Starity

Avenged Sevenfold III.

100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 14. 19:21 #1601
- törölt felhasználó -    
miééért niiincs seenki mostaanáában itt??? :((
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. június 15. 17:40 #1602
- törölt felhasználó -    
Bocsi, de nekem ez most elég nehézkes időszak, szal jobb dolgom is akad, mint itt lógni. Arról nem is beszélve, h unom azt, ami az oldalon folyik - az állandó vitázásokra gondolok.
Másrészt a fiúk se vmi aktívak újabban sad.gif

Idézet (Eszti181 @ 2012.06.14. 19:21)
miééért niiincs seenki mostaanáában itt??? sad.gif(
2012. június 15. 22:00 #1603
- törölt felhasználó -    
attól mert a fiúk nem aktívak mi még lehetünk, de mindegy akkor, hagyjuk
2012. június 17. 09:59 #1604
- törölt felhasználó -    
Sajnálom, hogy eddig nem voltam, de most minden összejött: ballagás és két születésnap, szerenád. sad.gif Szóval ünnepélyes ígéretet teszek: jövő héttől megint vagyok, de most igyekszem összeszedni magam, remélem megértitek!! beer.gif
Egyébként tegnap (a legnagyobb metál és rockzenei kritikus ismerőősöm) megnézte velem pár koncertes videóját a srácoknak, és igaz, hogy maga a zenekar nem a legjobb (szerinte dry.gif ), de Rev-et megimádta!! smileeee.gif Ezt értsétek úgy, hogy: a zenekar jó, csak neki túl "lágy" zenét nyomnak!! tongue.gif Ő ugyanis enyhén black és death metélos, szóval ez tőle nagy dicséret!! wink.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Adel007
2012. június 17. 18:16 #1605
- törölt felhasználó -    
Mivel tegnap volt Csenge szülinapja, nem akartam veszekedni, vagy bármi, de úgy látom, nem voltam érhető, így kifejtem bővebben: hogy legyünk aktívak, ha a fiúk semmit nem csinálnak? Töltsük fel ugyanazt a képet 3x? Nincs értelme. A topicnak vége. Ha mégis van élet, másról sem szól az egész, mint arról, hogy a fiúk milyen helyesek, és milyen cukik. Nos, én ebből a korból már rég kinőttem, úgyhogy köszönöm, de azt hiszem, nem veszek többé részt a topic életben tartásában. Amúgy sem tudnék semmit tenni, mivel nincs róluk neten már szinte semmi, amit ne hoztam volna el nektek.

És mint írtam, nem könnyű ez az időszak most nekem, más dolgom is van, mint itt lenni. Sajnálom, de ez az igazság, ha Ti ezt nem tudjátok elfogadni, a Ti dolgotok!

U.i.: ne kezdjetek el bombázni mindenféle levéllel, hogy jöjjek vissza, mert nem fogok. Legalábbis még nem! Ja és bennem legalább volt ennyi empátia, hogy szólok, hogy lelépek, nem mint másokban. beer.gif beer.gif Azért köszönöm, hogy itt lehetettem, közel egy évig - augusztusban lesz egy éve, hogy az első topic megnyílt - , és további sok sikert a topic építéséhez! Ha néha napján írok egy cikket a fiúkról, azt természetesen tudatni fogom veletek! És nem arról van szó, hogy nem szeretem a srácokat - szó sincs róla. wink.gif
2012. június 17. 21:39 #1606
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.17. 18:16)
Mivel tegnap volt Csenge szülinapja, nem akartam veszekedni, vagy bármi, de úgy látom, nem voltam érhető, így kifejtem bővebben: hogy legyünk aktívak, ha a fiúk semmit nem csinálnak? Töltsük fel ugyanazt a képet 3x? Nincs értelme. A topicnak vége. Ha mégis van élet, másról sem szól az egész, mint arról, hogy a fiúk milyen helyesek, és milyen cukik. Nos, én ebből a korból már rég kinőttem, úgyhogy köszönöm, de azt hiszem, nem veszek többé részt a topic életben tartásában. Amúgy sem tudnék semmit tenni, mivel nincs róluk neten már szinte semmi, amit ne hoztam volna el nektek.
És mint írtam, nem könnyű ez az időszak most nekem, más dolgom is van, mint itt lenni. Sajnálom, de ez az igazság, ha Ti ezt nem tudjátok elfogadni, a Ti dolgotok!
U.i.: ne kezdjetek el bombázni mindenféle levéllel, hogy jöjjek vissza, mert nem fogok. Legalábbis még nem! Ja és bennem legalább volt ennyi empátia, hogy szólok, hogy lelépek, nem mint másokban.  beer.gif  beer.gif Azért köszönöm, hogy itt lehetettem, közel egy évig - augusztusban lesz egy éve, hogy az első topic megnyílt - , és további sok sikert a topic építéséhez! Ha néha napján írok egy cikket a fiúkról, azt természetesen tudatni fogom veletek! És nem arról van szó, hogy nem szeretem a srácokat - szó sincs róla. wink.gif

Én személy szerint megértelek és tiszteletben tartom a döntésedet!! beer.gif Azonban el kell mondanom, hogy hiányozni fogsz!! cray.gif Én maradok, de sajnos tényleg nincs hír a fiúkról, így a topic behalós lesz. sad.gif Sajnálom, de a többiek sem valami aktívak.. dry.gif
2012. június 18. 02:10 #1607
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.17. 18:16)
U.i.: ne kezdjetek el bombázni mindenféle levéllel, hogy jöjjek vissza, mert nem fogok. Legalábbis még nem! Ja és bennem legalább volt ennyi empátia, hogy szólok, hogy lelépek, nem mint másokban.  beer.gif  beer.gif Azért köszönöm, hogy itt lehetettem, közel egy évig - augusztusban lesz egy éve, hogy az első topic megnyílt - , és további sok sikert a topic építéséhez! Ha néha napján írok egy cikket a fiúkról, azt természetesen tudatni fogom veletek! És nem arról van szó, hogy nem szeretem a srácokat - szó sincs róla. wink.gif

Szerintem senki nem kért arra, hogy tölts fel egy képet 3x, azt sem, hogy csorogjon a nyálad utánuk - khmm mellesleg visszaolvasva nem egyszer írtatok olyat, hogy még azt hittem a bugyitok is vizes. Nekem spec nincs arra szükségem, hogy menjen a majmolás és tökös rockzenészekből ócska divatot csináljunk. Kijelenteni meg ne jelentsd ki, hogy meghalt a topik, ha meg meghalt hát ez van, tudod a szívünk legmélyén dől el ki a család tagja és ki nem.

Másnak is lehet baja, gondja amiért nincs itt és nem ír ide, nem csak neked. Az meg, hogy nem rendez mindenki drámai távozást, hát roppant nagy tragédia. Az empátia meg más tészta, ez egy fórum, ahol az Avenged Sevenfold topik már rég nem arról szól amiről kéne és ki tudja a te megnyilvánulásod milyen irányba húzta pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: a7xforever
2012. június 18. 21:14 #1608
- törölt felhasználó -    
Mit teszel, ha mégis kijelentem? Talán nincs igazam? Ne mondd már meg, mit tegyek és mit ne!
És mégis ki a fene akar a srácokból divatot csinálni? Én azokról a tagokról beszéltem, akik a kezdetektől jártak a topicba, csak valamiért időközben felszívódtak. A legtöbben az iskolára fogták a dolgot, de hé, szünetekben sem voltak itt, ahogy most sem. Remélem, azért hamarosan visszatér, aki tud.
De persze mindig szívesen fogadtuk az újakat, akik sajnos nem tévedtek ide. Ez van.
A távozásom miért is volt drámai? Úgy éreztem, hogy az AKTÍV tagoknak tartozom ennyivel. Tudom, hogy a topic, attól függetlenül, hogy nem leszek itt, még menni fog, és reményeim szerint jobban is, mert legalább Eszti - és néha Csenge is beer.gif - tesz érte valamit. Ők szeretnék is, ha a topic rendesen működne. Más rajongók miért nem?
De... válaszolj csak, amit akarsz, mert nem fogok rá reagálni! Jobb dolgom is van annél, és ezt is csak azért mondtam most el, hogy ne a sok baromsággal legyen teletöltve a topic, és megértsd, amit mondok, mert a topic nem azért lett létrehozva, hogy a tagok veszekedjenek, vagy bármi.
Csengének köszi az együttérzést! beer.gif
A régi és új tagoknak meg további sok sikert a topic további építéséhez! smileeee.gif

Idézet (Johinna @ 2012.06.18. 02:10)
Szerintem senki nem kért arra, hogy tölts fel egy képet 3x, azt sem, hogy csorogjon a nyálad utánuk - khmm mellesleg visszaolvasva nem egyszer írtatok olyat, hogy még azt hittem a bugyitok is vizes. Nekem spec nincs arra szükségem, hogy menjen a majmolás és tökös rockzenészekből ócska divatot csináljunk. Kijelenteni meg ne jelentsd ki, hogy meghalt a topik, ha meg meghalt hát ez van, tudod a szívünk legmélyén dől el ki a család tagja és ki nem.
Másnak is lehet baja, gondja amiért nincs itt és nem ír ide, nem csak neked. Az meg, hogy nem rendez mindenki drámai távozást, hát roppant nagy tragédia. Az empátia meg más tészta, ez egy fórum, ahol az Avenged Sevenfold topik már rég nem arról szól amiről kéne és ki tudja a te megnyilvánulásod milyen irányba húzta pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Adel007
2012. június 18. 22:03 #1609
a7xforever
a7xforever
The Lochtenator♥

Státusz-
Hozzászólás: 2618
Csatolások: 128
Azonosító: 156371
Ehh hát én nem hagytam el a topicot, csak épp már annyira kihagytatok mindenből, hogy már nem érdekelt, szerintem valaki észre sem vette, hogy mások írnak, csak egy-két szavas hozzászólásokat írt.. Amúgy néha napján, benézek, írni meg csak akkor írok, ha írok ha valami érdekel.. Amúgy Christine nem csak mi töltöttük fel 3-szor ugyanazt a képet.. meg amúgy is ezen nem kell vitatkozni, nem írsz többet és kész, vagy nem jössz fel ide többet, ha nem tetszik amit látsz, ezen egyáltalán nem kell veszekedni pardon.gif
1 felhasználónak tetszik: Johinna
2012. június 18. 22:09 #1610
- törölt felhasználó -    
Hát, elnézést kérek hogy most ennyi idő után írok csak a topikba, és most is csak keserű szájízzel, de ezt nem hagyhattam szó nélkül.
Az, hogy nem vagyok aktív tagja már ennek a topiknak nem azt jelenti hogy nem szoktam még mindig nézegetni. Thora hozzászólását olvasva az az érzés támadt bennem mintha nonverbálisan azt sugallná, hogy én bennem annyi kurázsi sem volt hogy formalitásosan "elköszönjek" tőletek és a topiktól. Mint írtam, még mindig szoktam böngészgetni, de engem sem köt már le igazán az hogy milyen cukcsik, helyesek stb. Továbbestem már ezen a korszakomon, most épp másokat istenítek, ez valószínűleg így lesz még egy darabig, vagy legalábbis míg tinédzser vagyok. Nem arról van szó hogy én annyival jobbnak vagy felsőbbrendűnek érzem magam hogy már elköszönni sem tudtam, egyszerűen csak egy idő után megszűnt bennem a láz, már nem kommentelgettem annyit, és nem éreztem szükségét annak hogy valami nagy drámai kilépőt rendezzek. Ha ezzel bárkit megsértettem, akkor utólag is bocsánatot szeretnék kérni, legfőként tőled, Thora. Teljességgel megértem hogy a te figyelmedet sem köti le ez a topik, hogy van saját életed az interneten kívül amivel foglalkozni kell, de hogy meghalt a topik, azt még korai kijelenteni, szerintem. smileeee.gif
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Lilimooo
2012. június 19. 12:29 #1611
- törölt felhasználó -    
Nos, én személy szerint nem tartom túlságosan elvártnak az "elköszönést", Christine mindig is volt annyira más, mint a többiek (és ez nem feltétlen rossz értelembe értem!!), hogy tudassa velünk, hogy mit is tervez.
A rajongásról annyit: az életben én sem szoktam ezt csinálni, de el kell ismerni, hogy sokszor húzta ki a topicot egy-egy ilyen ömlengés a holtpontból!!
Egyébként pedig remélem, hogy Christine távozása ellenére sem fog meghalni a topic, de addig valóban felesleges itt tölteni az időnket, amíg a fiúk körül nem történik semmi. pardon.gif Én azonban még mindig kitartok, szóval ha van valami élet az Avenged Sevenfold körül, akkor én is itt leszek!! beer.gif
(A régi tagok pedig tényleg nyugodtan jöhetnek, én legalábbis örülnék nekik: akármilyen régen írtak is ide, elvégre nem igazán ez számít, hanem, hogy szeretik-e még a bandát és hogy van-e kedvük itt lenni!! wink.gif )
2 felhasználónak tetszik: num1Kolosszus, Lilimooo
2012. június 19. 18:45 #1612
- törölt felhasználó -    
Békítő megoldás:
Hagyjuk a topicot, addig amíg a fiúkról nem lesz valami hír. pl: az új albumról valami, a Buried Alive klipje, Mattnek és Valnak megszületik a gyerekük stb. Akkor aki megtudja a hírt feljön és közli, ennyi. És így akkor mindenki boldog lesz. Mindenki értesül mindenről és nincsenek veszekedések. És a topic sem "hal meg".
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Thora_90
2012. június 24. 17:50 #1613
- törölt felhasználó -    
van egy videó Uncasville-ben léptek fel a srácok, és Syn megint adja magát a LPOH alatt mint mindig.

meg pár fénykép amit a QuébecSpot Média töltött fel facebook-ra még pénteken, a június 21. fellépésükről, Kanada, Quebec, plussz még itt is vannak.

még június eleje fele volt Matt és Valary babaváró bulija, ami azt jelenti, hogy nem sokára megszületik az első a7x baba.

SZERK: Mattnek megint hosszú a haja és Johnny visszaváltott a taréjra ami most lila színben pompázik.
És Arinnak újabb tetoválása van, nem igazán látszik, de csak ez a kép van róla.
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m63sidGhTV1qdxt1wo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Johinna, Thora_90
2012. június 25. 08:52 #1614
- törölt felhasználó -    
Jaj, a videóknak és a képeknek nagyon örültem, köszönöm!!! meghajolo.gif meghajolo.gif
Szóval akkor igaz a hír és a képek sem csaltak... Most már csak azt nem értem, hogy mért nem erősítették meg a híreket?? unsure.gif Persze, lehet, hogy majd a bébi születésénél tartanak hivatalos nyilatkozatot, vagy egyáltalán nem is akarják, hogy tudjon róla a sajtó. (Ez utóbbit megértem, hisz ez tényleg csak a családra tartozik elsősorban!!! beer.gif )
3 felhasználónak tetszik: Johinna, Thora_90, Lilimooo
2012. június 25. 20:23 #1615
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.06.25. 08:52)
Jaj, a videóknak és a képeknek nagyon örültem, köszönöm!!! meghajolo.gif  meghajolo.gif 
Szóval akkor igaz a hír és a képek sem csaltak... Most már csak azt nem értem, hogy mért nem erősítették meg a híreket?? unsure.gif Persze, lehet, hogy majd a bébi születésénél tartanak hivatalos nyilatkozatot, vagy egyáltalán nem is akarják, hogy tudjon róla a sajtó. (Ez utóbbit megértem, hisz ez tényleg csak a családra tartozik elsősorban!!! beer.gif )

