Whitney Houston a túlvilágon sem nyugodhat békében
2012. február 27. 18:56
|
|
K_I_N_G_A_3visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.07. Hozzászólás: 143 Csatolások: 0 Azonosító: 154862 offline
|
hogy lehetnek ilyen felelőtlen emberek??
2012. február 27. 19:00
|
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline
|
Whitney már békében nyugszik, a testével akármit csinálnak. De ez egyszerűen undorító, komolyan...Nem tudom elképzelni, hogy hogy képesek ilyenre egyesek. Oké, hogy pénz, de ennyire embertelennek lenni? El nem tudom képzelni. Már a sok hazugság is, de EZ? Emlékszem, Lisa Lopesről is nyilvánosságra hoztak ilyen képet...Hogy tudnak ezek aludni éjszaka? Gyűlölöm az ilyet, tiszta szívemből.
2012. február 27. 19:21
|
|
Mary Alice Brandon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.27. Hozzászólás: 1006 Csatolások: 45 Azonosító: 137286 offline
|
Hagyják már békén szegény halott embert
2012. február 27. 21:20
|
|
littlebadgirrlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 54 Csatolások: 0 Azonosító: 165366 offline
|
semmi együttérzés nincs ezekben az újságírókban??? o.O
2012. február 28. 05:38
|
|
brigi92fcbvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.02.08. Hozzászólás: 468 Csatolások: 0 Azonosító: 119698 offline
|
River Phoenix-ről is van ilyen kép sőőőt a youtube-on fent van egy hanganyag amiben öccse Joaquin sírással küszködve hívja a mentőket... Gusztustalanok tudnak ám lenni az újságírók...
( River és Joaquin: http://www.youtube.com/watch?v=FdiozLlUOh8 )
( River és Joaquin: http://www.youtube.com/watch?v=FdiozLlUOh8 )
2012. február 28. 08:06
|
|
Vanessza Nowisúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.24. Hozzászólás: 32 Csatolások: 0 Azonosító: 169920 offline
|
Aztaa de szemtelenek ijet csináálnii !!!!!!!! (mit kébzelnek magukrol nem sül le a pofájukrol a bör !!!!!!!!!! :OOOOoo..
2012. február 28. 16:47
Istenem
Nem hiszem el hogy még most sem nyugodhat békében.
2012. február 28. 16:53
|
|
vdorina96♥Paris♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.04. Hozzászólás: 2484 Csatolások: 1121 Azonosító: 152331 offline
|
hogy hogy lehetnek egyes...az ilyenekere még azt sem lehet mondani hogy emberek.Ehhez igzaán nagy pof kell nem is a fotó elkészítése hanem hogy még címlapra is teszik megészletes leírást adnak.Ez egyszerűen undoító.És akkor nekik ennyivel el van intézve a dolog hogy adtak a világnak egy szenzációs cikket arra meg nem gondolnak hogy mi ennek akövtkezménye azt oldja meg a család.Mi?
2012. február 28. 16:56
|
|
FruFruChanAll My Life/By My Life™ |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.09.05. Hozzászólás: 1645 Csatolások: 4550 Azonosító: 160107 offline
|
Nem értem miért nem lehet a halottakat békén hagyni.Mellesleg tényleg nagy felelőtlenség volt ezeket megírni egy újságban.Mindent a médiáért,a sikerért..Hihetetlenek.Nyugodjon Whitney békében.
2012. március 02. 10:30
|
|
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline
|
El sem hiszem! Valaki, aki ott volt ezen a szűkkörű virrasztáson készítette a képet és még az újságoknak is eladta! Hogy lehet valaki ennyire aljas!?
2012. március 02. 21:42
Istenem... süllyedjen el nagyon mélyre az, aki ezt a képet csinálta, meg az is aki megjelentette. Undorító, hogy még akkor is a képére vadásztak, és the last photo. Meg kellett ez a kép tényleg... amint megláttam kijöttek a könnyeim. Én valahogy még mindig nem tudom felfogni ép ésszel, hogy nincs már köztünk Whitney. Meg azt sem tudom elhinni ép ésszel, hogy, hogy lehet valaki ekkora hadnemondjammi. Gondolom arra nem gondoltak, hogy a családnak is hogy fájhat, hogy itt ez a kép, és.. Erre már nem tudok mit mondani, ez kimeríti az undorítószánalmasidiótasajnálatosgátlástalanfelháborító összes szinonimáját is...
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: