Starity

Avenged Sevenfold III.

100 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. május 20. 10:55 #1201
- törölt felhasználó -    
Bocsi, hogy sokáig nem voltam, próbálok most majd aktívabb lenni. wink.gif
http://24.media.tumblr.com/tumblr_m4baujtoqd1rsf3zyo1_500.jpg http://25.media.tumblr.com/tumblr_m48hzyfoFV1qc3ayio1_500.png
Remélem ez valamennyire kiengesztel titeket. blush.gif
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Lilimooo, Devil93
2012. május 20. 11:06 #1202
- törölt felhasználó -    
Ez nagyon jóó! biggrin.gif biggrin.gif
Remélem is, h próbálsz aktívabb lenni biggrin.gif biggrin.gif
Most azt hiszem, nekiállok a cikkek írásának biggrin.gif Ha akartok vmit, priviben elértek! biggrin.gif
Ja, és úgy néz ki, h hamarosan lesznek új saját A7X-hátterek is! biggrin.gif

Idézet (Krissy 98 @ 2012.05.20. 10:55)
Bocsi, hogy sokáig nem voltam, próbálok most majd aktívabb lenni.  wink.gif 
Remélem ez valamennyire kiengesztel titeket.  blush.gif
1 felhasználónak tetszik: Lilimooo
2012. május 20. 11:21 #1203
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.20. 11:06)
Ez nagyon jóó! biggrin.gif biggrin.gif
Remélem is, h próbálsz aktívabb lenni biggrin.gif biggrin.gif
Most azt hiszem, nekiállok a cikkek írásának biggrin.gif Ha akartok vmit, priviben elértek! biggrin.gif
Ja, és úgy néz ki, h hamarosan lesznek új saját A7X-hátterek is! biggrin.gif

Próbálok! biggrin.gif
Jó cikkírást. smileeee.gif
Addig itt egy "kicsit" régi kép (Matt 23 éves,khm nem régi...)
Syn idióta.. _nevet.gif
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4ah0tFxvu1rw42g0o1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Thora_90, Devil93
2012. május 20. 11:51 #1204
- törölt felhasználó -    
Köszi, megvolt! beer.gif
Két cikket írtam, remélem, mindkettő kikerül hamarosan! biggrin.gif Amúgy... Synyster mikor volt ép? XD
Amúgy.. ki is az a Scott? Vele csalta meg Super Pogee Synt, vagy mi? :/ Valahogy nem vagyok képben...

Idézet (Krissy 98 @ 2012.05.20. 11:21)
Próbálok! biggrin.gif
Jó cikkírást. smileeee.gif
Addig itt egy "kicsit" régi kép (Matt 23 éves,khm nem régi...)
Syn idióta.. _nevet.gif
2012. május 20. 12:14 #1205
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.20. 11:51)
Köszi, megvolt!  beer.gif 
Két cikket írtam, remélem, mindkettő kikerül hamarosan! biggrin.gif Amúgy... Synyster mikor volt ép? XD
Amúgy.. ki is az a Scott? Vele csalta meg Super Pogee Synt, vagy mi? :/ Valahogy nem vagyok képben...

Miről írtál? smileeee.gif
Jogos..Syn mindig is hülye volt. _nevet.gif
Nem tudom. :/ Reméltem ti majd tudjátok. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. május 20. 13:41 #1206
- törölt felhasználó -    
Idézet (Krissy 98 @ 2012.05.20. 12:14)
Miről írtál? :)
Jogos..Syn mindig is hülye volt. :nevet: 
Nem tudom. :/ Reméltem ti majd tudjátok.  :unsure:

A Creed énekese, gondolom valami haverjuk lehet mint a GC-s srácok, vagy csak úgy poénból berakták oda.
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Lilimooo
2012. május 20. 13:58 #1207
- törölt felhasználó -    
Köszi Lenora! biggrin.gif

Krissy! Arról, h Lars Ulrich kedveli az A7X-et... ezt mondta ohmy.gif Tök jó, mi? biggrin.gif Egyébként a cikkben szerepelnek egyéb érdekességek is wink.gif
A másik cikkem Michael Clarke Duncanről szól, akivel nemrég készített interjút a Peta, és elmondta, h vegetáriánus biggrin.gif És beküldtem még a 10 elhunyt tehetség cikkemet is - nem ez a címe, csak ezt írtam wink.gif -, amiben Revről, Leslie Carterről, és Whitney Houstonról írtam többek közt! smileeee.gif Ha megjelenik, lehet lesz második része is!
2012. május 20. 14:07 #1208
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.20. 13:58)
Köszi Lenora! biggrin.gif
Krissy! Arról, h Lars Ulrich kedveli az A7X-et... ezt mondta ohmy.gif Tök jó, mi? biggrin.gif Egyébként a cikkben szerepelnek egyéb érdekességek is wink.gif
A másik cikkem Michael Clarke Duncanről szól, akivel nemrég készített interjút a Peta, és elmondta, h vegetáriánus biggrin.gif És beküldtem még a 10 elhunyt tehetség cikkemet is - nem ez a címe, csak ezt írtam wink.gif -, amiben  Revről, Leslie Carterről, és Whitney Houstonról írtam többek közt! smileeee.gif Ha megjelenik, lehet lesz második része is!

Na egyre több mindenkiről tudjuk meg, hogy szeretik a srácokat. biggrin.gif Tök jó! thumbsup.gif
2012. május 20. 14:20 #1209
- törölt felhasználó -    
Hát igen, jó a zenei ízlésük biggrin.gif

Idézet (Krissy 98 @ 2012.05.20. 14:07)
Na egyre több mindenkiről tudjuk meg, hogy szeretik a srácokat. biggrin.gif Tök jó!  thumbsup.gif
2012. május 20. 14:28 #1210
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.20. 14:20)
Hát igen, jó a zenei ízlésük biggrin.gif

Legalább tudjuk, hogy nem csak jó zenét csinálnak, hanem jó zenét is hallgatnak! biggrin.gif
2012. május 20. 16:55 #1211
- törölt felhasználó -    
:'D
http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3u3pknr251r59jvoo1_500.jpg
3 felhasználónak tetszik: Thora_90, Lilimooo, Devil93
2012. május 20. 17:11 #1212
- törölt felhasználó -    
Cukik biggrin.gif

Idézet (Eszti181 @ 2012.05.20. 16:55)
:'D
2012. május 20. 18:05 #1213
- törölt felhasználó -    
Idézet
Eszti181,2012.05.20. 16:55~3070879]:'D

Pont Johnny lett Hulk. _nevet.gif
2012. május 20. 19:34 #1214
- törölt felhasználó -    
Basszus XD

http://26.media.tumblr.com/tumblr_ljx2phg3EL1qj5o0wo1_500.jpg
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Devil93
2012. május 21. 18:41 #1215
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
A cikkemet törölték. :/
De ide bemásolom, mert elmentettem wink.gif

Úgy tűnik, az Avenged Sevenfoldnak ismét beindult a szekere: nemrég derült ki, hogy M. Shadows felesége babát vár, hamarosan kiadnak egy új DVD-t, valamint az együttes gitárosa, Zacky Vengeance új pólókat dobott piacra, és a kollekciónak a Baller címet adta.

Az együttes jelenleg a Nightmare turnéval járja a világot, és nemrég Lars Ulrich, a Metallica együttes dobosa egy interjú során érdekes dolgot mondott az együttesről!

„Az Avenged Sevenfold együttes nagyon közeli és kedves számomra. Tavaly nyáron, amikor épp szabadságon voltak, felhívtam egyiküket, aki azt mondta: „Ez igazán sokat jelent nekem!” – Lars azt nem említette meg, hogy melyiküket hívta, de igazán kedves volt tőle.

M. Shadows pedig arról nyilatkozott nemrég, hogy a rajongók nagyon boldogok lesznek a készülőben lévő újdonságok miatt, valamint arról is nyilatkozott, merre fognak turnézni:

„Jövő nyáron visszatérünk Angliába, először fesztiválokra megyünk. Tavaly a Download fesztivál fantasztikus volt, így eldöntöttük, hogy oda biztosan visszatérünk”

Arról nincsenek hírek, hogy az együttes Magyarországra is eljön-e.

Vélemény? biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: Lilimooo, Devil93
2012. május 21. 18:45 #1216
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.21. 18:41)
Sziasztok!
De ide bemásolom, mert elmentettem wink.gif
Úgy tűnik, az Avenged Sevenfoldnak ismét beindult a szekere: nemrég derült ki, hogy M. Shadows felesége babát vár, hamarosan kiadnak egy új DVD-t, valamint az együttes gitárosa, Zacky Vengeance új pólókat dobott piacra, és a kollekciónak a Baller címet adta.
Az együttes jelenleg a Nightmare turnéval járja a világot, és nemrég Lars Ulrich, a Metallica együttes dobosa egy interjú során érdekes dolgot mondott az együttesről!
„Az Avenged Sevenfold együttes nagyon közeli és kedves számomra. Tavaly nyáron, amikor épp szabadságon voltak, felhívtam egyiküket, aki azt mondta: „Ez igazán sokat jelent nekem!” – Lars azt nem említette meg, hogy melyiküket hívta, de igazán kedves volt tőle.
M. Shadows pedig arról nyilatkozott nemrég, hogy a rajongók nagyon boldogok lesznek a készülőben lévő újdonságok miatt, valamint arról is nyilatkozott, merre fognak turnézni:
„Jövő nyáron visszatérünk Angliába, először fesztiválokra megyünk. Tavaly a  Download fesztivál fantasztikus volt, így eldöntöttük, hogy oda biztosan visszatérünk”
Vélemény? biggrin.gif

Kár, hogy törölték... sad.gif Nekem tetszik, köszi, hogy bemásoltad, minden hírnek örülök, ami a fiúkról szól!!! thumbsup.gif És a képek, amiket betettetek is nagyon jók!! rohog.gif
2012. május 21. 19:10 #1217
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.21. 18:41)
Sziasztok!
De ide bemásolom, mert elmentettem ;)
„Jövő nyáron visszatérünk Angliába, először fesztiválokra megyünk. Tavaly a  Download fesztivál fantasztikus volt, így eldöntöttük, hogy oda biztosan visszatérünk”
Vélemény? :D

jó lett ^^ nem értem miért nem hozták le... persze azt, hogy Fluor Tomikának a háza tele van tömve kacatokkal azt berakják... emberek... na mind1 a lényeg, hogy végre volt annyi eszed, hogy elmentetted így mi legalább elolvashattuk ^^
am a másik cikkeddel mi van? :D
2012. május 21. 19:13 #1218
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.21. 19:10)
jó lett ^^ nem értem miért nem hozták le... persze azt, hogy Fluor Tomikának a háza tele van tömve kacatokkal azt berakják... emberek... na mind1 a lényeg, hogy végre volt annyi eszed, hogy elmentetted így mi legalább elolvashattuk ^^
am a másik cikkeddel mi van? biggrin.gif

Igen, ezt én sem értem igazán... huh.gif Fluor nagyobb értékű hír lenne???!!! aggressive.gif
2012. május 21. 19:14 #1219
- törölt felhasználó -    
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.21. 19:13)
Igen, ezt én sem értem igazán...  :huh: Fluor nagyobb értékű hír lenne???!!! :aggressive:

hát mivel celeb, jelentem nem sztár, hanem CELEB a kettő teljesen más és mivel rá "kíváncsi" a nép így sajnos igen ://
2012. május 21. 19:16 #1220
- törölt felhasználó -    
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.21. 19:14)
hát mivel celeb, jelentem nem sztár, hanem CELEB a kettő teljesen más és mivel rá "kíváncsi" a nép így sajnos igen ://

Nincs igazság a földön... dry.gif Na, de a lényeg, hogy hozzánk mégis eljutott a cikk a srácokról!! wink.gif Kösz Christine!!! beer.gif
100 oldal 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.