A héten bejelentették, hogy az American Idol bálványa, Adam Lambert lesz a Queen új, ideiglenes frontembere a Sonisphere fesztiválon. Az énekest rengeteg kérdés érte, amelyekre igyekszik válaszolni. Annyit biztosan tud, hogy ő nem lesz, nem lehet az új Freddie Mercury.
A teljes cikkhez kattints ide!
Adam Lambert nem akar az új Freddie Mercury lenni
2012. február 25. 15:07
Én szeretem Adam Lambert zenéit, és a Qeen zenéit is. Amikor hallottam őket nagyon jó volt, de Freddie Mercuryt nem lehet pótolni.
2012. február 25. 15:09
|
|
PinkPrincessvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.27. Hozzászólás: 314 Csatolások: 0 Azonosító: 123580 offline
|
Örülök,hogy Adam nem szállt el magától:)
Tök korrekt válaszokat adott.
Remélem jól fog sikerülni neki a show.Én drukkolok^^
Tök korrekt válaszokat adott.
2012. február 25. 15:17
Nagyon szimpatikusan áll a dologhoz Adam, szerintem ez az ideiglenes tagság jó!!! Igen, Freddie-t nem lehet pótolni, mert ő volt és lesz a Queen igazi énekese, de Adam azt hiszem megpróbál méltó módon tisztelegni a legenda emléke előtt!!!És ilyen adottságokkal, amikkel ő rendelkezik, azt hiszem nem lesz nehéz!!!
Adam hangja fantasztikus!!!
2012. február 25. 15:30
|
|
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1576 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline
|
hú, de jó ez az interjú! 
egyébként már a 100. bőrt húzzák le erről az "Adam Lambert nem lép Freddie Mercury helyébe" dologról, de mindegy... Adam is tisztában van ezzel, ez kiderült a cikkből. Én még mindig azt gondolom, hogy a mai előadók közül ő a legmegfelelőbb erre a posztra!
Adam rosszul hiszi, mert mindig lesznek olyan emberek, akik nem elég elfoglaltak ahhoz, hogy összehasonlítgassák Adamet és Freddiet. nagyon tetszik, hogy Adam nem szól bele a koncepcióba, ő csak énekelni akar, a többit meg döntsék el a tagok!
I
Adam!
egyébként már a 100. bőrt húzzák le erről az "Adam Lambert nem lép Freddie Mercury helyébe" dologról, de mindegy... Adam is tisztában van ezzel, ez kiderült a cikkből. Én még mindig azt gondolom, hogy a mai előadók közül ő a legmegfelelőbb erre a posztra!
I
2012. február 25. 15:42
nagyon jó interjú! adam pedig nagyon korektúl válaszolt!
2012. február 25. 16:12
|
|
PöttömkeMiss Brightside |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.05. Hozzászólás: 5011 Csatolások: 14884 Azonosító: 161655 offline
|
Nos Adam az interjú alapján nagyon szimpatikus Nekem személy szerint.
Node ezt az interjú nélkül is tudhattuk volna, hogy Adam sosem lehet a Queen énekese. Egy énekesük volt, Freddie, aki máig felülmúlhatatlan, hiába két évtizede nincs köztünk. Semmi baj sincs Adammel, de Freddiet SENKI nem tudja pótolni. Számtalanszor bebizonyosodott, amikor az emlékkoncerteken énekelgették a dalait. Az egyetlen, aki méltóan adta elő a Somebody to love-ot, George Michael. De még egyszer hangsúlyozom: Adam nagyon tehetséges, de ahhoz, hogy Queen dalt énekeljen fejlődnie kell^^" Szerintem.
2012. február 25. 16:23
én nagyon örülök neki!!!!!!! nekem szimpatikus; és örülök, hogy gagát is bírja!!!!
2012. február 25. 16:26
|
|
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3505 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline
|
Annyia imádom Adamet.
Kapcsolódó sztárok
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.

4 felhasználónak tetszik: