Starity

Avenged Sevenfold III.

100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!
2012. március 03. 18:48 #341
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.03.03. 18:46)
Sziasztok!
Van egy rossz hírem... már attól függ, kinek az...
Már korábban mondtam, h letörlöm magam az oldalról... most baromira besokalltam, igaz, nem egy nagy dolog miatt, de elegem lett, ezért úgy döntöttem, ideje szüneteltetnem az oldalra járkálást egy időre... így nem lesznek se képek, se semmi. Azért nem törlöm magam, mert úgy érzem, nem kevés munkát végeztem itt, és bűn lenne törölni a profilomat, de a szünet jól jönne!
Ebben a hónapban párszor azért feljövök, mert van 1-2 cikkem függőben, de ha feljövök, csak azért fogok, h azokat beküldjem!
Lehet, h pár hét múlva rendesen visszajövök, mint ahogy eddig, de jelenleg úgy érzem, jobb, ha nem vagyok itt!
Sajnálom, csajok <3 Pár napig még elérhető leszek, hétfőig vagy keddig mindenképp, de aztán nem... levelet írhattok azért, és ha fellépek, válaszolok majd rájuk!
Búcsúajándékot mindenképp kaptok majd! wink.gif
Krissy! Gratulálok a fertőzéshez biggrin.gif

Publikus az ok amiért elmész? Mert ha igen tudni akarom. Sajnálom, hogy elmész sad.gif

Köszi, igyekszem egyre több embert! biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Thora_90
2012. március 03. 18:51 #342
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!
Már korábban mondtam, h letörlöm magam az oldalról... most baromira besokalltam, igaz, nem egy nagy dolog miatt, de elegem lett, ezért úgy döntöttem, ideje szüneteltetnem az oldalra járkálást egy időre... így nem lesznek se képek, se semmi. Azért nem törlöm magam, mert úgy érzem, nem kevés munkát végeztem itt, és bűn lenne törölni a profilomat, de a szünet jól jönne!
Ebben a hónapban párszor azért feljövök, mert van 1-2 cikkem függőben, de ha feljövök, csak azért fogok, h azokat beküldjem!
Lehet, h pár hét múlva rendesen visszajövök, mint ahogy eddig, de jelenleg úgy érzem, jobb, ha nem vagyok itt!
Sajnálom, csajok <3 Pár napig még elérhető leszek, hétfőig vagy keddig mindenképp, de aztán nem... levelet írhattok azért, és ha fellépek, válaszolok majd rájuk!

Christine, ez mindenképpen rossz hír, Te voltál a topic (és nem csak a topic) szíve és lelke!!! sad.gif Tényleg bűn lenne törölnöd a profilodat, a lapjaid, a fantasztikus cikkeid és a képek miatt. Valamint (nem utolsó sorban!!) hiányolnánk téged, azt hiszem beszélhetek a többiek nevében is!!Remélem, hogy ez a függő állapot gyorsan véget ér nálad, mindenesetre várunk vissza!!! beer.gif Addig is jó "pihenést"!! smileeee.gif
2012. március 03. 19:04 #343
- törölt felhasználó -    
Krissy! Nem publikus, de Ti tudhatjátok - mindjárt kapod a levelet wink.gif Sok sikert biggrin.gif

bakocsenge!
De aranyos vagy, köszönöm szépen! *-*
Szerintem ez olyan 2-3 hét lesz maximum, mert Ti mindenképp hiányozni fogtok nekem! wink.gif
De mondom, levélben elértek wink.gif Amikor felnézek a cikkek miatt, válaszolni fogok! smileeee.gif
2012. március 03. 19:05 #344
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.03.03. 19:04)
Krissy! Nem publikus, de Ti tudhatjátok - mindjárt kapod a levelet wink.gif Sok sikert biggrin.gif
bakocsenge!
Szerintem ez olyan 2-3 hét lesz maximum, mert Ti mindenképp hiányozni fogtok nekem! wink.gif
De mondom, levélben elértek wink.gif Amikor felnézek a cikkek miatt, válaszolni fogok! smileeee.gif

Már sikerült 3 embert! biggrin.gif

Hiányozni fogsz sad.gif
2012. március 03. 19:18 #345
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Hoztam pár képet
2 felhasználónak tetszik: Thora_90, Angua
2012. március 03. 19:20 #346
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.03.03. 19:04)
bakocsenge!

Tényleg ez a véleményem, és örülök, hogy nem huzamosabb ideig maradsz távol!!! wink.gif Az a levél engem is érdekelne, már ha rám is tartozik, ha nem akkor bocs, a tolakodásért!!! blush.gif
Egyébként Christine, akiről beszéltem privibe regizett, Critical Acclaim néven megtalálhatjátok, nagyon jófej srác!!! smileeee.gif
2012. március 03. 19:28 #347
Johinna
Johinna
sólarljós

Státuszrakkaus on sokea, minä en / jeg håber du er ensom
Hozzászólás: 2190
Csatolások: 489
Azonosító: 137715
Ez a Brian fej rohog.gif
**Hollywood Undead, Asking Alexandria, Black Veil Brides, Avenged Sevenfold**
2012. március 03. 19:40 #348
- törölt felhasználó -    
Persze, hogy! Máris írok neked is wink.gif
Ti tudhattok róla ;D
Köszi az új rajongót biggrin.gif

Idézet (bakocsenge @ 2012.03.03. 19:20)
Tényleg ez a véleményem, és örülök, hogy nem huzamosabb ideig maradsz távol!!! wink.gif Az a levél engem is érdekelne, már ha rám is tartozik, ha nem akkor bocs, a tolakodásért!!! blush.gif 
Egyébként Christine, akiről beszéltem privibe regizett, Critical Acclaim néven megtalálhatjátok, nagyon jófej srác!!! smileeee.gif
2012. március 03. 20:11 #349
Angua
Angua
phantom of fantasy
Hozzászólás: 1507
Csatolások: 58
Azonosító: 156949
Idézet (Johinna @ 2012.03.03. 19:28)
Ez a Brian fej rohog.gif 
**Hollywood Undead, Asking Alexandria, Black Veil Brides, Avenged Sevenfold**

Hát igen Brian azért tud valamit rohog.gif
2012. március 03. 20:13 #350
- törölt felhasználó -    
Idézet (Thora_90 @ 2012.03.03. 19:40)
Persze, hogy! Máris írok neked is wink.gif
Ti tudhattok róla ;D
Köszi az új rajongót biggrin.gif

Ide is benézhetne wink.gif
SZERK: jaj, de utálom a telót nem ehhez a hozászóláshoz akartam írni no mind1 azért értitek >.<
2012. március 03. 20:18 #351
- törölt felhasználó -    
Először is köszönöm, h elfogadtátok a döntésemet! Ti is hiányoztok majd nagyon! *-*

Másodoszor: igeen, ide is benézhetne biggrin.gif Hátha tud ő is 1-2 új cuccot hozni biggrin.gif
1 felhasználónak tetszik: Angua
2012. március 03. 20:21 #352
Angua
Angua
phantom of fantasy
Hozzászólás: 1507
Csatolások: 58
Azonosító: 156949
Idézet (Thora_90 @ 2012.03.03. 20:18)
Először is köszönöm, h elfogadtátok a döntésemet! Ti is hiányoztok majd nagyon! *-*
Másodoszor: igeen, ide is benézhetne biggrin.gif Hátha tud ő is 1-2 új cuccot hozni biggrin.gif

Elfogadjuk, én speckó tökre megértelek. wink.gif
Ráadásul szeretjük az új arcokat ;D (ugye?!)
2012. március 03. 20:23 #353
- törölt felhasználó -    
Köszi ^^
Így van, szeressük őket biggrin.gif És várjuk sok-sok szeretettel biggrin.gif

