[quote=bakocsenge,2012.02.27. 17:00~2865211][quote=Eszti181,2012.02.27. 16:45~2865162]tumblr.com-ról
juuj mit álmodtál?

meséld el *o*
uhh mit találtam
Háááttt..
Nos, íme egyetlen és extrém fantáziám tegnap éjszakai szüleménye: a baráti társasággal a Rock Am Ringen "unatkoztuk" el a fölösleges időnket. (Lehet ott unatkozni?!

) Na, a lényeg az, hogy este egy A7X koncert volt, amin persze én mindenképpen ott akartam lenni. Hosszas noszogatás után elmentünk a koncertre. Fantasztikus volt a hangulat, egészen az utolsó előtti számig, amikor pár részeg pasi belénk nem kötött. Mivel az első sorban buliztunk, ezt a banda is észrevette. Matt leállította a műsort, és kimenekített minket a tömegből. Jaj, annyira jó volt: (tudom, van Valary, de ott nem volt...

) megfogta a kezem, átemelt a kordonon, felsegített engem és a barátnőimet a színpadra, majd hátravitt a backstage-be. Egész végig nem szólt hozzánk, miután hátrakísért minket visszament és lejátszották az utolsó két számot. Aztán megint ott volt velünk...Buliztunk és rengeteget beszélgettünk. Aztán randiztunk is. A randi végén pedig meg is csókolt...

Aztán felébresztett a telefonom...

(Mit ad Isten, épp az egyik számuk, a So Far Away az ébresztőm!!!

) Nem valami kalandokban bővelkedő álom, de akkor is szép volt!!!

Voltak már ennél különb álmaim is, de ez Matt kinézetétől volt olyan izgalmas...

(Az a test...

)