Starity

Avenged Sevenfold III.

100 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. április 26. 19:04 #921
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.26. 19:02)
Kellett is a fellendülés, miután kihalt a topic vagy három hétre XD
Am nemtom, néztétek-e, de a srácoknak egyre több és több a rajongója!
Drága Abbeynek köszönet, ugyanis kiderült, h lesz új DVD, ami pedig cikkalany leeesz tongue.gif Úgyis régen volt róluk iromány! Lehet még ma megírom, de nem valószínű, h be is küldöm, majd csak holnap! tongue.gif Reggel később megyek, akkor fel is dobom, de nem tudom, mikor jelenik majd meg! biggrin.gif

Tényleg feljebb kerültek a srácok a "ranglétrán", szóval mehet az örömködés!!! thumbsup.gif Szóval új cikk és új DVD??? w00t.gif Tényleg elkezdett zajlani az élet, szerencsére!!! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. április 26. 19:13 #922
- törölt felhasználó -    
Kerülnek még feljebb is biggrin.gif
És igen, lesz cikk a DVD-ről, de van rossz hírem is: megszűnt az oldal, ahonnan a cuccokat hoztam sad.gif Megpróbálok utánanézni, lehet, h csak a könyvjelzőimmel van a bibi, remélem, h csak erről van szó, de ha nem, akkor keresek másik oldalt, ahonnan lopkodhatok XD

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.26. 19:04)
Tényleg feljebb kerültek a srácok a "ranglétrán", szóval mehet az örömködés!!! thumbsup.gif Szóval új cikk és új DVD??? w00t.gif Tényleg elkezdett zajlani az élet, szerencsére!!! rolleyes.gif
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2012. április 26. 19:14 #923
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.26. 19:13)
Kerülnek még feljebb is biggrin.gif
És igen, lesz cikk a DVD-ről, de van rossz hírem is: megszűnt az oldal, ahonnan a cuccokat hoztam sad.gif Megpróbálok utánanézni, lehet, h csak a könyvjelzőimmel van a bibi, remélem, h csak erről van szó, de ha nem, akkor keresek másik oldalt, ahonnan lopkodhatok XD

Remélem, hogy csak valami gikszer van, hisz mindig te szolgáltatod a srácokról a híreket!!! meghajolo.gif
2012. április 26. 19:51 #924
- törölt felhasználó -    
Oh :$
A cikket megírtam, reggel megpróbálom beküldeni biggrin.gif

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.26. 19:14)
Remélem, hogy csak valami gikszer van, hisz mindig te szolgáltatod a srácokról a híreket!!! meghajolo.gif
2012. április 27. 11:34 #925
- törölt felhasználó -    
MEGJELENT A CIKK A DVDRŐL! biggrin.gif

De rossz hír is van: tényleg megszűnt az oldal,ahonnan sok-sok képet hoztam nektek sad.gif Volt még egy rakat újság, amit el akartam hozni, de így nem tudok! sad.gif Majd vmi lesz tongue.gif
3 felhasználónak tetszik: Johinna, Lilimooo, Devil93
2012. április 27. 13:37 #926
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.27. 11:34)
MEGJELENT A CIKK A DVDRŐL! biggrin.gif
De rossz hír is van: tényleg megszűnt az oldal,ahonnan sok-sok képet hoztam nektek sad.gif Volt még egy rakat újság, amit el akartam hozni, de így nem tudok! sad.gif Majd vmi lesz tongue.gif

Olvastam már, mindjárt írok hozzászólást is!!! beer.gif Jó lett, a hírnek pedig örülök!!! beer.gif Egyébként az én cikkem is megjelent (Jack White szólóalbuma kapcsán) ha van kedvetek és időtök, olvassatok bele!!! wink.gif Egyébként annak ellenére, hogy megszűnt a srácokról az oldal, nem féltelek: biztos találsz megoldás, a srácok pedig kezdjenek el aktívabban zenélgetni, még ennél is jobban!! rolleyes.gif
2012. április 27. 14:55 #927
- törölt felhasználó -    
meglepi a blogomon ^^ remélem örülni fogtok neki :D
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Lilimooo
2012. április 27. 17:19 #928
- törölt felhasználó -    
Ez az, szuper *-* YUPEE biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Idézet (Eszti181 @ 2012.04.27. 14:55)
meglepi a blogomon ^^ remélem örülni fogtok neki biggrin.gif
2012. április 27. 17:31 #929
- törölt felhasználó -    

Persze, hogy örülünk, sőt már el is olvastam!! wink.gif Annyira jó volt olvasni ezt a sztorit, azután, hogy az ismerőseim szétszedtek, hogy csak na!!! w00t.gif
2012. április 27. 19:26 #930
Lilimooo
Lilimooo
rebelrockstar.