Idézet (Angua @ 2012.03.03. 20:21)
1 felhasználónak tetszik: Angua
2012. március 03. 20:30 #354
- törölt felhasználó -    
Az ajándékaitok készülnek ^^
Lehet h holnap kaptok is belőle, de a hétfő valószínűbb wink.gif
2012. március 03. 20:31 #355
- törölt felhasználó -    
Idézet (Angua @ 2012.03.03. 20:21)

De még mennyire, hogy szeretjük! biggrin.gif
Na, de én mára léptem életeim, koránk kelek, mert megyünk Jászapátiba vásárra. Holnap este már bíztosan leszek rendesen. Puszi :*
2012. március 03. 20:38 #356
- törölt felhasználó -    
Szuper, örülök, h este már rendesen leszel biggrin.gif
Én is nem sokára megyek, mert én is korán kelek... megyek vezetni ^^
Erről jut eszembe: Revnek volt vagy 5 kocsija... tudja valaki, h milyenek voltak?

Szerk: ma kapjátok az ajándékok egyik kicsi részét! biggrin.gif Egy régebbi sorozat a fiúkról! - sajnos a sorozatok,amiket találtam, nem nagy méretűek sad.gif De legalább vannak, nemde? biggrin.gif

Idézet (Eszti181 @ 2012.03.03. 20:31)
De még mennyire, hogy szeretjük! biggrin.gif
Na, de én mára léptem életeim, koránk kelek, mert megyünk Jászapátiba vásárra. Holnap este már bíztosan leszek rendesen. Puszi :*
1 felhasználónak tetszik: Devil93
2012. március 03. 21:04 #357
- törölt felhasználó -    
Sziasztok!!!
Amint látom Csenge már beharangozta, hogy a nyomásának engedve, regisztráltam az oldalra!Hihetetlen, hogy Ti szinte egytől-egyig lányok vagytok, egyébként marha jók a topikok, megnéztem az előzőeket is! meghajolo.gif Most csak gyors bemutatkozást ejtek meg, mivel ma még rengeteg dolgom van, de majd igyekszem írogatni, talán Ti elviseltek majd! rohog.gif
5 felhasználónak tetszik: Eperfa, Devil93, Johinna, Thora_90, Angua
2012. március 03. 21:05 #358
Eperfa
Eperfa

StátuszPink is the new black <3
Hozzászólás: 571
Csatolások: 4
Azonosító: 158518
Sziasztok!

Ó =((
Hiányozni fogsz *_*
Remélem gyorsan visszatérsz, tényleg te voltál a topic lelke ! ♥
2012. március 03. 21:22 #359
- törölt felhasználó -    
Idézet (Critical Acclaim @ 2012.03.03. 21:04)
Sziasztok!!!
Amint látom Csenge már beharangozta, hogy a nyomásának engedve, regisztráltam az oldalra!Hihetetlen, hogy Ti szinte egytől-egyig lányok vagytok, egyébként marha jók a topikok, megnéztem az előzőeket is! meghajolo.gif Most csak gyors bemutatkozást ejtek meg, mivel ma még rengeteg dolgom van, de majd igyekszem írogatni, talán Ti elviseltek majd! rohog.gif

Igen, igen ^^ nagyon örülünk az új tagoknak! Reméljük jól érzed, majd magad köztünk! ^^ Egyébként van még egy srác UnHappymeal, csak ő ritkán jár fel (:

Christine! 6 kocsija volt, minden napra 1 kívéve a vasárnapot wink.gif csak nem tom milyenek :/ miért am?

Na most már tényleg megyek puszika
2012. március 04. 09:42 #360
- törölt felhasználó -    
Idézet (Critical Acclaim @ 2012.03.03. 21:04)
Sziasztok!!!

Örülünk, hogy itt vagy Tomo, még akkor is, ha csak ritkán nézel majd fel!!! wink.gif
100 oldal 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
Lezárt téma, már nem lehet hozzászólni Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok

The Rev The Rev 1792.