A héten bejelentették, hogy az American Idol bálványa, Adam Lambert lesz a Queen új, ideiglenes frontembere a Sonisphere fesztiválon. Az énekest rengeteg kérdés érte, amelyekre igyekszik válaszolni. Annyit biztosan tud, hogy ő nem lesz, nem lehet az új Freddie Mercury.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert nem akar az új Freddie Mercury lenni
2012. február 25. 15:07
Én szeretem Adam Lambert zenéit, és a Qeen zenéit is. Amikor hallottam őket nagyon jó volt, de Freddie Mercuryt nem lehet pótolni.
2012. február 25. 15:09
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Örülök,hogy Adam nem szállt el magától:)
Tök korrekt válaszokat adott.
Remélem jól fog sikerülni neki a show.Én drukkolok^^
Tök korrekt válaszokat adott.
2012. február 25. 15:17
Nagyon szimpatikusan áll a dologhoz Adam, szerintem ez az ideiglenes tagság jó!!! Igen, Freddie-t nem lehet pótolni, mert ő volt és lesz a Queen igazi énekese, de Adam azt hiszem megpróbál méltó módon tisztelegni a legenda emléke előtt!!!És ilyen adottságokkal, amikkel ő rendelkezik, azt hiszem nem lesz nehéz!!!
Adam hangja fantasztikus!!!
2012. február 25. 15:30
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
hú, de jó ez az interjú! 
egyébként már a 100. bőrt húzzák le erről az "Adam Lambert nem lép Freddie Mercury helyébe" dologról, de mindegy... Adam is tisztában van ezzel, ez kiderült a cikkből. Én még mindig azt gondolom, hogy a mai előadók közül ő a legmegfelelőbb erre a posztra!
Adam rosszul hiszi, mert mindig lesznek olyan emberek, akik nem elég elfoglaltak ahhoz, hogy összehasonlítgassák Adamet és Freddiet. nagyon tetszik, hogy Adam nem szól bele a koncepcióba, ő csak énekelni akar, a többit meg döntsék el a tagok!
I
Adam!
egyébként már a 100. bőrt húzzák le erről az "Adam Lambert nem lép Freddie Mercury helyébe" dologról, de mindegy... Adam is tisztában van ezzel, ez kiderült a cikkből. Én még mindig azt gondolom, hogy a mai előadók közül ő a legmegfelelőbb erre a posztra!
I
2012. február 25. 15:42
nagyon jó interjú! adam pedig nagyon korektúl válaszolt!
2012. február 25. 16:12
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nos Adam az interjú alapján nagyon szimpatikus Nekem személy szerint.
Node ezt az interjú nélkül is tudhattuk volna, hogy Adam sosem lehet a Queen énekese. Egy énekesük volt, Freddie, aki máig felülmúlhatatlan, hiába két évtizede nincs köztünk. Semmi baj sincs Adammel, de Freddiet SENKI nem tudja pótolni. Számtalanszor bebizonyosodott, amikor az emlékkoncerteken énekelgették a dalait. Az egyetlen, aki méltóan adta elő a Somebody to love-ot, George Michael. De még egyszer hangsúlyozom: Adam nagyon tehetséges, de ahhoz, hogy Queen dalt énekeljen fejlődnie kell^^" Szerintem.
2012. február 25. 16:23
én nagyon örülök neki!!!!!!! nekem szimpatikus; és örülök, hogy gagát is bírja!!!!
2012. február 25. 16:26
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyia imádom Adamet.
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.

4 felhasználónak tetszik: