Starity

Oscar 2012: tarolt a A némafilmes és A leleményes Hugo

4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 27. 16:21 #21
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Státuszzöldfülűspagettiszörny
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 6658
Csatolások: 1286
Azonosító: 68245
Idézet (like me @ 2012.02.27. 15:54)
Az Oscar is már lejárt lemez...Nem olyan mint régen. Eszmei alapon nm lehetséges a lista. Nem létezik olyan hogy egy évbe forgatott vagy ezer film közül 20-25 kategóriában 2 film is vagy négy díjban részesüljön. hírnév az alapja a mesének, és a minőség rossz.

Azért azt nem mondanám, hogy a minőség rossz. Oké, a Koszorúslányok előtt értetlenül állok, de az Oscar még mindig a legnagyobb elismerés a filmvilágban. A jelölt filmek jók, inkább a díjazással van a gond, hisz az egész csak politika. A rendező-főszereplő-film díjak összenőttek, pedig milyen szép is lenne egy színes lista! Ezért szeretem jobban a függetlenfilmes feszteket, mondjuk a Sundance-en nagy átlagban remekül osztogatják az elismerést.
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. február 27. 16:30 #22
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Gratulálok! smileeee.gif
Csak egy kérdésem van:
MI A SZ*RT KERESETT OTT JUSTIN BIEBER? ohmy.gif dry.gif o.O
2012. február 27. 16:33 #23
- törölt felhasználó -    
Mindenkinek gratulálok! (:
Ez az Merly Streep nyert!!! heart.gif
2012. február 27. 16:38 #24
Eszter655
Eszter655
asylum

Státuszfilozofálok
Hozzászólás: 6255
Csatolások: 679
Azonosító: 134102
Megérte fennmaradni! biggrin.gif Őszintén gratulálok Woody Allennek,megérdemelte,ugyanis az Éjfélkor Párizsban az egyik legjobb filmje.heart.gif Nagyrészt egyet értettem a nyertesekkel és a show is tetszett,mint mindig. Egyébként George Clooney megúszta,így nem kell vigyázni a Jolie-Pitt gyerekekre,mert nem Brad nyerte a legjobb férfi főszereplőt. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: tya04
2012. február 27. 16:39 #25
- törölt felhasználó -    
Nos, a Koszorúslányok nem nyert, vagyis van még reményem az Oscarban!! rohog.gif
De viccet félretéve: Jean Dujardinnak/A némafilmesnek és Meryl Streepnek, no meg A tetovált lánynak nagyon örülök!!! thumbsup.gif Kicsit azért keserédes szájízem van: Rooney Mara (igaz, Meryl is nagyon megérdemelte!!) és Trent Reznor & Atticus Ross díj nélkül maradt... sad.gif De mindenkinek hatalmas gratulációm!!! beer.gif
2 felhasználónak tetszik: tya04, ophely88
2012. február 27. 16:44 #26
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 16:21)
Azért azt nem mondanám, hogy a minőség rossz. Oké, a Koszorúslányok előtt értetlenül állok, de az Oscar még mindig a legnagyobb elismerés a filmvilágban. A jelölt filmek jók, inkább a díjazással van a gond, hisz az egész csak politika. A rendező-főszereplő-film díjak összenőttek, pedig milyen szép is lenne egy színes lista! Ezért szeretem jobban a függetlenfilmes feszteket, mondjuk a Sundance-en nagy átlagban remekül osztogatják az elismerést.

Ami felvet egy újabb kérdést. Mi a francért jó ez nekik? Jean a BAFTA-n és az Oscar vörös szőnyegén is elmondta, hogy FOGALMA SINCS arról, hogy a The Artist miért nyer minden díjat. Ő maga vallotta be, hogy két éve még sehol sem voltak, angolul sem tudnak, két nap kellett a film forgatásához és 50 000 $ ami nevetséges összeg egy filmforgatáshoz. Láttam a filmet és jónak találom de annyira talán nem amennyire díjazzák. Most a The Artiston vagyok kiakadva, nem értem, hogy ebben hol a politika pedig biztosan az van benne. dry.gif Miért jó az az amcsiknak, ha francia filmet istenítenek a sajátjaik helyett? (mert abban isteniek tudnak lenni ugyebár dry.gif ) A Help folyt a csapból is, mégsem nyert sokat a The Artisthoz meg a Hugohoz képest. Ott papolt Julia Roberts, Adam Sandler meg Robert D. Junior a kisfilmekben hogy nézzen mindenki amerikai filmeket mert az jó. Most akkor mi van? blink.gif Valaki írta, hogy Clooney fején látszott a csalódottság amikor kiderült, hogy Jean nyert. Érdekes, a BAFTA-n azt nyilatkozta, hogy a listás film közül a The Artist a kedvence és Jeannek szurkol. Akkor most mi van? blink.gif

A minap olvastam egy cikket arról, hogy kinek van beleszólása a zsűri döntésébe. Ha ragaszkodunk a papír formához, Jet Li, Lorenzo Lamas meg Vin Diesel is beleszólhat a döntésbe. El nem tudom képzelni hogy milyen pozícióban helyezkednek el a zsűriben de valahogyan nem tudom elképzelni, hogy Vin Diesel szeretné az Artistot meg a Tinker, Tailor, Spy című filmet ... Képzelőerőm sok van de ehhez kevés. Most akkor ki a fene dönti el, hogy ki nyer? Mert lassan arra gyanakszom, hogy az illetők pénzfeldobással döntik el, hogy melyik kategóriában melyik nyerjen vagy másolják a Golden Globe és a BAFTA jelöltjeit. 110.gif

A Sundances vagy Cannesi FilmFesztivál többet ér de azt ugyebár nem láthatod mert nem sugározzák sehol dry.gif
2012. február 27. 16:45 #27
bimbi93
bimbi93
visszatérő vendég
Hozzászólás: 236
Csatolások: 16
Azonosító: 146132
nekem nagyon nem tetszett az idei oscar.. speciális efekteket a HP-nak kellet volna nyerni és a Tree of life is megérdemelt volna Oscart. Egyedül Merilyn Streepnek örülök.. gyenge volt nagyon a gála....
2012. február 27. 16:52 #28
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (bakocsenge @ 2012.02.27. 16:39)
Kicsit azért keserédes szájízem van: Rooney Mara (igaz, Meryl is nagyon megérdemelte!!) és Trent Reznor & Atticus Ross díj nélkül maradt... sad.gif De mindenkinek hatalmas gratulációm!!! beer.gif

Szívemből szóltál... biggrin.gif Rooney még pici. Ha így folytatja (Lawless) még lesz jövője a díjátadóknál.
Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 16:44)
Ami felvet egy újabb kérdést. Mi a francért jó ez nekik? Jean a BAFTA-n és az Oscar vörös szőnyegén is elmondta, hogy FOGALMA SINCS arról, hogy a The Artist miért nyer minden díjat. Ő maga vallotta be, hogy két éve még sehol sem voltak, angolul sem tudnak, két nap kellett a film forgatásához és 50 000 $ ami nevetséges összeg egy filmforgatáshoz. Láttam a filmet és jónak találom de annyira talán nem amennyire díjazzák. Most a The Artiston vagyok kiakadva, nem értem, hogy ebben hol a politika pedig biztosan az van benne.  dry.gif Miért jó az az amcsiknak, ha francia filmet istenítenek a sajátjaik helyett? (mert abban isteniek tudnak lenni ugyebár dry.gif ) A Help folyt a csapból is, mégsem nyert sokat a The Artisthoz meg a Hugohoz képest. Ott papolt Julia Roberts, Adam Sandler meg Robert D. Junior a kisfilmekben hogy nézzen mindenki amerikai filmeket mert az jó. Most akkor mi van?  blink.gif Valaki írta, hogy Clooney feján látszott a csalódottság amikor kideürlt, hogy Jean nyert. Érdekes, a BAFTA-n azt nyilatkozta, hogy a listás film közül a The Artist a kedvence és Jeannek szurkol. Akkor most mi van?  blink.gif 
A minap olvastam egy cikket arról, hogy kinek van beleszólása a zsűri döntésébe. Ha ragaszkodunk a papír formához, Jet Li, Lorenzo Lamas meg Vin Diesel is beleszólhat a döntésbe. El nem tudom képzelni hogy milyen pozícióban helyezkednek el a zsűriben de valahogyan nem tudom elképzelni, hogy Vin Diesel szeretné az Artistot meg a Tinker, Tailor, Spy című filmet ... Képzelőerőm sok van de ehhez kevés. Most akkor ki a fene dönti el, hogy ki nyer? Mert lassan arra gyanakszom, hogy az illetők pénzfeldobással döntik el, hogy melyik kategóriában melyik nyerjen vagy másolják a Golden Globe és a BAFTA jelöltjeit.  110.gif 
A Sundances vagy Cannesi FilmFesztivál többet ér de azt ugyebár nem láthatod mert nem sugározzák sehol  dry.gif

Politika.. Legalábbis szerintem. Csomó befolyásoló tényező, most újat akarnak, megmutatni, hogy ők értékelik a "másságot" (hehe Milk), mert mindig nagyon hagyományszeretőek voltak, mondjuk tavaly a Reznor Ross díj rendhagyó lépés volt. Az Artisttal meg akarták mutatni, hogy nekik a kicsi is sokat ér, ha jó. Valóban jó, de basszus.. Drive, Shame, Tree Of Life! Egy Oscar-díjas nem lehet csak jó. Ki kell emelkednie a tömegből, úgy igazán, akár egy skorpiómintás dzsekivel. Paradoxonokat hordok össze, sorry.
Idézet (bimbi93 @ 2012.02.27. 16:45)
nekem nagyon nem tetszett az idei oscar.. speciális efekteket a HP-nak kellet volna nyerni és a Tree of life is megérdemelt volna Oscart. Egyedül Merilyn Streepnek örülök.. gyenge volt nagyon a gála..

Uncsi volt. Crystal mintha kicsit megfáradt volna, nem pörögtek a poénok, a tavalyi Anne-Jim páros sokkal frissebb volt. A Tree Of Life volt nálam a film-, rendező-, operatőr-favorit. Malick mindig elvont volt nekik. dry.gif
2012. február 27. 17:08 #29
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 16:52)
megmutatni, hogy ők értékelik a "másságot" (hehe Milk)

rofl.gif nevet2.gif

Értékelik a 'másságot'? Really? Ez eddig a napi poénja biggrin.gif
Esetleg akkor hittem volna el nekik, ha jelölik a Shamet rolleyes.gif Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy a sok népszerű produktumból kiválasztanak párat és azt szeretik, ami a csapból folyik. Brad filmjét lehúzták a kritikusok és lám, egyetlen díjat sem nyert. Sem a Koszorúslányok.

Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 16:52)
mondjuk tavaly a Reznor Ross díj rendhagyó lépés volt. Az Artisttal meg akarták mutatni, hogy nekik a kicsi is sokat ér, ha jó. Valóban jó, de basszus.. Drive, Shame, Tree Of Life! Egy Oscar-díjas nem lehet csak jó. Ki kell emelkednie a tömegből, úgy igazán, akár egy skorpiómintás dzsekivel. Paradoxonokat hordok össze, sorry.

Értem, szóval Simon Cowell féle 'keressük benned az X-et' rohog.gif Legyen más, különb, új, friss, kicsi, érjen sokat,
emelkedjen ki a tömegből. Az Artist mondjuk kiemelkedik a tömegből mert tavaly óta hetven valahány jelölést gyűjtöttek be rolleyes.gif (ha erre gondolsz)
2012. február 27. 17:11 #30
tya04
tya04
Schrödinger macskája

Idézet (ophely88 @ 2012.02.27. 17:08)
rofl.gif nevet2.gif
Értékelik a 'másságot'? Really? Ez eddig a napi poénja  biggrin.gif 
Esetleg akkor hittem volna el nekik, ha jelölik a Shamet  rolleyes.gif  Egyelőre nekem úgy tűnik, hogy a sok népszerű produktumból kiválasztanak párat és azt szeretik, ami a csapból folyik. Brad filmjét lehúzták a kritikusok és lám, egyetlen díjat sem nyert. Sem a Koszorúslányok. 
Értem, szóval Simon Cowell féle 'keressük benned az X-et'  rohog.gif Legyen más, különb, új, friss, kicsi, érjen sokat, 
emelkedjen ki a tömegből. Az Artist mondjuk kiemelkedik a tömegből mert tavaly óta hetven valahány jelölést gyűjtöttek be  rolleyes.gif (ha erre gondolsz)

Nem mutatták meg, csak próbálták. biggrin.gif Figyelj, az lenne a legjobb, ha megosztanák a dolgokat. Ne mindig egy film vigyen el nyóc kategóriát.. Ezért örültem különösen Woodynak, mert ha azt Artist azt is viszi, elég sima győzelem lett volna. Ok, így is az volt.
2012. február 27. 17:21 #31
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
szerintem nagyon színvonalas ez a gála,és biztos megérdemelték akik nyertek. happy.gif smileeee.gif
2012. február 27. 17:22 #32
Süty
Süty
ღMaybe,Onceღ™

Státusz"No Hay Nada Más De Lo Previsto"
Hozzászólás: 3297
Csatolások: 579
Azonosító: 133242
Idézet (kismano2 @ 2012.02.27. 16:30)
Gratulálok! smileeee.gif
Csak egy kérdésem van:
MI A SZ*RT KERESETT OTT JUSTIN BIEBER? ohmy.gif dry.gif o.O

tudod ő a csapból folyik ki,tehát mindenhol ott kell lennie. dry.gif -.-" röviden ennyi..
2012. február 27. 17:49 #33
dll89
dll89
visszatérő vendég
Hozzászólás: 284
Azonosító: 145259
Rango nem érdemelte meg a többi viszont abszolút! smileeee.gif
2012. február 27. 17:49 #34
dll89
dll89
visszatérő vendég
Hozzászólás: 284
Azonosító: 145259
(két hangos fuck után kikapcsolták a készítők mikrofonját),

