Starity

Avenged Sevenfold III.

100 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. június 01. 17:09 #1421
- törölt felhasználó -    
Szia!
Először is köszi, h megcsináltátok a srácok adatlapját. De ettől függetlenül is vannak bizonyos szabályok az adatlapokkal kapcsolatban. Nekem is fáj, hogy elhunytak a kedvenceim, de ettől függetlenül nem teszem oda a szomorú smileyt a végére, pont a szabályok miatt.
Az viszont nekünk nem tetszik, hogy a húgod se Johinna levelére, sem az enyémre nem válaszolt, pedig azt hiszem, mindketten normális hangnemben írtunk neki, és segíteni is próbáltunk.
A kuncsorgásról meg annyit, hogy erről szó nincs, csak nem szeretnék, ha olyan ember kezébe kerülne, aki egyáltalán nem szereti, csak a helyezése miatt kell a lap. Sajnos elég sok ilyennel találkoztam már az oldalon, gondolom érthető, hogy nem akarom, hogy egy nagy kedvencemmel is ez legyen. Emiatt is írtam a húgodnak, erre törölte magát. Az a másik, hogy a lap nagy valószínűséggel másolt is volt, mert egy A7x-oldalon hasonló életrajzot találtam, csak abban több minden volt. Nem tudom, igaz-e, de ez is egy tény. És nem akartam bántani RIOT!-ot, de úgy gondolom, igazán nincs jogod velünk bunkónak lenni mindezek után.

Idézet (Devil93 @ 2012.06.01. 16:58)
Nem így akartam vissza köszönni hozzátok,de ne haragudj, de ez a hozzászólásod most egy picit felbosszantott.És ha bunkó leszek ez azért van. 
A smiley-s hozzászólást a szívemre veszem, mert ugyan is amíg mi( R!OT és én) nem kezdtük el a fiúk adatlapjának szerkesztését itt az oldalon addig nagy ívben lesz@rta őket mindenki. És ha R!ot-nak úgy volt kedve tett oda egy smileyt : talán azért ,mert fájt neki hogy meghalt Rev - ebbe ugyan nem gondol bele senki- tudtommal ő se szólt bele senki adatlapszerkesztésébe.
Szóval ha megnyertétek ezt a mit tudom én mit akkor szerkesszétek úgy ahogy akarjátok .
Ja és még azt hozzá tenném , hogy én se kuncsorgok senki adatlapja után. "Kinek nem inge nem veszi magára"
Ja és egy kép amit eredetileg hozni akartam:
2012. június 01. 17:47 #1422
Devil93
Devil93

Státusz"Minden ember jó - csupán a benne élő démon gonosz. "
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 775
Csatolások: 32
Azonosító: 129498
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.01. 17:09)
Szia!
Először is köszi, h megcsináltátok a srácok adatlapját. De ettől függetlenül is vannak bizonyos szabályok az adatlapokkal kapcsolatban. Nekem is fáj, hogy elhunytak a kedvenceim, de ettől függetlenül nem teszem oda a szomorú smileyt a végére, pont a szabályok miatt.
Az viszont nekünk nem tetszik, hogy a húgod se Johinna levelére, sem az enyémre nem válaszolt, pedig azt hiszem, mindketten normális hangnemben írtunk neki, és segíteni is próbáltunk.
A kuncsorgásról meg annyit, hogy erről szó nincs, csak nem szeretnék, ha olyan ember kezébe kerülne, aki egyáltalán nem szereti, csak a helyezése miatt kell a lap. Sajnos elég sok ilyennel találkoztam már az oldalon, gondolom érthető, hogy nem akarom, hogy egy nagy kedvencemmel is ez legyen. Emiatt is írtam a húgodnak, erre törölte magát. Az a másik, hogy a lap nagy valószínűséggel másolt is volt, mert egy A7x-oldalon hasonló életrajzot találtam, csak abban több minden volt. Nem tudom, igaz-e, de ez is egy tény. És nem akartam bántani RIOT!-ot, de úgy gondolom, igazán nincs jogod velünk bunkónak lenni mindezek után.

Ha tudni akarod ebben a kb fél éveben sok minden történt velünk amiről nektek fogalmatok sincs és ez nem is baj, hisz mindenkinek meg van a saját magán élete. De arra nem is gondoltatok , hogy azért nem írt vissza ,mert nem volt lehetősége ugyan is egy kollégiumban nem sok lehetőség van internetezésre .
Szerintem ő az utolsó ember, aki azért csinálta meg az adatlapokat, hogy jobb helyezést érjen el. Nagy ívben le sz** ő is meg én is, hanem azért mert nekünk is épp úgy a szívünkhöz nőttek mint nektek . Általában meg nálunk a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket erre csak ezt tudom mondani.
A másolás meg hát erről nem tudok semmit mondani ugyanis , valószínűleg egy olyan a7x-es lapot találtál amit mi szerkesztettünk korábban, mert abban ugyan az az életrajz van . Ha jól tudom ő fordította és több oldalról.
A másik meg nem azért törölte magát az oldalról, mert nem válaszolt nektek , hanem mert nincs ideje feljárni.
Ja és nem megbántani próbáltam senkit, ezért elnézést kérek.
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. június 01. 19:49 #1423
- törölt felhasználó -    
ELKEZDŐDÖTT REV LAPJÁNAK PÁLYÁZATA! TESSÉK ÉLETRAJZOT BEKÜLDENI, ÉN MÁR MEGTETTEM wink.gif

Ne mondd már azt kérlek, hogy arra nem volt ideje, hogy két levélre válaszoljon, meg feljöjjön hétvégén egy fél órára! És nem is feltételeztem, hogy azért törölte magát, mert nem válaszolt nekünk.
Az adatlapokkal kapcsolatban: forrást akkor is kell írni, ha az általad szerkesztett oldalról másoltad.
Engem sem érdekel, hogy ki hányadik a helyen áll, de mégiscsak úgy ismerik meg a srácokat többen, ha jó a helyezésük. Ez van sajnos. Én lennék a legboldogabb, ha eltörölnék a sztárok helyezését,
de nem valószínű, hogy ez megtörténik. A szabályok betartása meg mindenkire vonatkozik.
Ez a vita meg elkerülhető lett volna, ha nem letörli magát, hanem válaszol nekünk, akár általad is.

Idézet (Devil93 @ 2012.06.01. 17:47)
Ha tudni akarod ebben a kb fél éveben sok minden történt velünk amiről nektek fogalmatok sincs és ez nem is baj, hisz mindenkinek meg van a saját magán élete. De arra nem is gondoltatok , hogy azért nem írt vissza ,mert nem volt lehetősége ugyan is egy kollégiumban nem sok lehetőség van internetezésre .
Szerintem ő az utolsó ember, aki azért csinálta meg az adatlapokat, hogy jobb helyezést érjen el. Nagy ívben le sz** ő is meg én is,  hanem azért mert nekünk is épp úgy a szívünkhöz nőttek mint nektek . Általában meg nálunk a szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket erre csak ezt tudom mondani.
A másolás meg hát erről nem tudok semmit mondani ugyanis , valószínűleg egy olyan a7x-es lapot találtál amit mi szerkesztettünk korábban, mert abban ugyan az az életrajz van . Ha jól tudom ő fordította és több oldalról.
A másik meg nem azért törölte magát az oldalról, mert nem válaszolt nektek , hanem mert nincs ideje feljárni.
Ja és nem megbántani próbáltam senkit, ezért elnézést kérek.
2012. június 01. 21:55 #1424
Devil93
Devil93

Idézet (Thora_90 @ 2012.06.01. 19:49)
ELKEZDŐDÖTT REV LAPJÁNAK PÁLYÁZATA! TESSÉK ÉLETRAJZOT BEKÜLDENI, ÉN MÁR MEGTETTEM wink.gif

Ne mondd már azt kérlek, hogy arra nem volt ideje, hogy két levélre válaszoljon, meg feljöjjön hétvégén egy fél órára! És nem is feltételeztem, hogy azért törölte magát, mert nem válaszolt nekünk.
Az adatlapokkal kapcsolatban: forrást akkor is kell írni, ha az általad szerkesztett oldalról másoltad.
Engem sem érdekel, hogy ki hányadik a helyen áll, de mégiscsak úgy ismerik meg a srácokat többen, ha jó a helyezésük. Ez van sajnos. Én lennék a legboldogabb, ha eltörölnék a sztárok helyezését, 
de nem valószínű, hogy ez megtörténik. A szabályok betartása meg mindenkire vonatkozik.
Ez a vita meg elkerülhető lett volna, ha nem letörli magát, hanem válaszol nekünk, akár általad is.

Képzeld el hétvégén van a legkevesebb esély arra , hogy géphez jutsz egy koliban . ÉS mégpedig nem hetente járunk haza így esély nincs arra, hogy akár akkor írjon.
Amúgy meg attól, hogy jobb helyezést érnek el a fiúk nem lesznek se többek sem kevesebbek. Sőt még attól sem lesznek többek, hogy mindenki ismeri őket, mert még a végén ők is tömeg sztárok lennének, mint az összes többi.
2012. június 01. 22:13 #1425
- törölt felhasználó -    
És ezt nem tudtátok volna mondani? Azt hittem, h a mi kis csapatunkban azért ennyit megosztunk egymással, de úgy látszik, hogy ez nem igaz.
Lehet h ebben van valami, de az, hogy a fiúk ilyen helyezésen állnak, annak köszönhető, hogy Abbey és én cikkeket írtunk, és a banda életben tartja a topicot, nem tudom, hogy ezzel mégis mi a bajod. Jobb lenne, ha senki nem beszélne a srácokról, és nem lenne topic sem? :/ Így sem annyira ismertek, és nem kis munkák van abban, hogy idáig eljutottunk. Ha neked ez nem tetszik, hát sajnálom, de inkább legyen nagyobb hírneve a fiúknak, mint kisebb, hiszen ők is ezen dolgoznak!

Idézet (Devil93 @ 2012.06.01. 21:55)
Képzeld el hétvégén van a legkevesebb esély arra , hogy géphez jutsz egy koliban . ÉS mégpedig nem hetente járunk haza így esély  nincs arra, hogy akár akkor írjon.
Amúgy meg attól, hogy jobb helyezést érnek el a fiúk nem lesznek se többek sem kevesebbek. Sőt még attól sem lesznek többek, hogy mindenki ismeri őket, mert még a végén ők is tömeg sztárok lennének, mint az összes többi.
2012. június 01. 22:22 #1426
- törölt felhasználó -    
Ne veszekedjetek már! Nem azért írtam rá Devilre(nem tudom, hogy szoktak-e máshogy hívni :$$), hogy visszajöjjön és elkezdjetek veszekedni!
Mindkettőtöknek igaza van és egyikőtöknek sem. Más állásponton vagytok ennyi. Könyörgöm hagyjátok abba! Nem erről kéne szólnia a topicnak!
Felejtsétek el amit mondtatok egymásnak és minden menjen a régi kerék vágásban! Tudom nem olyan könnyű elfelejteni, de légy szíves, próbáljátok meg!
Olyan jó volt eddig a topic veszekedések nélkül maradjon is így!
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Devil93, Lilimooo
2012. június 01. 22:31 #1427
Devil93
Devil93

Idézet (Thora_90 @ 2012.06.01. 22:13)
És ezt nem tudtátok volna mondani? Azt hittem, h a mi kis csapatunkban azért ennyit megosztunk egymással, de úgy látszik, hogy ez nem igaz.
Lehet h ebben van valami, de az, hogy a fiúk ilyen helyezésen állnak, annak köszönhető, hogy Abbey és én cikkeket írtunk, és a banda életben tartja a topicot, nem tudom, hogy ezzel mégis mi a bajod. Jobb lenne, ha senki nem beszélne a srácokról, és nem lenne topic sem? :/ Így sem annyira ismertek, és nem kis munkák van abban, hogy idáig eljutottunk. Ha neked ez nem tetszik, hát sajnálom, de inkább legyen nagyobb hírneve a fiúknak, mint kisebb, hiszen ők is ezen dolgoznak!

Mi igazából nem osztunk meg senkivel semmit ez egy ilyen hülye szokás, mert már csalódtunk az életben nem is keveset.
Én egyszer sem mondtam, vagy írtam olyat, hogy mi a f***nak tartjátok fennt még mindig a topicot. Én ezt köszönöm is és ez tök jó dolog. És ezzel nincs is semmi bajom, csak azért egy kicsit felbosszantott és inkább kiadom magamból, mert ez is egy ilyen hülye szokásom.
Szerintem meg igen is ismertek, példa rá csak a koncertfelvételeiken az a hatalmas tömeg és ez mi, ha nem ismeretség.
És aki akarja és fogékony rá úgy is megismeri.
2012. június 02. 11:09 #1428
- törölt felhasználó -    
képek, hogy azért még se haljon meg a topic. ^^
4 felhasználónak tetszik: Devil93, Thora_90, Eperfa, Lilimooo
2012. június 02. 11:29 #1429
- törölt felhasználó -    
Köszönjük a képeket, a vitában pedig, ha nem baj, nem leszek jelen!!! mellow.gif
Egyébként a Kerrang!-os portrék valami eszméletlen jók!!! w00t.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Eperfa
2012. június 02. 14:06 #1430
- törölt felhasználó -    
Azaz nem veszel részt biggrin.gif
Én meg nem vitázom, tegnap rosszul fogalmaztam, csak téged védtelek meg wink.gif

Lenora! Köszi a képeket *-*

Idézet (bakocsenge @ 2012.06.02. 11:29)
Köszönjük a képeket, a vitában pedig, ha nem baj, nem leszek jelen!!! mellow.gif 
Egyébként a Kerrang!-os portrék valami eszméletlen jók!!! w00t.gif
2012. június 02. 15:21 #1431
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.06.02. 14:06)
Azaz nem veszel részt biggrin.gif
Én meg nem vitázom, tegnap rosszul fogalmaztam, csak téged védtelek meg wink.gif 
Lenora! Köszi a képeket *-*

Köszönöm, hogy megvédtél, nagyon jól esett!!! meghajolo.gif Bár, ha valakinek baja van, azt ne másokkal rendezze le: nincs letiltva senki, lehet nekem üzenetet küldeni. Nem szeretném, ha még egyszer vita lenne itt, hisz a topic nem ezért van!! De: ha valakit valaha is megsértettem valamivel, akkor elnézést... unsure.gif
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Eperfa
2012. június 02. 15:45 #1432
- törölt felhasználó -    
itt van még a lemaradtak, Rev és a csoportos. ^^ meg egy Johnny-s amit az előzőből kihagytam pedig be akartam rakni :D
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Devil93, Lilimooo
2012. június 02. 15:50 #1433
- törölt felhasználó -    
Szerintem ez nem volt sértés wink.gif És igazad van!

Lenora! Köszönjük ismét! meghajolo.gif

Idézet (bakocsenge @ 2012.06.02. 15:21)
Köszönöm, hogy megvédtél, nagyon jól esett!!! meghajolo.gif Bár, ha valakinek baja van, azt ne másokkal rendezze le: nincs letiltva senki, lehet nekem üzenetet küldeni. Nem szeretném, ha még egyszer vita lenne itt, hisz a topic nem ezért van!! De: ha valakit valaha is megsértettem valamivel, akkor elnézést... unsure.gif
2012. június 02. 16:29 #1434
- törölt felhasználó -    
találtam egy ilyet is. ^^
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lvaa4bGlY31r6mj9fo1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Eperfa, Thora_90, Devil93
2012. június 02. 21:04 #1435
- törölt felhasználó -    
;-;♥
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lrtthvxTQL1qmk6txo2_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Devil93
2012. június 02. 21:15 #1436
- törölt felhasználó -    
hétfőn kiderül, hogy mennyire vészes a helyzetem matek terén. :// szal lécci majd szurkoljatok! ♥♥
3 felhasználónak tetszik: Devil93, Thora_90, Eperfa
2012. június 02. 21:25 #1437
Devil93
Devil93

Idézet (Eszti181 @ 2012.06.02. 21:15)
hétfőn kiderül, hogy mennyire vészes a helyzetem matek terén. :// szal lécci majd szurkoljatok! ♥♥

sok sikert biggrin.gif és fiúk matek tudása segitsen át( remélem jó matekosok voltak happy.gif )
2012. június 02. 21:25 #1438
- törölt felhasználó -    
Ez alap ♥♥

Idézet (Eszti181 @ 2012.06.02. 21:15)
2012. június 02. 21:50 #1439
- törölt felhasználó -    
köszi ^^ ♥♥
kezdem tanulgatni a csínyját-bínyját a photoshopnak nem is vagyok olyan reménytelen mint gondoltam. :'D ha majd kicsit jobban megy akkor csinálok a fiúkról minden féle sz*rt :D eddig megy az, hogy fekete-fehér a kép és mondjuk a szeme színes meg a kikockázás :'D f*sza vagyok?? :D
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2012. június 02. 22:52 #1440
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293
Huh, na már én is vagyok:D Kész, vége nincs több vizsgám, de ami volt azok jól sikerültek^^
Lenora szurkolok a matek miatt! wink.gif A képek pedig nagyon jók:)
1 felhasználónak tetszik: Eperfa
100 oldal 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.