Mit tanulhatunk kedvenc sorozatainkból?
2012. február 26. 15:05
Én a Glee-t, HIMYM-t és a Gossip Girl-t nézem. És grat. a cikkhez, tetszett!
2012. február 26. 16:03
|
|
N.k[tau'ri] |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.10.22. Hozzászólás: 3344 Csatolások: 111 Azonosító: 74720 offline
|
@Norczi:
ebben egyetértünk
Talán az összes sorozat közül ez a legjobb,és érdekesebb üzenetet tartalmazza.A többi mehet a levesbe.Még,hogy hinni kell a tündérmesékbe?
Ez nekem annyira nem jön át a sorozatból.
A jóbarátokat meg ha valaki nézi,akkor nem az üzenetével foglalkozik hanem a poénokkal
A többi sorozatot szinte hallásból sem ismerem (talán még a Glee,OUOT..)
ebben egyetértünk
Talán az összes sorozat közül ez a legjobb,és érdekesebb üzenetet tartalmazza.A többi mehet a levesbe.Még,hogy hinni kell a tündérmesékbe?
A jóbarátokat meg ha valaki nézi,akkor nem az üzenetével foglalkozik hanem a poénokkal
A többi sorozatot szinte hallásból sem ismerem (talán még a Glee,OUOT..)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. február 26. 16:11
|
|
coledylanbarbi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.11.11. Hozzászólás: 1008 Csatolások: 442 Azonosító: 112059 offline
|
Jóbarátok,Így jártam anyátokkal,Szeretünk Raymond <3 nagyoon jó sorozatok
2012. február 26. 16:13
Én csak a Dexter-t ismerem, de abból nem tudom, hogy mit tanulhatunk? ,,Azt hogy hogyan kell gyilkoli(ölni)"?! :/
2012. február 26. 16:18
|
|
Norczi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.05. Hozzászólás: 590 Csatolások: 230 Azonosító: 130617 offline
|
N.k Egyetértek:) Talán még a Glee az ami az egyenlőségre tanit és arra ,hogy elfogadjuk más emberek hovatartozását...de a Jóbarátok.Tele poénnal,senki se az üzenetét nézi:))
2012. február 26. 16:26
A Született Feleségeket is ide lehetett volna tenni.
2012. február 26. 16:45
|
|
Pandus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.05. Hozzászólás: 629 Csatolások: 396 Azonosító: 134321 offline
|
Szerintem ott már nagy bajok vannak ha valaki néz egy sorozatot, és a kedvencét akarja belőle utánozni. Nem fogok azért kilépni az iskolából, mert például Serena megtette és milyen jól bejött neki az élet.
Vagy nem leszek azért r.banc, mert Santana így próbálta rejtegetni a valódi énjét.
Az embereknek nem a sorozatokból kell tanulniuk, vagy esetleg onnan egy-egy karaktert kiválasztani, hogy ő a kedvenc, és őt követjük.
Az embereknek nem a sorozatokból kell tanulniuk, vagy esetleg onnan egy-egy karaktert kiválasztani, hogy ő a kedvenc, és őt követjük.
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 26. 17:05
|
|
Zsozsi13maybe I'm the side of angel... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.21. Hozzászólás: 1197 Csatolások: 32 Azonosító: 153514 offline
|
Nagyon jó lett a cikk, de egyik sorozatot sem nézem!Igaz biztosan van tanulsága mindegyiknek, de én nem vagyok olyan igazi sorozatfüggő.Ismerem ezeket félreértés ne essék, de nekem egyik sem jött be igazán!
Egyébként tényleg nagyon érdekes cikk!
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.