek idén is a favoritok, Oroszország meg amúgy is a szívem csücske, már csak abban bízok, hogy nem angol, hanem orosz nyelvű dalt küldenek, akkor nálam nem nagyon tudnak majd mellényúlni smileeee.gif
2012. február 27. 19:27 #36
Enny96
Enny96
member

StátuszEnny96 még nem állította be a státuszát....de talán egyszer majd befogja...
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 3
Azonosító: 130891
Egyesült Királyság küldjétek a The WANTED-ot!!!!!biggrin.gifD
2012. február 27. 19:27 #37
- törölt felhasználó -    
Én annak örülnék ha a brittek a One Direction-t küldenék..akkor legalább lenne valami értelme annak hogy nézzem, ugyanis eddig egy ország sem győzött meg annyira...
2012. február 27. 19:38 #38
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Cynthia @ 2012.02.27. 19:26)
Jedwardéknak ugyan nem sok hangjuk van, de showt csinálnak. Legalábbis tavaly, a Lipstick annyira sz_r volt hogy már tetszett, de tényleg rohog.gif Az idei dal...hát semmilyen érzelmet nem váltott ki belőlem, nem poén, csak egy dal nea.gif
Ilyen politikai szinten nem vagyok a topon hogy kinek milyen dolgai vannak, abban biztos vagyok hogy Magyarország örül ha a döntőbe jut, ott meg a sor végén lesz valahol. Hiába írja mindenki hogy hajrá magyarok, nem sokat ér.
Személy szerint élvezem majd, még ott van Svédország meg Oroszország is akik nem döntöttek, de szerintem ha a svédek nem a nyámnyila Saucedo gyereket küldik (amire sajnos elég nagy az esély) akkor ők lesznek idén is a favoritok, Oroszország meg amúgy is a szívem csücske, már csak abban bízok, hogy nem angol, hanem orosz nyelvű dalt küldenek, akkor nálam nem nagyon tudnak majd mellényúlni smileeee.gif

Nos, az, hogy mekkora showt képesek csinálni, csak egy dolog. Tanúi lehettünk ennek az X-Factorban meg melyik Simon Cowell tehetségkutatóban. Danni Minogue agysejtjeit rendesen megtaposgálták, örült (ő is) nagyon, hogy kiestek a játékból. rohog.gif Pont az a baj, hogy mondanak valamit és az ellenkezőjét be tudnák bizonyítani. Míg élek nem felejtem el, mikor betették magukat a Hobbit és a Harry Potter stábjába Ron Weasley helyére, sőt, azt is elhitették a jónéppel, hogy a Disney csatornán lesz saját műsoruk. Amint kilépnek a színpadra, akkor műsort képesek csinálni hogy csak na, pedig hangjuk nem sok van.

Magyarország győzelme soha nem jő el amíg az Utópia sem szóval ez alapból veszett fejsze nyele. Lehet drukkolni meg szorítani, mert miért ne, de szerintem még annyi pontot sem kapunk, mint tavaly. Gondolom a finnek sem felejtették el, hogy összpontszámot adtak nekünk, mi meg szinte semmit, gondolom visszanyal még ez a fagyi... dry.gif
2012. február 27. 19:46 #39
Enny96
Enny96
member

StátuszEnny96 még nem állította be a státuszát....de talán egyszer majd befogja...
Hozzászólás: 1253
Csatolások: 3
Azonosító: 130891
Az osztrákok elég gyengék,a többi sokkla jobb.
(När Jag Blundar: Amikor lenyunyom szemem-hát ezen csak egy kicsit röhögtemxD)
2012. február 27. 19:50 #40
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:38)
Nos, az, hogy mekkora showt képesek csinálni, csak egy dolog. Tanúi lehettünk ennek az X-Factorban meg melyik Simon Cowell tehetségkutatóban. Danni Minogue agysejtjeit rendesen megtaposgálták, örült (ő is) nagyon, hogy kiestek a játékból.  rohog.gif Pont az a baj, hogy mondanak valamit és az ellenkezőjét be tudnák bizonyítani. Míg élek nem felejtem el, mikor betették magukat a Hobbit és a Harry Potter stábjába Ron Weasley helyére, sőt, azt is elhitették a jónéppel, hogy a Disney csatornán lesz saját műsoruk. Amint kilépnek a színpadra, akkor műsort képesek csinálni hogy csak na, pedig hangjuk nem sok van. 
Magyarország győzelme soha nem jő el amíg az Utópia sem szóval ez alapból veszett fejsze nyele. Lehet drukkolni meg szorítani, mert miért ne, de szerintem még annyi pontot sem kapunk, mint tavaly. Gondolom a finnek sem felejtették el, hogy összpontszámot adtak nekünk, mi meg szinte semmit, gondolom visszanyal még ez a fagyi...  dry.gif

Persze, várható, ez a műsor sem Magyarországról szól, ha néhány pontot összevakarunk az már jó. Ha bejutunk a döntőbe rolleyes.gif

Idézet (Enny96 @ 2012.02.27. 19:46)
Az osztrákok elég gyengék,a többi sokkla jobb.
(När Jag Blundar: Amikor lenyunyom szemem-hát ezen csak egy kicsit röhögtemxD)

Miért? mellow.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!