A nyár elején érkezik meg Európába a Guns N' Roses jelenlegi felállásban. A napokban megerősítették, hogy a zenekar Szlovákiában is fellép.
A teljes cikkhez kattints ide!
Szlovákiában koncertezik a Guns N' Roses
2012. február 25. 10:10
2012. február 25. 10:17
Hát szlovákiában lakom szóval könnyű lenne eljutnom,de azt sem tudom hogz kik ezek..de ha az én kedvencem jönne hozzánk...
de jó lenne !!
de jó lenne !!
2012. február 25. 10:31
na végre vkik...hozzánk sosem jön Rihanna..Britney..Gaga..vagy esetleg MIKA...
2012. február 25. 11:52
|
|
heyitsamyMT▪chatnoir |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 2032 Csatolások: 34 Azonosító: 143368 offline
|
Azért ezek az "azt sem tudom, kik ezek" kommentek nagyon ütnek... bár megnyugtat, hogy többségében olyanok írják ezeket, akiknek vagy egy metroszexuális ficsúr vagy egy disney sztár az ikonképe. Jó lenne, ha ide is jönnének, de Szlovákiába is simán elmennék. Nem tudja valaki, hol lehet jegyet venni?
2012. február 25. 12:20
|
|
Glamster☾ |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 11.03.16. Hozzászólás: 3280 Csatolások: 10727 Azonosító: 147418 offline
|
Istenem, nem akarom elhinni, hogy a generációnk nem ismeri a Guns N Roses-t
Ne idegesítsetek már... Én szívesen mennék, de jobban örülnék, ha inkább Magyarországra jönnének.
2012. február 25. 15:26
Magyar idő szerint szombat hajnalban 3 órás koncertet adtak Atlantic City-ben. Az amerikai sajtó szerint Axl energikus volt, a hangja fantasztikusan szólt, a sikolyok úgy törtek fel a torkából mint fiatal korába és ugyanúgy kígyozótt a színpadon mint régen. 30 daltak adtak elő. Az Appetit 3/4 részét lejátszották meg persze az Illusion dalait. Furcsa de a Lies-ról csak a Used to Love Her-t adták elő. Mindenesetre a cikk írója azt írta, hogy megérte megvenni a jegyeket a bulira.
Ezek után már szinte epekedek érte, hogy én is láthassam és hallhassam őt. De szerintem aki szereti a Guns-t az is úgy van vele, hogy Axl Rose-t legalább egyszer muszáj látni élőben.
Ezek után már szinte epekedek érte, hogy én is láthassam és hallhassam őt. De szerintem aki szereti a Guns-t az is úgy van vele, hogy Axl Rose-t legalább egyszer muszáj látni élőben.
2012. február 25. 17:25
|
|
zavodni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 536 Csatolások: 0 Azonosító: 143361 offline
|
El sem hiszem, hogy egyesek nem tudják mi az a Guns 'n Roses :I Ha már ennyire "sötétek" vagytok, akkor legalább ne "villogjatok" vele... Én nagyon szívesen elmennék, mert élő legendáról van szó, és nem holmi dizni "sztárról". Ha ilyen kommenteket olvasok mint amiket egyesek leírnak, akkor a szívem szorul össze, mert ha a mai fiatalok nem ismerik ezeket a zenekarokat akkor mi lesz az 50 év múlva????Már nem is lesz hangszeren játszott zene?! Ha meghallják azt a nevet, hogy Freddie Mercury, vagy Axl Rose akkor már ez nem fog nekik mondani semmit?! Nagyon rossz úton halad a világ....
2012. február 25. 17:38
|
|
Pixie BuueThis is fucking Saška♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.01.13. Hozzászólás: 5271 Csatolások: 172 Azonosító: 117370 offline
|
Oké,ELMEGYEK!!!!!!!!!!!!Whoa,alig várom
2012. február 25. 17:42
Én is szlovákiai vagyok, és imádom a Guns N' Roses-t! Legyen szó az eredeti vagy a mostani felállásról!
Én tuti, hogy megyek! El sem hiszem, hogy élőben fogom őket látni- életemben már másodszor
Istenem, nem bírom ki júliusig, nekem Axl most kell! ♥ Amúgy a koncert a pőstyéni repülőtéren lesz: http://www.bumm.sk/65651/a-postyeni-repuloteren-lep-fel-a-guns-n-roses.html
2012. február 25. 17:54
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
bibicsibi
adjál pénzt
D
adjál pénzt
2012. február 25. 18:21
|
|
xxangi20xx☆StarDust☆ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.02. Hozzászólás: 1890 Csatolások: 247 Azonosító: 124044 offline
|
Hűha!
Ha Magyarországon nem lépnek fel, akkor biztos elmegyek erre a koncertre. Bár nem igazán értem, hogy miért pont Pőstyénbe hívták őket.
Ha Magyarországon nem lépnek fel, akkor biztos elmegyek erre a koncertre. Bár nem igazán értem, hogy miért pont Pőstyénbe hívták őket.
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Vanessa Hudgens elárulta, mivel küzdött a szülése után
Szülés után problémái voltak.
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
"Elolvadok!" Lily Collins lánya nagyon cuki mérföldkőhöz ért
Nagyon édes fotót posztolt róla.
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
Lizzo megfogadta, hogy addig nem veszíti el a szüzességét, amíg nem nyer Grammy-díjat
A 30-as éveiig várt.
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Megszületett Hailee Steinfeld gyermeke!
Édesanya lett a híresség.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.

0 felhasználónak tetszik: