Idézet (Eszti181 @ 2012.06.05. 16:31)
mert a heartagram jobb? :''D vicceske

D
nekem lesz egy idézet a karomon a fiúktól a kedvencem "Shh, quite you might piss somebody off." ^^ a jobb csuklóm belsejében egy ilyen végtelen jel aminek a közepébe az van írva, hogy "Hakuna Matata" és a végtelen jel többi része kis Timonok meg kis Pumbák lesznek
a fülem mögé akarok egy emlék tetoválást az lesz az első. a bal csukjás izmomra is valami idézetet csak azt még nem tom mit, és vmelyik lapockámra egy főnixet. ^^
Hát figyelj: a heartagram alapvetően egy szív, aminek nem csak egy bandaszimbólum a jelentése, hanem még egy csomó minden. Ez az anyukám nézőpontja. A Deathbat neki egy alapvetően durva dolog...

És ha az ő szemével nézem a dolgot, meg is értem.

Neked aztán vannak ötleteid!!

Én a bal karomon lévő hajlat alá szeretnék három pici fekete hollót, ami három elhunyt szerettemet szimbolizálja. Majd szeretnék egy "Élni, és élni hagyni" feliratot a jobb kulcscsontomra. A heartagramot pedig a bal csuklómra. A fiúktól még nem sikerült dalszövegrészletet választanom, de a helye már megvan: a jobb oldalamon, a bordáimra. De ennyi nem biztos, hogy lesz, ezek csak tervek!!