Köszi a képeket és az anikat, szuperek
A családfakutatással h haladsz?
Szerk.: még 19 hozzászólás, és zárathatjuk a topicot
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.05. 13:56)
ahh a mai napra végre van egy kis pihim. ^^ csak este felé meg majd holnap reggel kell még átnéznem a föci. tényleg októberben majd szurkoljatok, hogy sikerüljön az érettségim!! *.*
na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek.
D
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)
na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek.
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)

0 felhasználónak tetszik: