Avenged Sevenfold III.
2012. június 09. 04:34
Hey =)
A következő link megnyitása után a képek megtekintése súlyos következményekkel(nyálcsorgatás,esetleg röhögőgörcs..etc. ) járhat.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!(Pont ezért kell megnézni..xD)
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik(
???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem..
A következő link megnyitása után a képek megtekintése súlyos következményekkel(nyálcsorgatás,esetleg röhögőgörcs..etc. ) járhat.
Megtekintését semmilyen korosztálynak nem ajánljuk!(Pont ezért kell megnézni..xD)
Link
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. június 09. 11:23
Te jó ég
Mi a fene ez? XD
Idézet (Adel007 @ 2012.06.09. 04:34)
Hey =)
Link
???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. 
Link
Adel007
2012. június 09. 12:16
Idézet (Adel007 @ 2012.06.09. 04:34)
Hey =)
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik( :blink: ???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. :D
Link
Én szóltam előre! Ha valakinek nem tetszik( :blink: ???) ne engem "hibáztasson", én csak követtem Zacky "parancsát", vagyis megnéztem a twitterét, és az azon található linkeken nézelődtem.. :D
X''D és még mindig nincs meg a sims3 cöhh... pedig miket lehet vele csinálni... :DD megnézegettem a blogot(már mint ahol vannak ezzek) és mások is vannak :DD Bratt ^^ bár mondjuk a Synacky-t jobban szeretem, de ez is jóó :DD
2012. június 09. 13:06
Igen, már mondtad, és már véleményeztük is - vagy legalábbis én
Idézet (Eszti181 @ 2012.06.09. 13:04)
nektek mondtam, hogy már fent van a Like a Scream epilógusa?? Mert most így olvasgatom és eszembe jutott, hogy mi van, ha itt nem mondtam. :$$
2012. június 09. 13:13
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.09. 13:06)
Igen, már mondtad, és már véleményeztük is - vagy legalábbis én :blush:
okééés köszi ^^ néha kihagy a memóriám :DD
2012. június 10. 20:32
Köszi!
Idézet (Lilimooo @ 2012.06.10. 11:00)
Nagyon jó lett^^
2012. június 10. 21:19
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Eszti181 @ 2012.06.10. 20:33)
fent van a két új fejink Lilimooo-val a C.A.R.E.-en ^^♥
És ha olvassátok, akkor öltözzetek fel melegen és legyen a közeletekben forrócsoki.
2012. június 11. 19:04
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.11. 18:35)
Nálunk most amúgy is rossz idő van XD De köszi a tippet
Naa, kik kaptak új képet?

Naa, kik kaptak új képet?
Syn és Rev
Thora_90
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.