Adam Lambert nem akar az új Freddie Mercury lenni
2012. február 26. 10:16
|
|
Little Monster 37visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 121 Csatolások: 0 Azonosító: 167174 offline
|
Imádom!! És szerintem nagyon szerencsés, h a Queen-nel énekelhet eggyütt. Biztos vagyok benne, h önmagát fogja adni a színpadon, hiszen ő is ezt mondta. Sokan még mindig azt mondjátok,h: " nem tudna, olyan lenni, mint Freddie." de kônyörgöm, most mondta el, h nem is ez a célja. Meg sem fordult a fejében. Ő csak felmegy majd a színpadra és csinál egy kis showt. Ennyi, nem szeretne többet.
2012. február 26. 19:28
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
Ha akar akkor legyen a Queen frontembere.!Ahogy akarja.!
2012. február 27. 20:22
|
|
AryaXD |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.02. Hozzászólás: 709 Csatolások: 9 Azonosító: 146499 offline
|
Adam nagyon szimpatikus, szerintem rendben van az önképe...
Remek hangja van, de teljesen más mind Freddy és tiszteletre méltó, hogy nem próbálja utánozni őt (ami lehet hogy menne, csak épp szánalmas lenne)
2012. február 29. 18:13
|
|
Kitty miauHeichou |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.10. Hozzászólás: 1240 Csatolások: 0 Azonosító: 168976 offline
|
Egyetértek SilverFox
2012. március 06. 10:53
|
|
boszizsuzsiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 6 Csatolások: 0 Azonosító: 168568 offline
|
Lesz szerencsém ott lenni a koncerten a barátaimmal, akik mind kettőjüket ( Adam és a Queen )nagyon szeretik, és megígérhetem, hogy be fogok számolni a látottakról, hallottakról, hogy most már végérvényesen tegyünk pontot ennek a meddő találgatásoknak a végére, hogy illik -e Adam a bandába, vagy nem illik, majd meglátjuk, de én bízom benne, hogy most sem fogunk csalódni benne, mert mint mondta az interjúban is, mindent meg fog tenni a siker érdekében!Én minden esetre drukkolok neki, már csak azért is, mert mind kettejük a szívem csücskei!
2015. április 20. 18:55
|
|
sziv55 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.07.16. Hozzászólás: 649 Csatolások: 10 Azonosító: 206347 offline
|
Idézet (SilverFox @ 2012.02.26. 23:01)
Adam lambert jó énekes, de már bocs..senki nem érhet Freddie nyomába! Igaza is van, h nem vállalja.. sose lenne olyan jó! 
igazad van.Tényleg a nyomába se érhet.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

0 felhasználónak tetszik: