Melyik a kedvenc évszakod?
2013. március 20. 09:46
|
|
NathalieeHeart99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.08. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 197395 offline
|
Nekem egyértelműen a nyár a kedvencem, már csak azért is, mert névnapom, szülinapom egyaránt nyáron vannak. Meg akkor nyaralunk, és úgy egyáltalán... I ♥ Nyár
2013. március 31. 10:50
tavasz, nyár, tél.. az ősz nekem olyan semmilyen :)
2013. április 02. 19:39
|
|
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2350 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline
|
Tavasz
csak lenne már itt...
1 felhasználónak tetszik:
missbabucii
2013. április 06. 21:01
|
|
Zsoffeeeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.12.29. Hozzászólás: 47 Csatolások: 31 Azonosító: 192727 offline
|
Nekem mindegyik :
Tél- mert lehet hógolyózni, szánkózni, jön a Jézuska stb.
Tavasz- mert,kinyílnak a virágok, jó idő van, nem kell nagy kabátot hordani, gyönyörű a táj, jók az edzések szabadpályán stb.
Ősz- mert, gyönyörű az őszülő erdő, még mindig nem kell a vastag kabát
Nyár- mert, meleg van, lehet strandolni, pihenni, sok-sok edzésre jári
De a suli miatt az őszt kedvelem legkevésbé.
Tél- mert lehet hógolyózni, szánkózni, jön a Jézuska stb.
Tavasz- mert,kinyílnak a virágok, jó idő van, nem kell nagy kabátot hordani, gyönyörű a táj, jók az edzések szabadpályán stb.
Ősz- mert, gyönyörű az őszülő erdő, még mindig nem kell a vastag kabát
Nyár- mert, meleg van, lehet strandolni, pihenni, sok-sok edzésre jári
De a suli miatt az őszt kedvelem legkevésbé.
missbabucii
2013. július 26. 05:52
|
|
VanessaVani |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.05.18. Hozzászólás: 852 Csatolások: 109 Azonosító: 202161 offline
|
A Tél *-*
Szandiiii
2013. augusztus 16. 17:20
A tél a kedvencem,a nyarat pedig csak azért szeretem,mert nincs suli.
2013. augusztus 17. 10:38
A tavasz és az ősz. Tavasszal nincs túl hideg, se túl meleg, szóval az pont oké. Ősszel pedig sok az eső és csodálatos a táj, a lehullott levelek, stb...
2013. augusztus 17. 14:52
Tavasz. Szülinap, a természet újjáéledése miatt, a szinek, kellemes idő miatt.
2013. augusztus 17. 15:10
Nekem a nyár, mert ilyenkor meleg van, és azt sokkal jobban bírom, mint a hideget.
2013. augusztus 19. 11:31
Nekem a tél.. Imádom a havat, és azt is,hogy a hideg ellen lehet védekezni. A nyarat pont azért ítélem el, mert vagy lehűtöd klímával tíz fokosra a lakást, vagy ott döglesz a meleg szobában ( esetleg a strandon ).
2013. augusztus 19. 12:40
|
|
zsofiacsehvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.03.27. Hozzászólás: 361 Csatolások: 0 Azonosító: 198811 offline
|
Tél meg a tavasz.
2013. október 09. 23:11
|
|
klarii09❀ Prince$$ ❀ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.05.03. Hozzászólás: 2773 Csatolások: 1909 Azonosító: 94878 offline
|
Tavasz és nyár.
missbabucii
2013. október 11. 16:43
|
|
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5150 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline
|
Nekem a nyár:))♥
2013. október 11. 16:46
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
ősz és tavasz:DD
2013. október 26. 12:59
|
|
Eszti0305szjger.♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.04.28. Hozzászólás: 1039 Csatolások: 3 Azonosító: 201010 offline
|
Nekem a tél és a nyár.A télben mindent szeretek,az ünnepeit,a csodálatos,havas tájat,a csípős hideget,a téli játékokat,azt,amikor benn a házban egy pohár forró teával melegedsz...Isteni érzés.
A nyarat,hát természetesen a nyári szünet,a nyaralás, a szabadidő,a napozás,és a jó idő miatt.Na meg ebben az évszakban lehetek legtöbbet a legjobb barátaimmal,ilyenkor élhetem ki leginkább a víz iránti szeretetemet is.
Viszont a 45 fokos kánikulákat egyszerűen utálom,amikor minden kiég,meg lehet sülni éjjel-nappal,kinn-benn,az éjszakák és az alvás meg kész szenvedés.
A nyarat,hát természetesen a nyári szünet,a nyaralás, a szabadidő,a napozás,és a jó idő miatt.Na meg ebben az évszakban lehetek legtöbbet a legjobb barátaimmal,ilyenkor élhetem ki leginkább a víz iránti szeretetemet is.
2013. október 26. 13:12
Nekem mindegyik:
Nyár:
Ilyenkor van a szülinapot,pont nyár közepén.Imádom a nyarat ,mert meleg van,lehet fürdeni a balcsiba,bikinibe mászkálni,nagyon jó meleg van,és jó idő van.
Ősz:
Imádom az őszt,mivel jó látni mikor lehullanak a levelek,és az iskolánkban lehet a kicsik arcán látni ,hogy mennyire élvezik hogy belesüppedtek a levelekbe,mennyire dobálhatják egymást a levelekkel,és hogy jó az illatuk is.
Tél:
Imádom a telet,mivel jó nagyon hó szokott lenni,hóembert lehet építeni ,vagy akár mint unoka húgommal hószörnyeket
,Imádok hógolyózni.Kintről ,a hidegről bemenni a meleg házba.És mert ünnepek vannak,a mikulás és a karácsony.
Tavasz:
Szép zöldek a levelek,megint kezd meleg lenni,nagyon szép olyankor minden,érnek a gyümölcsök és nagyon jó illat van.
Nyár:
Ilyenkor van a szülinapot,pont nyár közepén.Imádom a nyarat ,mert meleg van,lehet fürdeni a balcsiba,bikinibe mászkálni,nagyon jó meleg van,és jó idő van.
Ősz:
Imádom az őszt,mivel jó látni mikor lehullanak a levelek,és az iskolánkban lehet a kicsik arcán látni ,hogy mennyire élvezik hogy belesüppedtek a levelekbe,mennyire dobálhatják egymást a levelekkel,és hogy jó az illatuk is.
Tél:
Imádom a telet,mivel jó nagyon hó szokott lenni,hóembert lehet építeni ,vagy akár mint unoka húgommal hószörnyeket
Tavasz:
Szép zöldek a levelek,megint kezd meleg lenni,nagyon szép olyankor minden,érnek a gyümölcsök és nagyon jó illat van.
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Jennifer Lopez izmos háttal búcsúzott a koncertsorozatától
Véget ért a Las Vegas-i show-ja.