SZERK: csináltam most így gyorsba (mert mennem kell tanulni) egy hűűű, de kreatív képecskét. : DD /mint egyszer már mondtam még csak most ismerkedek a photoshoppal, szóval nem leszólni!! >.<"/ : DD
Avenged Sevenfold III.
2012. július 31. 12:53
Boldogságos Születésnapot Mattynek!! ^^ ♥♥♥
SZERK: csináltam most így gyorsba (mert mennem kell tanulni) egy hűűű, de kreatív képecskét. : DD /mint egyszer már mondtam még csak most ismerkedek a photoshoppal, szóval nem leszólni!! >.<"/ : DD
2012. július 31. 14:32
Juj, köszi! Nagyon rendes vagy!
Nagyon-nagyon sok boldogat Mattnek!!
És a másik fontos születésnapos: a topic egyik motorjának,Chelsy-nek is sok boldogat!!!
Idézet (bakocsenge @ 2012.07.31. 14:29)
És a másik fontos születésnapos: a topic egyik motorjának,Chelsy-nek is sok boldogat!!!
2012. augusztus 01. 12:02
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ♥♥♥♥
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt
DE! Kértem angol zászlós fülbevalókat, amit ma meg is kaptam, vagyis vettem XD
Itt vannak képek :
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt
Itt vannak képek :
Idézet (Eszti181 @ 2012.07.31. 23:01)
csináltam neked egy képet Chelsy, igaz, hogy valszín csak holnap fogod látni, de én időben elküldtem. >.< remélem tetszik. ^^ ♥♥ még egyszer Boldog Szülinapot Neked és az Ikrednek. ^^ ♥♥
1 felhasználónak tetszik:
Johinna
2012. augusztus 01. 12:29
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 12:02)
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy! ♥♥♥♥
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt :(
Itt vannak képek :
Kaptam halakat. Tesóm egy guppit és egy stendhal halat akart hozni, de a guppik betegek voltak. Neonhalat hozott, de valami nagyon különleges fajta. Mivel nem kezdő akvarista vagyok tudtam, hogy valami a stendhallal nem stimmel, mert hátrafelé is úszott. Mára mindkettő meghalt :(
Itt vannak képek :
szegény halak :((
nővérem ölne ilyen fülbevalókért :'DD
2012. augusztus 01. 12:42
Sztem ezek is betegek voltak. Miután meghaltak, megnéztem őket rendesen, volt rajtuk egy-két dolog, ami nem tetszett... de mindegy, van másik állatkereskedés is
Pedig Pesten biztos lehet kapni
Pedig Pesten biztos lehet kapni
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 12:29)
szegény halak
(
2012. augusztus 01. 15:26
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 12:42)
Sztem ezek is betegek voltak. Miután meghaltak, megnéztem őket rendesen, volt rajtuk egy-két dolog, ami nem tetszett... de mindegy, van másik állatkereskedés is :D
Pedig Pesten biztos lehet kapni :D
Pedig Pesten biztos lehet kapni :D
biztos :D már így is egy csomó ékszere van amit nem is hord :DD
2012. augusztus 01. 15:27
Ismerős...
Van, aminek már párja sincs XD
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 15:26)
biztos
már így is egy csomó ékszere van amit nem is hord
D
2012. augusztus 01. 15:44
Idézet (Chelsy @ 2012.08.01. 15:27)
Ismerős... :D :D Van, aminek már párja sincs XD
nekem alig van, ami meg van az bizsu és azt meg nem bírja a fülem. ://
2012. augusztus 01. 17:23
Az enyém meg az aranyat nem bírja
Pont ma találtam nővéremnél egy baromi jó, unikornisos fülbevalót, ami az enyém volt, de nekiadtam
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.01. 15:44)
nekem alig van, ami meg van az bizsu és azt meg nem bírja a fülem. ://
2012. augusztus 02. 18:56
Épp családfát kutatok. Nagyon szorgalmas vagyok! Mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy valamelyik kedvencemmel rokonok vagyunk? XD
2012. augusztus 02. 21:57
Idézet (Chelsy @ 2012.08.02. 18:56)
Épp családfát kutatok. Nagyon szorgalmas vagyok! Mekkora poén lenne már, ha kiderülne, hogy valamelyik kedvencemmel rokonok vagyunk? XD
én sose tudtam, hogy kell a családfa után kutatni... ://
2012. augusztus 03. 20:40
Küldtem tájékoztatást
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.02. 21:57)
én sose tudtam, hogy kell a családfa után kutatni... ://
2012. augusztus 05. 10:41
Idézet (Eszti181 @ 2012.08.04. 23:03)
*o* meghaltam *.* ♥♥

Még több ilyen képet kérek!!!
2012. augusztus 05. 12:04
Idézet (bakocsenge @ 2012.08.05. 10:41)
Még több ilyen képet kérek!!! :w00t: :wub: (Tudom, kérni egyszerű, ahelyett, hogy keresnék!! :D :blush: )
azért vagyok, hogy hozzak ilyen képeket. :DD amint lesz egy kis időm keresgélni hozok. ^^
2012. augusztus 05. 13:56
ahh a mai napra végre van egy kis pihim. ^^ csak este felé meg majd holnap reggel kell még átnéznem a föci. tényleg októberben majd szurkoljatok, hogy sikerüljön az érettségim!! *.*
na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek. :DD
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)

na itt van pár kép, amit összetudtam szedni nektek. :DD
nyasd, képzeljétek. *.* van a Magic Mike Channing Tatum új filmje és naaagyon meg akarom már nézni. És meg is rendeltük bnőmmel a jegyeket a preimerre. És másnap írta, hogy egy CoolTv-s nyeremény játékon nyert premier előtti vetítésre 2 jegyet. *.* szóval holnap megyünk moziba és sfjalj annyira hepíí vagyook *.* életemben először megyek premier előtti vetítésre. :333 (bocs gondoltam megosztom veletek ezt az élményem. >.<)

1 felhasználónak tetszik:
Devil93
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.