Státuszmy patronus is a direwolf
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 3509
Csatolások: 158
Azonosító: 135293

Happy End wub.gif
2012. április 28. 15:05 #931
- törölt felhasználó -    
Drágáim, azt hiszem, édes Brianünk is lassan új képet érdemel tongue.gif Am is mostanában folyamatában cserélem a képeket, és tegnap eszméltem rá, h egyik pasi sem kapott mostanában új képet XD
2012. április 28. 16:40 #932
- törölt felhasználó -    
Cserélve biggrin.gif Remélem, tetszik tongue.gif
Találtam a múltkor egy DiBenedetto-fanoldalt, azt hittem, a pofám leszakad ohmy.gif És már nincs meg, így nem tudom megmutatni sad.gif Vagy legalábbis nem találom! De gondolom nem bánjátok XD XD

Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 15:05)
Drágáim, azt hiszem, édes Brianünk is lassan új képet érdemel tongue.gif Am is mostanában folyamatában cserélem a képeket, és tegnap eszméltem rá, h egyik pasi sem kapott mostanában új képet XD
2012. április 28. 19:07 #933
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 16:40)
Cserélve biggrin.gif Remélem, tetszik tongue.gif
Találtam a  múltkor egy DiBenedetto-fanoldalt, azt hittem, a pofám leszakad ohmy.gif És már nincs meg, így nem tudom megmutatni sad.gif Vagy legalábbis nem találom! De gondolom nem bánjátok XD XD

Éppen most vizslattam meg Syn új képét, és.. wub3.gif drool.gif Egyszóval imádom az új képet!!! heart.gif Egyébként az ikres oldalért talán nem kár, legalábbis nekem nem hiányzik!! rolleyes.gif
2012. április 28. 19:13 #934
- törölt felhasználó -    
Örülök, h tetszik, mert nem volt egyszerű választani blush.gif blush.gif
Hogy én ezt honnan sejtettem? tongue.gif XD Egyébként észrevettétek, h Michelle arca hosszabb, mint Valaryé? Mármint neki tipikusan lópofája van, de sztem Varalynak nincs, még így sem, h ikrek XD

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.28. 19:07)
Éppen most vizslattam meg Syn új képét, és.. wub3.gif drool.gif Egyszóval imádom az új képet!!! heart.gif Egyébként az ikres oldalért talán nem kár, legalábbis nekem nem hiányzik!! rolleyes.gif
2012. április 28. 19:14 #935
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 19:13)
Örülök, h tetszik, mert nem volt egyszerű választani  blush.gif  blush.gif 
Hogy én ezt honnan sejtettem? tongue.gif XD Egyébként észrevettétek, h Michelle arca hosszabb, mint Valaryé? Mármint neki tipikusan lópofája van, de sztem Varalynak nincs, még így sem, h ikrek XD

Elhiszem, hogy nehéz választás volt, elvégre Syn az Syn!!! rolleyes.gif Az ikrek nekem mindig is kissé mesterkéltek voltak, nem tudom mért.. unsure.gif Mindenesetre tutira nem ilyen "feleségeket" képzelnék el Matt és Syn mellé, ha nem tudnám, hogy tényleg ők azok, akik!!! cool.gif
2012. április 28. 19:19 #936
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 19:13)
Örülök, h tetszik, mert nem volt egyszerű választani  blush.gif  blush.gif 

Istenem, mintha csak én mondtam volna rohog.gif Michellenek tényleg olyan az arcszerkezete, de Valaryé sem bjútíful, olyan mintha bevett volna két vattalabdácskát pofazacskónak rohog.gif
2012. április 28. 19:19 #937
- törölt felhasználó -    
Na igen tongue.gif Gitármester... am már ha így szóba került: PapaGates új videót adott ki, írtam róla cikket, de nem tudom, megjelenik-e :/ Hát remélem tongue.gif
Én Synen vagyok meglepődve: meg persze Valaryn is, ha igaz, h ő kényszerítette az esküvőt, meg mindent... és akkor már Matten is, h ezt hagyta. Oké, h Syn élete, stb, de minek vesz el egy olyan nőt, aki csak úgy tud érvényesülni, h másokat kényszerít dolgokra? :/

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.28. 19:14)
Elhiszem, hogy nehéz választás volt, elvégre Syn az Syn!!! rolleyes.gif Az ikrek nekem mindig is kissé mesterkéltek voltak, nem tudom mért.. unsure.gif Mindenesetre tutira nem ilyen "feleségeket" képzelnék el Matt és Syn mellé, ha nem tudnám, hogy tényleg ők azok, akik!!! cool.gif
2012. április 28. 19:25 #938
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 19:19)
Na igen tongue.gif Gitármester... am már ha így szóba került: PapaGates új videót adott ki, írtam róla cikket, de nem tudom, megjelenik-e :/ Hát remélem tongue.gif
Én Synen vagyok meglepődve: meg persze Valaryn is, ha igaz, h ő kényszerítette az esküvőt, meg mindent... és akkor már Matten is, h ezt hagyta. Oké, h Syn élete, stb, de minek vesz el egy olyan nőt, aki csak úgy tud érvényesülni, h másokat kényszerít dolgokra? :/

Syn kissé gyengének hat ebben a megvilágításban, míg a drága (ironizálok rohog.gif ) felesége undorítóan járt el, de nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a háttérben, amit mi nem tudhatunk és láthatunk. unsure.gif
Szerk.: A cikket pedig mindenképpen elolvasom!!! wink.gif
2012. április 28. 19:26 #939
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Idézet (Thora_90 @ 2012.04.28. 19:19)

Amit szerelemnek hívhatunk az Val és Matt közt van/ettől még ugyanúgy utálom Valary-t rohog.gif/ De Brian és Michelle kapcsolata és házassága egy nagy hazugság, amit talán maguknak sem vallanak be. Brian megcsalja Chelle-t, Chelle ugyanezt vissza. Michelle jót élősködik Brian-en, de ennyi, vannak, mint a tejbetök és ha nekik a hazugságban és egymás becsapásában jó élni, akkor hajrá. mellow.gif
2012. április 28. 19:36 #940
- törölt felhasználó -    
Kissé? Nagyon :/
A cikk még a szerkesztőségben van, ha minden jól megy, éjjel ki is kerül, és senki nem olvassa el :/ De nektek majd szólok tongue.gif

Idézet (bakocsenge @ 2012.04.28. 19:25)
Syn kissé gyengének hat ebben a megvilágításban, míg a drága (ironizálok rohog.gif ) felesége undorítóan járt el, de nem tudhatjuk, hogy mi zajlik a háttérben, amit mi nem tudhatunk és láthatunk. unsure.gif
Szerk.: A cikket pedig mindenképpen elolvasom!!! wink.gif

Az oké, h azt hívhatjuk szerelemnek, hiszen már régóta együtt vannak és egyet is értek ezzel, de nem hiszem, h normális az, ha vki ennyire beleszól a tesója magánéletébe, a kedves párja meg még egyet is ért vele.
A végén még előkerül egy Haner-bébi XD Bár nem hinném, h nagyon balhé is lenne belőle, mert Michelle túl jól él Syn mellett.

Idézet (Johinna @ 2012.04.28. 19:26)
Amit szerelemnek hívhatunk az Val és Matt közt van/ettől még ugyanúgy utálom Valary-t rohog.gif/ De Brian és Michelle kapcsolata és házassága egy nagy hazugság, amit talán maguknak sem vallanak be. Brian megcsalja Chelle-t, Chelle ugyanezt vissza. Michelle jót élősködik Brian-en, de ennyi, vannak, mint a tejbetök és ha nekik a hazugságban és egymás becsapásában jó élni, akkor hajrá. mellow.gif
1 felhasználónak tetszik: Johinna
100 oldal 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.