Önéletrajz helyett Facebook-profil alapján ítélnek meg
2012. március 05. 10:17
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Nekem is van facebookom és ténleg csak azt tudom mondani hogy vigyázni kell vele mit írunk ki vagy mit teszünk fel...
2012. március 06. 17:56
Nekem nincs is facebookom részben azért is, mert egyeseknek nincsen jobb dolguk, mint mások adataival visszaélni, vagy feltörni a fiókjukat. Persze az adatokkal csak akkor tudnak visszaélni, hogy ha túl sok mindent osztunk meg, de azért érdemes vigyázni.
Igazából én egyik közösségi oldalon sem voltam fenn soha, és a mai napig nem is látom értelmét, továbbá nem bánom, hogy az ilyesmiből én kimaradok.
2012. március 09. 20:23
|
|
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline
|
Na ne hát ez azért durva!!
2012. március 10. 08:02
nekem nincs Facebookom, de szerintem pár év múlva úgyis lecseng az egész, és megszűnik az oldal.
2012. március 13. 17:32
Akkor minek kell önéletrajzot beküldeni? Elég lenne egy link a Facebook fiókunkhoz, nem?
2012. március 18. 08:24
|
calebúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 47741 offline
|
Szerintem meg nem is baj, ha nem kap munkát az ember olyan helyen, ahol egy facebook profil és magánélet alapján ítélnek meg egy alkalmazottat.
Az én profilomon is szinte csak bulifotók meg baromságok vannak, a munkahelyemen mégis jobban helyt állok, mint a tapasztaltabb, komolyabb, idősebb kollégáim. A munkát nem viszem haza, a magánéletemet meg nem viszem a munkahelyre.
Az én profilomon is szinte csak bulifotók meg baromságok vannak, a munkahelyemen mégis jobban helyt állok, mint a tapasztaltabb, komolyabb, idősebb kollégáim. A munkát nem viszem haza, a magánéletemet meg nem viszem a munkahelyre.
2012. március 19. 16:51
|
|
lady gaga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.03. Hozzászólás: 565 Csatolások: 0 Azonosító: 126318 offline
|
Utálom a facebookot és csak azt várom mikor csődöl végre be.
2012. március 26. 18:00
|
one directionvisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.02.18. Hozzászólás: 418 Csatolások: 0 Azonosító: 169525 offline
|
háát jó lehet valami benne,de nem tudom.
2012. március 27. 19:56
ahol ez alapján vesznek fel embereket, oda én nem is akarok menni.
2012. június 23. 17:30
úristen...ez durva O.o..és elég nagy hülyeség is -.-
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.

0 felhasználónak tetszik: