Oscar 2012: tarolt a A némafilmes és A leleményes Hugo
2012. február 27. 18:51
igen Meryl Streep-et akárhol jelölik mindig megérdemli Isten ments hogy valaki másképp gondolja!
nahh mind1 hagyjuk hagyjuk inkább..
jahh igen és arra kiváncsi leszek hogy fogjuk e még hallani ennek Jean Dujardin-nek a nevét mert hogy Gary Oldman-ét fogjuk abban biztos vagyok. Gary Oldman megszakadhat akkor sem kaphat Oscar díjat ahogy Kenneth Branagh sem!
nahh mind1 hagyjuk hagyjuk inkább..
jahh igen és arra kiváncsi leszek hogy fogjuk e még hallani ennek Jean Dujardin-nek a nevét mert hogy Gary Oldman-ét fogjuk abban biztos vagyok. Gary Oldman megszakadhat akkor sem kaphat Oscar díjat ahogy Kenneth Branagh sem!
2012. február 27. 19:11
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Gratulálok a győzteseknek, bár kissé egysíkúnak tűnik a lista, bár egyiket sem láttam... na mindegy, gratulálok
2012. február 27. 19:49
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (gonzales7 @ 2012.02.27. 18:51)
Jean azt nyögte ki a BAFTA vörös szőnyegen, hogy nem kíván hollyweird karriert, visszatér hazájába és ott válogat a projektek közül. De majd úgy jár ő is, ahogyan sokan, akik először ezt mondják, mert a válság miatt nem kapnak melót és kivándorolnak Hollyweirdbe elcseszett remakekbe meg képregényfeldolgozásokba tuszkolják bele őket.
2012. február 27. 19:53
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:49)
Jean azt nyögte ki a BAFTA vörös szőnyegen, hogy nem kíván hollyweird karriert, visszatér hazájába és ott válogat a projektek közül. De majd úgy jár ő is, ahogyan sokan, akik először ezt mondják, mert a válság miatt nem kapnak melót és kivándorolnak Hollyweirdbe elcseszett remakekbe meg képregényfeldolgozásokba tuszkolják bele őket.
Én Garyért szurkoltam bár tudtam, hogy esélye sincs nyerni. Utána jött volna Kenneth. Nagyon mérges vagyok a helyzetre. Gary Oldman mennyit tett le az asztalra és tessék, Kenneth milyet alakított a MWWM-ben és semmi 
Hozzátenném még a mi szeretett Sharkunkat. Shame és semmi. Valóban szégyen..
2012. február 27. 19:59
|
|
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline
|
Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 19:53)
Hozzátenném még a mi szeretett Sharkunkat. Shame és semmi. Valóban szégyen..
Yes. Shame és Fassy no jelölés, na, that's a SHAME
Bár én az előbb úgy értettem, hogy a listás színészek közül .. Ha nem arra gondolnék, lenne még pár tippem. Brendan Gleeson jó volt a Guardistában, egy jelölést megérdemelhetett volna ha a nyerésére 0 az esély akkoris
1 felhasználónak tetszik:
tya04
2012. február 27. 20:10
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:59)
Yes. Shame és Fassy no jelölés, na, that's a SHAME
Bár én az előbb úgy értettem, hogy a listás színészek közül .. Ha nem arra gondolnék, lenne még pár tippem. Brendan Gleeson jó volt a Guardistában, egy jelölést megérdemelhetett volna ha a nyerésére 0 az esély akkoris
Anno a Hungerért sem jelölték, ami felér egy halálbüntetést maga után vonó bűncselekménnyel.
Ó az mekkora film.
2012. február 27. 20:19
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 20:10)
Anno a Hungerért sem jelölték, ami felér egy halálbüntetést maga után vonó bűncselekménnyel.
Ó az mekkora film.
Ó az mekkora film.
Oscar bácsi néha nem tudja, hogy mi a jó
CandUs
2012. február 27. 20:32
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mi a jó az Artist-ban. Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy vihette el a legfontosabb díjakat. Lehet, hogy nekem vannak előítéleteim a némafilmekkel kapcsolatban (Chaplin-t sem szeretem), de akkor is. A vénemberek szövetsége nem talált elég jó filmet Amerikában, rögtön egy francia kellett nekik? Fura...
A Hugo sikerén meglepődtem. Ahhoz képest, hogy a kritikusok lehúzták a filmet és egy nagy bukás az egész, 5 Oscart nyer. A Harry Potter elől is elvitte a díjakat, ez azért fáj egy kicsit. Mert valljuk be, kritikus szemmel nézve a Technikai részben igazán megérdemelte volna a díjakat.
Christopher Plummer végre megkapta, ami jár neki. Hát igen, jobb később, mint soha. Meryl Streep megérdemelte a 3. szobrocskát, ennek is már itt volt az ideje.
Igazából minden papírforma szerint alakult, talán csak az nem, hogy a Hugo 5(!) díjat nyert. A The Artist tarolt -még mindig nem tudom felfogni, hogy miért?-, a HP 0 díjjal zárja 10 éves filmes pályafutását.
És akkor most egy perc néma csendet tartunk és megemlékezünk arról a szériáról, amin egy generáció nőtt fel.
Szegény Gary Oldman nem nyert, bár ebben biztos is voltam. A nyakamat mertem volna tenni rá. Csak azt bírom, hogy ezek a filmek, mint a Hugo és társai egy év múlva sehol sem lesznek, viszont a HP elég sokáig fog még tudatban maradni, mint a Star Wars, Gyűrűk Ura és társai...
Kismonológomat most berekesztem, jólesett kipanaszkodni magam
A Hugo sikerén meglepődtem. Ahhoz képest, hogy a kritikusok lehúzták a filmet és egy nagy bukás az egész, 5 Oscart nyer. A Harry Potter elől is elvitte a díjakat, ez azért fáj egy kicsit. Mert valljuk be, kritikus szemmel nézve a Technikai részben igazán megérdemelte volna a díjakat.
Christopher Plummer végre megkapta, ami jár neki. Hát igen, jobb később, mint soha. Meryl Streep megérdemelte a 3. szobrocskát, ennek is már itt volt az ideje.
Igazából minden papírforma szerint alakult, talán csak az nem, hogy a Hugo 5(!) díjat nyert. A The Artist tarolt -még mindig nem tudom felfogni, hogy miért?-, a HP 0 díjjal zárja 10 éves filmes pályafutását.
És akkor most egy perc néma csendet tartunk és megemlékezünk arról a szériáról, amin egy generáció nőtt fel.
Szegény Gary Oldman nem nyert, bár ebben biztos is voltam. A nyakamat mertem volna tenni rá. Csak azt bírom, hogy ezek a filmek, mint a Hugo és társai egy év múlva sehol sem lesznek, viszont a HP elég sokáig fog még tudatban maradni, mint a Star Wars, Gyűrűk Ura és társai...
Kismonológomat most berekesztem, jólesett kipanaszkodni magam
2012. február 27. 20:35
|
|
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 19:49)
Én Garyért szurkoltam bár tudtam, hogy esélye sincs nyerni. Utána jött volna Kenneth. Nagyon mérges vagyok a helyzetre. Gary Oldman mennyit tett le az asztalra és tessék, Kenneth milyet alakított a MWWM-ben és semmi 
Akkor Jean Dujardin szépen menjen vissza Franciaországba és adja át a helyet azoknak, akiknek már réges rég a kezükben kellene lennie az Oscarnak.
ophely88
2012. február 27. 21:03
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (CandUs @ 2012.02.27. 20:32)
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy mi a jó az Artist-ban. Egyszerűen fel nem tudom fogni, hogy vihette el a legfontosabb díjakat. Lehet, hogy nekem vannak előítéleteim a némafilmekkel kapcsolatban (Chaplin-t sem szeretem), de akkor is. A vénemberek szövetsége nem talált elég jó filmet Amerikában, rögtön egy francia kellett nekik? Fura...
Én sem tudom. Láttam a filmet és szerintem jó na de ennyi díjra jelölni meg ennyivel jutalmazni már szerintem sok.
2012. február 27. 21:44
Egyébként az Oscaron a színészek teljesítményét az aktuális filmben nyújtott teljesítménye alapján szokták (általában) jutalmazni. Nem pedig az alapján, hogy mekkora filmográfia áll mögötte, hányszor domborított hatalmasat, vagy éppen mennyire népszerű a filmkedvelők vagy a tinik körében.
Különben már Johnny Deppnek, Edward Nortonnak, Joaquin Phoenix-nek, Liam Neesonnak, Ralph Fiennes-nak, Leonardo Diacarprionak, Robert Downey jr.-nak, "bocs ha valakit kihagytam"-nak már talán nem is egy Oscarja lenne. (Közben az a röhej, hogy egy sincs nekik, pedig...) Azt hiszem sokáig lehetne sorolni a neveket.
Aki pedig még nem látta a The Artist-ot és fikázza, ócsárolja a filmet, közben pedig televan az adatlapja vámpíros maszlagokkal, addig ne várja, hogy komolyan vegyék az "észrevételét". Számomra nem savanyú a szőlő, hiszen az nyert, akit szerettem volna. (Meryl) Míg a többit ki lehetett sakkozni. Dujardin tehetséges és sajnálom, aki rajta veri el a port csak azért, mert nem az ő kedvence kapta a díjat. (Írom ezt úgy, hogy Pitt a kedvencem, de A Moneyball-ért még a jelölést is túlzásnak tartottam, Clooneyra számítottam, Fassyt és Goslingot pedig hiányoltam a jelöltek közül, de még Hardyt is.) Sokan írják, "hogy erre számítottam". Ezek szerint mégsem, hiszen lelkiekben nem készült fel rá eléggé. A színészen fog múlni, hogy mihez fog kezdeni az Oscar által hozott népszerűségével. Vagy úgy jár majd az illető, mint Marion Cotillard, aki kiaknázza a lehetőségeket, úgy, hogy közben nem válik ócska celebbé, vagy úgy elhasal, mint Halle Berry, aki amióta Oscar-díjas, nincs egy valamire való filmje. De mivel most pasiról van szó (elvégre Dujardin van terítéken), valakik, akik arra keresik a választ, hogyan lehet egy Oscar-díjjal lejtőre tenni a karrierünket, Cuba Gooding Jr. és Adrien Brody a legkézenfekvőbb példa.
Tehát. Nem minden az Oscar. Például egy Ralph Fiennes szobrocska nélkül is csodálatos színész. A filmes szakmában a legnagyobb elismerés ugyan, de nem mérvadó.
Különben már Johnny Deppnek, Edward Nortonnak, Joaquin Phoenix-nek, Liam Neesonnak, Ralph Fiennes-nak, Leonardo Diacarprionak, Robert Downey jr.-nak, "bocs ha valakit kihagytam"-nak már talán nem is egy Oscarja lenne. (Közben az a röhej, hogy egy sincs nekik, pedig...) Azt hiszem sokáig lehetne sorolni a neveket.
Aki pedig még nem látta a The Artist-ot és fikázza, ócsárolja a filmet, közben pedig televan az adatlapja vámpíros maszlagokkal, addig ne várja, hogy komolyan vegyék az "észrevételét". Számomra nem savanyú a szőlő, hiszen az nyert, akit szerettem volna. (Meryl) Míg a többit ki lehetett sakkozni. Dujardin tehetséges és sajnálom, aki rajta veri el a port csak azért, mert nem az ő kedvence kapta a díjat. (Írom ezt úgy, hogy Pitt a kedvencem, de A Moneyball-ért még a jelölést is túlzásnak tartottam, Clooneyra számítottam, Fassyt és Goslingot pedig hiányoltam a jelöltek közül, de még Hardyt is.) Sokan írják, "hogy erre számítottam". Ezek szerint mégsem, hiszen lelkiekben nem készült fel rá eléggé. A színészen fog múlni, hogy mihez fog kezdeni az Oscar által hozott népszerűségével. Vagy úgy jár majd az illető, mint Marion Cotillard, aki kiaknázza a lehetőségeket, úgy, hogy közben nem válik ócska celebbé, vagy úgy elhasal, mint Halle Berry, aki amióta Oscar-díjas, nincs egy valamire való filmje. De mivel most pasiról van szó (elvégre Dujardin van terítéken), valakik, akik arra keresik a választ, hogyan lehet egy Oscar-díjjal lejtőre tenni a karrierünket, Cuba Gooding Jr. és Adrien Brody a legkézenfekvőbb példa.
Tehát. Nem minden az Oscar. Például egy Ralph Fiennes szobrocska nélkül is csodálatos színész. A filmes szakmában a legnagyobb elismerés ugyan, de nem mérvadó.
2012. február 27. 21:56
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (CandUs @ 2012.02.27. 20:35)
Akkor Jean Dujardin szépen menjen vissza Franciaországba és adja át a helyet azoknak, akiknek már réges rég a kezükben kellene lennie az Oscarnak.
Azt mondta, hogy visszamegy. Lényegében, nem ő tehet róla, hogy sorra nyeri a díjakat, ilyenkor nem a nyertest kell (vagy nem ) hibáztatni. Szerintem jó színész de nem neki adtam volna, ettől függetlenül be kell ismerni, hogy 25 év ide vagy oda Gary hátamögött, az Oscart nem érdekli, az adott filmbeli alakításukat díjazzák, kivétel a Honorális vagy hogymondjákmagyarul díjak, akkor néznek több projektet. Nem Gary az egyedüli aki már rég megérdemelt volna egy díjat, sajnos ez nem úgy működik, hogy ki mennyi ideje van a szakmában és mit tett le az asztalra. Én minden esetre sok sikert kívánok neki, akárhol is dolgozzon a jövőben, Franciaországban vagy Amerikában, ráfér.
2012. február 27. 22:03
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 21:56)
Nem Gary az egyedüli aki már rég megérdemelt volna egy díjat, sajnos ez nem úgy működik, hogy ki mennyi ideje van a szakmában és mit tett le az asztalra.
Pontosan
Szeretem Merylt, de sajnálom a színésznőtársait, hiszen nem lehet könnyű dolguk egy olyan géniusz mellett, mint ő.
2012. február 27. 22:09
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (Norah @ 2012.02.27. 22:03)
Pontosan
Erről beszéltem. Gary óriási színész, az mellékes, hogy állandó mellészereplője vagy éppen főgenyája a főleg hollywoodi produkcióknak. Szegény Glenn Close, aki már kerek 30 éve pályán van?
Szeretem Merylt, de sajnálom a színésznőtársait, hiszen nem lehet könnyű dolguk egy olyan géniusz mellett, mint ő.
Én pont tegnap gondolkodtam azonis, hogy mi lesz majd most vele. Egyelőre angolul nem nagyon tud szóval Amerikában nincs sok esélye boldogulni míg nem tanul meg jobban angolul de ez a sok díj lehet kissé átok is. Remélhetőleg nem skatulyázzák be, mert azt egyetlen színésznek sem, még annak sem, akit utálok, nem kívánom.
2012. február 27. 22:20
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 22:09)
Én pont tegnap gondolkodtam azonis, hogy mi lesz majd most vele. Egyelőre angolul nem nagyon tud szóval Amerikában nincs sok esélye boldogulni míg nem tanul meg jobban angolul de ez a sok díj lehet kissé átok is. Remélhetőleg nem skatulyázzák be, mert azt egyetlen színésznek sem, még annak sem, akit utálok, nem kívánom.
Szerintem francia filmekben fogja tovább folytatni a karrierjét. Ez volt első és egyben ucsó Oscarja. Ez olyan biztos, mint ahogy most itt ülök.
Egyébként érdekes az ő angoltudása. A déli hírkben, amikor mutatták az Oszi nyerteseit, épp azt mutatták, amint Dujardin angolul beszélgetet a vörös szőnyegen egy riporternővel.
Oké, hogy ez Oscar és nem egy nyelvtanfolyam, de tényleg lehetett volna hálásabb és megköszönhette volna a díjat tisztességesen, ha nem is olyan mesterien, mint ahogy azt Meryl tette.
2012. február 27. 22:47
|
|
|
Norah és Ophely: Én nem azt mondtam, hogy Jean rossz színész, csak ezt az ajnározást nem értem az Artist körül. Amikor visszagyorsítják a netet, lehet hogy megnézem az Artist-ot, bár ahogy említettem, eléggé ódzkodom a némafilmektől.
Tudjátok, meg kell tanulnom még elfogulatlanul beszélni, de azért egyre jobban alakulok ezzel, úgy érzem. Vagyis remélem
Tudjátok, meg kell tanulnom még elfogulatlanul beszélni, de azért egyre jobban alakulok ezzel, úgy érzem. Vagyis remélem
2012. február 28. 08:13
|
|
ophely88time lady |
|
Idézet (CandUs @ 2012.02.27. 22:47)
Én nem azt mondtam, hogy Jean rossz színész, csak ezt az ajnározást nem értem az Artist körül.
Én sem értem. Évek óta nem láttam ehhez hasonlót. Nagyon sok hype van a film és a színész körül. A magyarázatot sem én, sem Jean nem tudja. Énis kíváncsi lennék rá, hogy miért van sokkal de sokkal jobban felkapva mint más, hasonlóan jó filmek.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.