Idézet (Thora_90 @ 2012.05.21. 18:41)
Sziasztok!
A cikkemet törölték. :/
De ide bemásolom, mert elmentettem ;)
Úgy tűnik, az Avenged Sevenfoldnak ismét beindult a szekere: nemrég derült ki, hogy M. Shadows felesége babát vár, hamarosan kiadnak egy új DVD-t, valamint az együttes gitárosa, Zacky Vengeance új pólókat dobott piacra, és a kollekciónak a Baller címet adta.
Az együttes jelenleg a Nightmare turnéval járja a világot, és nemrég Lars Ulrich, a Metallica együttes dobosa egy interjú során érdekes dolgot mondott az együttesről!
„Az Avenged Sevenfold együttes nagyon közeli és kedves számomra. Tavaly nyáron, amikor épp szabadságon voltak, felhívtam egyiküket, aki azt mondta: „Ez igazán sokat jelent nekem!”” – Lars azt nem említette meg, hogy melyiküket hívta, de igazán kedves volt tőle.
M. Shadows pedig arról nyilatkozott nemrég, hogy a rajongók nagyon boldogok lesznek a készülőben lévő újdonságok miatt, valamint arról is nyilatkozott, merre fognak turnézni:
„Jövő nyáron visszatérünk Angliába, először fesztiválokra megyünk. Tavaly a Download fesztivál fantasztikus volt, így eldöntöttük, hogy oda biztosan visszatérünk”
Arról nincsenek hírek, hogy az együttes Magyarországra is eljön-e.
Vélemény? :D
jó lett ^^ nem értem miért nem hozták le... persze azt, hogy Fluor Tomikának a háza tele van tömve kacatokkal azt berakják... emberek... na mind1 a lényeg, hogy végre volt annyi eszed, hogy elmentetted így mi legalább elolvashattuk ^^
am a másik cikkeddel mi van? :D