Melyik a kedvenc évszakod?
2015. május 20. 22:58
|
|
Direction Rajongo6Őszinte Egyéniség. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.01.06. Hozzászólás: 2150 Csatolások: 666 Azonosító: 218747 offline
|
Tavasz akkor születtem és imádnivaló évszak.
2015. június 11. 15:51
|
|
ApusztákBoszorkánya♥Alexandra♥xD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.06.22. Hozzászólás: 5000 Csatolások: 0 Azonosító: 228068 offline
|
Ősz.Télen pedig mindig nyarat akarok,nyáron pedig telet,és téli hangulatom van olyankor.A tavaszt utálom,az őszt pedig szeretem,és akkor nem is akarok másik évszakot.
2015. június 14. 21:06
|
|
Lovatics04jake edwards' buddy. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.13. Hozzászólás: 2258 Csatolások: 56 Azonosító: 237163 offline
|
Egyértelmű,hogy a nyár
2015. július 18. 23:10
|
|
Shadygirlvajaskenyér |
Csoport: Tag Csatlakozott: 14.12.07. Hozzászólás: 3452 Csatolások: 533 Azonosító: 236935 offline
|
Nem tudom. Az biztos, hogy az iránt ácsingózok, ami éppen nincs, de mindegyiket másért szeretem, mindegyiknek meg van a maga szépsége.
1 felhasználónak tetszik:
Clariity
2015. július 18. 23:17
én minden évszakot szeretek
az őszt a gyönyörű táj végett
a telet a hó és a nagykabát véget
a tavaszt a madarak csicsergése és a fák meg a virágok gyönyörű harmónikus illata
a nyár a meleg és a strand végedt
én minden évszakban a szépet a jót látom
az őszt a gyönyörű táj végett
a telet a hó és a nagykabát véget
a tavaszt a madarak csicsergése és a fák meg a virágok gyönyörű harmónikus illata
a nyár a meleg és a strand végedt
én minden évszakban a szépet a jót látom
2015. július 19. 10:51
|
|
CandUsperfect imperfection |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.19. Hozzászólás: 7938 Csatolások: 1586 Azonosító: 125437 offline
|
Rájöttem, hogy nem tudok választani, mindegyiknek van jó és rossz oldala.
Tavasz: Újjáéled minden, virágoznak a fák, lágy szellő fúj, nincs még ötvenezer fok, éled a város a téli álmából.
Nyár: Nincs egyetem, lehet dolgozni, hosszúak a nappalok, rengeteg fesztivál/koncert/program van a városban. Az éjszakai, holdfényben töltött beszélgetések, a nyaralás, napsütés, sok limonádé.
Ősz: Az ezerszínű városliget, vénasszonyok nyara, az őszies napsütés, a borongós időjárás, csendes esők, be lehet kuckózni egy jó könyvvel és bögre teával, ballonkabát
Tél: karácsony
Imádok ajándékot venni a családnak és barátoknak. Hangulat, sütés-főzés.
Tavasz: Újjáéled minden, virágoznak a fák, lágy szellő fúj, nincs még ötvenezer fok, éled a város a téli álmából.
Nyár: Nincs egyetem, lehet dolgozni, hosszúak a nappalok, rengeteg fesztivál/koncert/program van a városban. Az éjszakai, holdfényben töltött beszélgetések, a nyaralás, napsütés, sok limonádé.
Ősz: Az ezerszínű városliget, vénasszonyok nyara, az őszies napsütés, a borongós időjárás, csendes esők, be lehet kuckózni egy jó könyvvel és bögre teával, ballonkabát
Tél: karácsony
2015. július 25. 08:24
Szerintem érthető. Nekem a NYÁR , azért mert akkor nincs suli, és nem kell olyan sok ruhát, pulcsit felvenni, nincs rossz idő, és el lehet menni fürödni strandokra! és nektek??
2015. július 25. 14:29
Idézet (Nelia @ 2015.07.21. 19:20)
Ősz.
Hordhatok bakancsot.
Hordhatok bakancsot.
Egyértelműen a tél, imádom a hideget!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.