Forrás: http://starity.hu/magazin/25067-oscar-2012-tarolt-a-a-nemafilmes-es-a-lelemenyes-hugo/#comment#ixzz1nbIgiutZ
biggrin.gifD
2012. február 27. 17:50 #35
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (tya04 @ 2012.02.27. 17:11)
Nem mutatták meg, csak próbálták. biggrin.gif Figyelj, az lenne a legjobb, ha megosztanák a dolgokat. Ne mindig egy film vigyen el nyóc kategóriát.. Ezért örültem különösen Woodynak, mert ha azt Artist azt is viszi, elég sima győzelem lett volna. Ok, így is az volt.

Nekem ezzel kapcsolatban van egy észrevételem ami böki a csőröm. Miért kell minden díjátadón ugyanazokat jelölni ugyanabban a kategóriában? Színészek, rendezők oké, de a filmek és társai ... Szinte mindig ugyanazok, ez az összes díjkiosztóra vonatkozik. Sajnos nincs elég jó alkotás ha azt nézzük, hogy trash filmek kéthavonta jönnek ki a moziban de azért valahol mindennek van határa. Hahó, Drive? Shame? Ja, hogy azt csak írek díjazták. Melancholia? Hahó? Beginners? Ez ellen mi kifogás ha egyszer Plummer nyert is? The Guard (jó, ír film, nincs esélye nyerni de egy BAFTA jelölés esetleg ...? Olyan nagy kérés lett volna? dry.gif ). No Oscar jelölés, ne is legyen, sem Golden sem BAFTA. We need to talk about Kevin? Ezzel mi a bajuk? Take Shelter? Ezek is vannak olyan jó filmek, mint az Artist vagy a Hugo SZERINTEM. Ezeket a filmeket miért nem jelöli senki? wtf.gif
A lista mindenhol ugyanaz, minden díjátadó választ magának egy favoritot és csak azt szeretik. Így esély sincs egy változatos listára ...

Woody díja nagy meglepetés volt számomra. Valahogy énis úgy gondoltam, hogy legalább pár kategóriában okoznak nekünk meglepetést, ilyet vagy olyat csak ne lehessen kiszámítani a nyertest rohog.gif
2012. február 27. 18:09 #36
loveliz
loveliz
arnyvadasz

Státuszorokke, es tovabb...
Hozzászólás: 2144
Csatolások: 2
Azonosító: 157207
mindenkinek gratula smileeee.gif
2012. február 27. 18:16 #37
- törölt felhasználó -    
mindenkinek gratulálok!!!!! <3
2012. február 27. 18:19 #38
kovi2
kovi2
Cosima

StátuszEnchantée <3
Hozzászólás: 1802
Csatolások: 852
Azonosító: 144885
én a legjobban Merylnek örülök!
Ez a harmadik oscarja. biggrin.gif
2012. február 27. 18:22 #39
kismano2
kismano2
otaku

Státusztoo much anime, not enough time :c ♥
Hozzászólás: 2054
Csatolások: 396
Azonosító: 156859
Idézet (Süty @ 2012.02.27. 17:22)
tudod ő a csapból folyik ki,tehát mindenhol ott kell lennie. dry.gif -.-" röviden ennyi..

Tudom-tudom biggrin.gif
De akkor is dry.gif
2012. február 27. 18:28 #40
- törölt felhasználó -    
bullshit.... bullshit.... bullshit

hááá persze hogy Meryl Streepnek kell nyernie egy totál érdektelen film főszereplőjeként.

most komolyan érdekel itt valakit Margaret Thatcher?

már a 2009-es jelölését sem értettem Streepnek a Kétely című filmért nahh az a film is egy túlértékelt alkotás jó film de nagyon túl értékelt.

nahh mindegy lépek is tovább mert a Streep rajongók letépik a fejem hogy mit képzelek magamról!
valószinüleg csak a Michelle Williams rajongó beszél belőlem.

amúgy az Artist is egy totál érdektelen film így ez az oscár gála is totál érdektelen volt.
nahh mind1.

Igazából azt sem értem hogy Brad Pitt mi az ördögöt keresett a jelöltek között.
még a tegnapi nap folyamán megnéztem a Pénzcsinálót ami valóban jó film de Pitt szerintem nem alakít benne kiemelkedőt nahhh mind1.
ma megnézem az Utódokat kiváncsi vagyok hogy Clooney jogosan volt e jelölt.
4 oldal 1 2 3 4
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok