Starity

Oscar 2012: tarolt a A némafilmes és A leleményes Hugo

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 28. 14:49 #61
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Mindenkinek, aki csalódott a nyertesekben (és azoknak is, akik szerint megfelelő a lista) ajánlom ezt a kis videót. Összeállítás, hogy a tavalyi év filmjeiből kit milyen kategóriában lehetett volna még jelölni (vegyes, van benne vágás, zene, színész stb)

3 felhasználónak tetszik: tya04, gonzales7, Running Fool
2012. február 28. 17:51 #62
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 14:49)
Mindenkinek, aki csalódott a nyertesekben (és azoknak is, akik szerint megfelelő a lista) ajánlom ezt a kis videót. Összeállítás, hogy a tavalyi év filmjeiből kit milyen kategóriában lehetett volna még jelölni (vegyes, van benne vágás, zene, színész stb)

Facebookon sem kommentáltam, mert nem tudok mit hozzáfűzni. Ennyi. meghajolo.gif
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 28. 17:56 #63
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2012.02.27. 22:20)
Szerintem francia filmekben fogja tovább folytatni a karrierjét. Ez volt első és egyben ucsó Oscarja. Ez olyan biztos, mint ahogy most itt ülök.
Egyébként érdekes az ő angoltudása. A déli hírkben, amikor mutatták az Oszi nyerteseit, épp azt mutatták, amint Dujardin angolul beszélgetet a vörös szőnyegen egy riporternővel. laugh.gif 
Oké, hogy ez Oscar és nem egy nyelvtanfolyam, de tényleg lehetett volna hálásabb és megköszönhette volna a díjat tisztességesen, ha nem is olyan mesterien, mint ahogy azt Meryl tette.

Jeant már évek óta ismerem, mondjuk azon kevesek egyike vagyok, akik követik a francia filmvilágot. A Képtelen kémregény fergeteges film, szerintem néhány vonásban hasonlít az Artisthoz (egyébként nekem nagyon tetszett a film, nem szeretnék különösebben belekötni a díjaiba. De. A mezőny két legjobb filmjét még csak nem is jelölték, oké, a Drive kapott egy basz... elnézést egy sima jelölést hangvágásért vagy keverésért, annyira mindegy... A Shame semmit sem kapott, mondjuk szerintem Salanderje is simán kaphatott volna még jelöléseket a főkategóriákban, csak a Szoci network után szerintem Fincher és az Oscar kölcsönösen leszarja a másikat.) Tyű, milyen hosszú zárójel lett. rohog.gif
2012. február 28. 18:46 #64
- törölt felhasználó -    
Idézet (tya04 @ 2012.02.28. 17:56)
Jeant már évek óta ismerem, mondjuk azon kevesek egyike vagyok, akik követik a francia filmvilágot. A Képtelen kémregény fergeteges film, szerintem néhány vonásban hasonlít az Artisthoz (egyébként nekem nagyon tetszett a film, nem szeretnék különösebben belekötni a díjaiba. De. A mezőny két legjobb filmjét még csak nem is jelölték, oké, a Drive kapott egy basz... elnézést egy sima jelölést hangvágásért vagy keverésért, annyira mindegy... A Shame semmit sem kapott, mondjuk szerintem Salanderje is simán kaphatott volna még jelöléseket a főkategóriákban, csak a Szoci network után szerintem Fincher és az Oscar kölcsönösen leszarja a másikat.) Tyű, milyen hosszú zárójel lett. rohog.gif

Én is imertem már Jeant, hiszen nyomon követem azért az igényesebb, jobbnak nevezhető európai filmeket is. Legyen az brit, spanyol, olasz, skandináv vagy francia, de tény, hogy a The Artist óta figyeltem fel rá először. Fincher-t is sajnálom. Ő nagyon profi. Nolan Inception-je sem kapott korábban még csak jelölést sem. Nem is érdekelt akkor az egész. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, tya04
2012. február 28. 19:03 #65
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (Norah @ 2012.02.28. 18:46)
Én is imertem már Jeant, hiszen nyomon követem azért az igényesebb, jobbnak nevezhető európai filmeket is. Legyen az brit, spanyol, olasz, skandináv vagy francia, de tény, hogy a The Artist óta figyeltem fel rá először. Fincher-t is sajnálom. Ő nagyon profi. Nolan Inception-je sem kapott korábban még csak jelölést sem. Nem is érdekelt akkor az egész. smileeee.gif

Inception kapott jelölést, csak Nolant valamiért utálja az Oscar. Szerintem e generáció Scorsese-je lesz rohog.gif Fincher pedig megmondta, tavaly szépen pofáraejtették, nem kampányolt A tetovált lánnyal, leszarta az egészet.
2012. február 28. 19:12 #66
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (Norah @ 2012.02.28. 18:46)
nyomon követem azért az igényesebb, jobbnak nevezhető európai filmeket is. Legyen az brit, spanyol, olasz, skandináv vagy francia

Jól teszed. Európának nagyon gazdag filmes világa van, ami egy az egyben többet ér mint a hollyweird crap, amik minden második hónapban a mozijainkba kerülnek. Mélyen felháborítónak találom, hogy a jó amerikai filmeket SEM adják nálunk vagy csak évekkel a megjelenés után .. A falat tudom vakarni, hogy mi láthatnánk először a sok nagy költségvetésű, unalmas produkciókat meg Dizni csemetékkel telenyomott filmeket, bezzeg a My Week With Marilynre mennyit kellett várni meg a 2008-as LOL francia filmet is csak most kezdték vetíteni a remake hallatán.
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. február 28. 19:17 #67
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 19:12)
Jól teszed. Európának nagyon gazdag filmes világa van, ami egy az egyben többet ér mint a hollyweird crap, amik minden második hónapban a mozijainkba kerülnek. Mélyen felháborítónak találom, hogy a jó amerikai filmeket SEM adják nálunk vagy csak évekkel a megjelenés után .. A falat tudom vakarni, hogy mi láthatnánk először a sok nagy költségvetésű, unalmas produkciókat meg Dizni csemetékkel telenyomott filmeket, bezzeg a My Week With Marilynre mennyit  kellett várni meg a 2008-as LOL francia filmet is csak most kezdték vetíteni a remake hallatán.

Legjobban a spanyol, a francia és a svéd filmművészetért vagyok oda személy szerint. Érdekes, hogy még egy Isabel Coixet filmet sem vetítettek nálunk. A Sa som i himmelen című lassan klasszikus remekműnek se híre, se hamva. Shame. rolleyes.gif Vagy mondjam épp azt a filmet, amit tavaly nyáron tukmáltam rád, az Anthony Zimmert? Dzsilidzsolis remake elég.. Hogy is fejezzem ki magam szépen.. Érdekes.
2012. február 28. 19:21 #68
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.02.28. 14:49)

a Hanna és a Super 8 soundtrackje egyértelműen a legjobb filmzene volt tavaly! meghajolo.gif

Sőt a Hanna a tavalyi év egyik legjobb filmje volt! meghajolo.gif hanem a legjobb! meghajolo.gif

a Senna dokumentumfilm pedig hááá én bekönnyezek még ezeken a pillanat képek láttán is! smileeee.gif
2012. február 28. 19:25 #69
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (gonzales7 @ 2012.02.28. 19:21)
a Hanna és a Super 8 soundtrackje egyértelműen a legjobb filmzene volt tavaly! meghajolo.gif 
Sőt a Hanna a tavalyi év egyik legjobb filmje volt! meghajolo.gif hanem a legjobb! meghajolo.gif

Joe Wright egy zseni.
2012. február 28. 21:10 #70
ophely88
ophely88
time lady

http://www.dailyactu.com/wp-content/uploads/2012/01/ryan-gosling-oscars.jpg

http://cdn.videogum.com/files/2011/02/Ryan-Gosling-text-21.jpg

És megvan az egyetlen értelmes magyarázat, a válasz a kérdésünkre, Norah meg Lexi rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. február 29. 19:12 #71
missyanikó7
missyanikó7
Huncutka™

StátuszCranilla:Körülötted mindenki hülye csak te vagy okos :D :D :D
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 1231
Csatolások: 42
Azonosító: 152541
atyám csak a sz@r filmek nyertek nem mondom a Rango jó mesefilm volt,de a többi
2012. február 29. 19:23 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (missyanikó7 @ 2012.02.29. 19:12)
atyám csak a sz@r filmek nyertek nem mondom a Rango jó mesefilm volt,de a többi

Inkább az a sz@r, amit idebiggyesztettél. dry.gif
Láttad már akármelyiket is hogy ilyen alaptalanul sz*r*z*l?
2012. március 07. 15:57 #73
- törölt felhasználó -    
elég ritkán kapják azok, aki adott évben megérdemelnék. inkább népszerűségen, meg kompenzáción alapszik az egész díjazás.
2012. március 07. 16:22 #74
- törölt felhasználó -    
Idézet (Crystal Mchottness @ 2012.03.07. 15:57)
elég ritkán kapják azok, aki adott évben megérdemelnék. inkább népszerűségen, meg kompenzáción alapszik az egész díjazás.

*Kompenzáció - kárpótlás

Milyen népszerűség?? Ha a "népszerűség" alapján osztogatná az Akadémia az Oscart, akkor már tényleg utópisztikus lenne a helyzet. Akkor aztán mindenféle tinifilmförmedvény tarolna.
Merylen kívül kit kárpótoltak idén szerinted az Oscaron?
Szerintem, aki 14x megy haza üres kézzel, azt valóban ideje volt "kompenzálni". Kvázi, ismét csak övé volt a leregősebb női alakítás.
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. március 08. 22:25 #75
pink_bunny
pink_bunny
never be good enough
Hozzászólás: 4332
Csatolások: 11814
Azonosító: 142298
Gratulálok mindenkinek! Legfőképp Meryl Streep-nek és Woody Allen-nek. smileeee.gif
2012. március 14. 15:13 #76
one direction
one direction
visszatérő vendég

StátuszHarry.♥♥♥♥♥
  Csoport: Kitiltott
Hozzászólás: 418
Azonosító: 169525
gtatula biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!