Talán igen. Nem az a tipikus médiában élő család. Gondolom Chelle és Brian is a szülészeten fognak toporogni, no meg Brian szülei is, akikről pedig el tudom képzelni, hogy a szülészetről fognak posztolgatni facebookra. rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2012. június 25. 22:08 #1616
- törölt felhasználó -    
Idézet (Johinna @ 2012.06.25. 20:23)
Talán igen. Nem az a tipikus médiában élő család. Gondolom Chelle és Brian is a szülészeten fognak toporogni, no meg Brian szülei is, akikről pedig el tudom képzelni, hogy a szülészetről fognak posztolgatni facebookra. :rohog:

Papa Gates tuti, hogy egyből posztolni fog. :D
amúgy csak mellékesen, említem, ma megcsináltattam a pcm :33 van kép itt fent, a profil. a másik meg, hogy nem sokára felrakom az új történetemet, akit érdekel az majd néha nézzen be oda. ((:
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Johinna, Lilimooo
2012. június 26. 07:52 #1617
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2012.06.25. 22:08)
Papa Gates tuti, hogy egyből posztolni fog. biggrin.gif
amúgy csak mellékesen, említem, ma megcsináltattam a pcm :33 van kép itt fent, a profil. a másik meg, hogy nem sokára felrakom az új történetemet, akit érdekel az majd néha nézzen be oda. ((:

Na, akkor én sűrűn fogom tekintgetni Papa Gates posztjait!!! biggrin.gif
A képet megnézem és engem érdekel a story, így majd felnézek!!! wink.gif Azért azt a jelenetet megnézném, amikor Syn toporog majd a kezében a babával!! rolleyes.gif
2012. június 26. 09:15 #1618
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Nem tudom, ki örül neki, és ki nem, de úgy döntöttem, visszatérek! Nem hagyhatom cserben sem az aktív tagokat - a Deathbat B*tches Organizasont wink.gif <3 -, sem a fiúkat!
Lenora! Köszi a képeket, amint megint beindul a sztárok helyezésének váltakozása, feltöltöm őket külön is!
Én egyébként sokszor nézem Papa Gates twitterét, pont azért, mert ha új videót csinál, arról cikket kell írni beer.gif
2012. június 26. 09:36 #1619
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.26. 09:15)
Sziasztok!
Nem tudom, ki örül neki, és ki nem, de úgy döntöttem, visszatérek! Nem hagyhatom cserben sem az aktív tagokat - a Deathbat B*tches Organizasont wink.gif <3 -, sem a fiúkat!
Lenora! Köszi a képeket, amint megint beindul a sztárok helyezésének váltakozása, feltöltöm őket külön is!
Én egyébként sokszor nézem Papa Gates twitterét, pont azért, mert ha új videót csinál, arról cikket kell írni  beer.gif

Tudtam, hogy vissza fogsz jönni!!! good.gif Remélem nem csinálsz többet ilyet!! friends.gif
Én speciel nem Twitterezek, de majd Facebookon mindegyikük kommentjeit nézegetem!! rolleyes.gif
Én már várom a csemetét... blush.gif
2012. június 26. 11:19 #1620
Johinna
Johinna
sólarljós

Idézet (bakocsenge @ 2012.06.26. 09:36)
Én speciel nem Twitterezek, de majd Facebookon mindegyikük kommentjeit nézegetem!! rolleyes.gif 
Én már várom a csemetét... blush.gif

Suzy Haner facebookját is érdemes követni, biztos kiírja, ha megszületik a bébibogyó. Egyébként rohadt nagyokat szoktam derülni a nőn, pláne amikor kiírja, hogy a rajongók, akik ifjabbik Briant keresik menjenek el a házuk elöl, mert Brian húga fél tőlük rohog.gif
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
100 oldal 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.