Először is köszi, h megcsináltátok a srácok adatlapját. De ettől függetlenül is vannak bizonyos szabályok az adatlapokkal kapcsolatban. Nekem is fáj, hogy elhunytak a kedvenceim, de ettől függetlenül nem teszem oda a szomorú smileyt a végére, pont a szabályok miatt.
Az viszont nekünk nem tetszik, hogy a húgod se Johinna levelére, sem az enyémre nem válaszolt, pedig azt hiszem, mindketten normális hangnemben írtunk neki, és segíteni is próbáltunk.
A kuncsorgásról meg annyit, hogy erről szó nincs, csak nem szeretnék, ha olyan ember kezébe kerülne, aki egyáltalán nem szereti, csak a helyezése miatt kell a lap. Sajnos elég sok ilyennel találkoztam már az oldalon, gondolom érthető, hogy nem akarom, hogy egy nagy kedvencemmel is ez legyen. Emiatt is írtam a húgodnak, erre törölte magát. Az a másik, hogy a lap nagy valószínűséggel másolt is volt, mert egy A7x-oldalon hasonló életrajzot találtam, csak abban több minden volt. Nem tudom, igaz-e, de ez is egy tény. És nem akartam bántani RIOT!-ot, de úgy gondolom, igazán nincs jogod velünk bunkónak lenni mindezek után.
Idézet (Devil93 @ 2012.06.01. 16:58)
Nem így akartam vissza köszönni hozzátok,de ne haragudj, de ez a hozzászólásod most egy picit felbosszantott.És ha bunkó leszek ez azért van.
A smiley-s hozzászólást a szívemre veszem, mert ugyan is amíg mi( R!OT és én) nem kezdtük el a fiúk adatlapjának szerkesztését itt az oldalon addig nagy ívben lesz@rta őket mindenki. És ha R!ot-nak úgy volt kedve tett oda egy smileyt : talán azért ,mert fájt neki hogy meghalt Rev - ebbe ugyan nem gondol bele senki- tudtommal ő se szólt bele senki adatlapszerkesztésébe.
Szóval ha megnyertétek ezt a mit tudom én mit akkor szerkesszétek úgy ahogy akarjátok .
Ja és még azt hozzá tenném , hogy én se kuncsorgok senki adatlapja után. "Kinek nem inge nem veszi magára"
Ja és egy kép amit eredetileg hozni akartam:
A smiley-s hozzászólást a szívemre veszem, mert ugyan is amíg mi( R!OT és én) nem kezdtük el a fiúk adatlapjának szerkesztését itt az oldalon addig nagy ívben lesz@rta őket mindenki. És ha R!ot-nak úgy volt kedve tett oda egy smileyt : talán azért ,mert fájt neki hogy meghalt Rev - ebbe ugyan nem gondol bele senki- tudtommal ő se szólt bele senki adatlapszerkesztésébe.
Szóval ha megnyertétek ezt a mit tudom én mit akkor szerkesszétek úgy ahogy akarjátok .
Ja és még azt hozzá tenném , hogy én se kuncsorgok senki adatlapja után. "Kinek nem inge nem veszi magára"
Ja és egy kép amit eredetileg hozni akartam:

0 felhasználónak tetszik: