Avenged Sevenfold III.
2012. május 17. 18:47
Ééés... Látom a babakérdés borzongatja a kedélyeket!!
Nekem is Valary-val van bajom, a babát azonban várom!!
BIZTOSAN tiszta apja lesz!!
Johinna: ennél jobban egyikünk se tudta volna kifejezni magát!!
2012. május 17. 18:55
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.17. 18:52)
a végén még kiderül, hogy nem is Matt-é a gyerek :'D
Ha megnézzük Val múltját, a stílusát és a famíliáját, akkor még ez is előfordulhat
2012. május 17. 18:56
Idézet (Johinna @ 2012.05.17. 18:55)
Ha megnézzük Val múltját, a stílusát és a famíliáját, akkor még ez is előfordulhat :mellow: :rohog:
és akkor Matt elhagyná Val-t, és akkor Brian is észbe kap és elküldi Michelle-t *o*
na megyek futkoosni... egy fél/háromnegyed óra múlva jöszök ^^ addig is cuppanos!
2012. május 17. 18:59
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.17. 18:56)
és akkor Matt elhagyná Val-t, és akkor Brian is észbe kap és elküldi Michelle-t *o*
na megyek futkoosni... egy fél/háromnegyed óra múlva jöszök ^^ addig is cuppanos!
Hmm, jó is lenne:D
El ne ess véletlen :DD
1 felhasználónak tetszik:
Thora_90
2012. május 17. 19:29
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.17. 19:26)
Hát, ha nem hasonlít Mattre, se Valaryra, akkor tutira más a gyerek apja 
Ebbe még belegondolni is rossz: Valary-ból sajnos kinézem, de nézzük Matt oldaláról!! Bármennyire kemény és rosszfiús, szerintem legbelül összeomlana. Elvégre kilenc hónapig azt hinni, hogy ő a gyerek apja, aztán kiderül, hogy a nagy szerelmének mástól van gyereke...
2012. május 17. 19:31
Úgy legyen!
De ha nem, akkor dobja már ki
Akkor Valary hatalmas csalódás lesz nekem is...
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.17. 19:29)
Ebbe még belegondolni is rossz: Valary-ból sajnos kinézem, de nézzük Matt oldaláról!! Bármennyire kemény és rosszfiús, szerintem legbelül összeomlana. Elvégre kilenc hónapig azt hinni, hogy ő a gyerek apja, aztán kiderül, hogy a nagy szerelmének mástól van gyereke...
Ez nagyon kemény helyzet, szóval remélem, hogy Val ez egyszer nem okoz csalódást és Matté a baba!!! 
2012. május 17. 19:34
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.17. 19:31)
Úgy legyen!
Akkor Valary hatalmas csalódás lesz nekem is...
Ha nem Matté lesz a gyerkőc, akkor a félénkségem ellenére is olyan levelet írok a drágalátos Val-nak, hogy a haja kettéáll!!!
(..Miszerint bármelyikünk a topicból jobban megérdemelné Shadows-t, mint a felesége!!!
2012. május 17. 19:36
XD
Na jah, ebben asszem van vmi.
Am észrevettétek, h a legtöbb L betűs csaj, aki hírességgel jár, egy r**i?
Ott van Billy Martin felesége: Linzi, Nick Carter nője, Lauren... Valakit még akartam írni, de nem tudom, kit, nyugodtan adjatok tippeket XD De az tuti, h nem Laceyt, mert ő rendes, aranyos és dolgos!
Ott van Billy Martin felesége: Linzi, Nick Carter nője, Lauren... Valakit még akartam írni, de nem tudom, kit, nyugodtan adjatok tippeket XD De az tuti, h nem Laceyt, mert ő rendes, aranyos és dolgos!
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.17. 19:34)
Ha nem Matté lesz a gyerkőc, akkor a félénkségem ellenére is olyan levelet írok a drágalátos Val-nak, hogy a haja kettéáll!!!
Mindezek mellett legyenek boldogok, bár én még mindig fenntartom a véleményemet...
(..Miszerint bármelyikünk a topicból jobban megérdemelné Shadows-t, mint a felesége!!!
)
2012. május 17. 19:41
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.17. 19:36)
XD
Sajnos sok ilyen általad megnevezett egyén van... Bezzeg, akik megérdemelnék!!
2012. május 17. 19:44
Idézet (Thora_90 @ 2012.05.17. 19:36)
XD
Na jah, ebben asszem van vmi. :D
Ott van Billy Martin felesége: Linzi, Nick Carter nője, Lauren... Valakit még akartam írni, de nem tudom, kit, nyugodtan adjatok tippeket XD De az tuti, h nem Laceyt, mert ő rendes, aranyos és dolgos! :koccint:
Na jah, ebben asszem van vmi. :D
Ott van Billy Martin felesége: Linzi, Nick Carter nője, Lauren... Valakit még akartam írni, de nem tudom, kit, nyugodtan adjatok tippeket XD De az tuti, h nem Laceyt, mert ő rendes, aranyos és dolgos! :koccint:
egyszer már mondtad :d am Leana :D
nem estem el bleee. viszont volt egy macska a fán aki tök ijesztő volt ilyen fekete volt és meg volt merevedve és csak a szemével követett minket Oo
Lilimooo
2012. május 17. 19:45
TÚL SOK! :@
Rájöttem még egyre: LANCHELLE!
Na igen, Michelle abszolút nem érdemli meg Synt -.-" Nemtom, Syn mit lát benne... :/
Rájöttem még egyre: LANCHELLE!
Na igen, Michelle abszolút nem érdemli meg Synt -.-" Nemtom, Syn mit lát benne... :/
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.17. 19:41)
Egyébként szidom itt Valary-t, pedig Michelle-t sokkal jobban utálom!!
Na, ő tényleg nem érdemli meg Syn-t: Val-on legalább látszik valamicske szerelem, de Michelle-en...
Rajta nem sok érzelem látszódik... Pedig Synyster az Synyster a maga édes mosolyával!!! 
Johinna
2012. május 17. 19:45
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.17. 19:44)
egyszer már mondtad
am Leana
nem estem el bleee. viszont volt egy macska a fán aki tök ijesztő volt ilyen fekete volt és meg volt merevedve és csak a szemével követett minket Oo
Na, én a macskák miatt nem járok futni!!
2012. május 17. 19:46
|
|
Lilimooorebelrockstar. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.26. Hozzászólás: 3509 Csatolások: 158 Azonosító: 135293 offline
|
Na, ő tényleg nem érdemli meg Syn-t: Val-on legalább látszik valamicske szerelem, de Michelle-en...
Rajta nem sok érzelem látszódik... Pedig Synyster az Synyster a maga édes mosolyával!!! 
Azt hiszem mindenki számára Michelle a legellenszenvesebb... És ez így van jól;)
Thora_90
2012. május 17. 19:46
Idézet (bakocsenge @ 2012.05.17. 19:45)
Na, én a macskák miatt nem járok futni!! :rohog: (Nem is a gerincproblémám, hanem a macskák miatt!! :nevet: ) De azért remélem élvezted, már amennyire a futást lehet!! ;)
jó volt :D kicsit felpörögtem és össze-visszaugráltam meg, ahogy az erdőkben szoktam elkezdtem gyorsan futni és üvölteni, hogy "MEDVE!!" :D
Thora_90
2012. május 17. 19:50
|
|
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline
|
Hát nem is tudom, én Valary-n sem látok semmit. Ez a 2 nőszemély, olyan, mint 2 kommandós, akik készenlétben állnak, hogy mikor csapjanak le az áldozatra. Lecsapni már lecsaptak, megölni még nem ölték meg őket. Mindenesetre Chelle nem aljasabb, mint Valary, mert ez az egész csodás helyzet Valary-nek köszönhető, úgyhogy...
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.17. 19:46)
jó volt
kicsit felpörögtem és össze-visszaugráltam meg, ahogy az erdőkben szoktam elkezdtem gyorsan futni és üvölteni, hogy "MEDVE!!" 
Én a Balatonból kifele futva imádom üvölteni, hogy cápa
2012. május 17. 19:50
Idézet (Eszti181 @ 2012.05.17. 19:46)
jó volt
kicsit felpörögtem és össze-visszaugráltam meg, ahogy az erdőkben szoktam elkezdtem gyorsan futni és üvölteni, hogy "MEDVE!!" 
Jááájj, te se vagy normális!!!
Kapcsolódó sztárok
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Taylor Swift nagyon boldog az új kapcsolatában
Sosem érezte magát még ennyire jól.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Első gyermeküket várja Taylor Lautner párja
Apa lesz a színész. első gyermeküket várják.