Mi a véleményetek a hajhosszabbításról?
2012. július 20. 09:00
|
|
ianninafocus on the good |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.06. Hozzászólás: 5249 Csatolások: 34903 Azonosító: 138106 offline
|
Visszataszító. Amúgy is károsítja a hajat és nekem ngyon nem tetszik..
1 felhasználónak tetszik:
Vampire Lady
2012. július 20. 09:09
Szerintem nem rossz dolog.
Aki végülis szeretne hosszabb hajat...
2012. július 20. 09:17
Szerintem jó dolog.
Aki hosszú hajat szeretne miért ne?!
Én is akarnék , de hát inkább megnövesztem.
Egészségesebb.
Én is akarnék , de hát inkább megnövesztem.
2012. július 20. 10:29
|
|
Mkb VeszprémMrs.Lautner.♡ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.13. Hozzászólás: 1015 Csatolások: 117 Azonosító: 122642 offline
|
Szerintem nagyon nem jó dolog...főleg ha látszik h műhaj..nekem sose kéne hajpótlás,inkább megvárnám h megnőjjön..
2012. szeptember 30. 00:42
|
|
Hannahmilehooligirl~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.13. Hozzászólás: 1117 Csatolások: 153 Azonosító: 149203 offline
|
Volt olyan pillanatom, amikor akartam, de rájöttem szerencsére, hogy baromság. Inkább várok hónapokat/éveket hogy megnőjjön (habár közeledik ahhoz a mérethez, amilyet szeretnék
) mintsem kihulljon tőle a hajam, ráadásul nagyon műnek is hathat.
2012. október 05. 21:06
|
vámpírn cica forevervisszatérő vendég |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 124 Csatolások: 0 Azonosító: 187116 offline
|
az egyetlen vámpíros film amit nem bírok
2012. október 05. 23:00
|
|
Vampire Ladykiss me or kill me. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.21. Hozzászólás: 2397 Csatolások: 151 Azonosító: 156029 offline
|
Undorító és visszataszító.Aki hosszú hajat szeretne,az várja meg még megnő
2012. október 12. 18:48
|
|
reilaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 262 Csatolások: 0 Azonosító: 178225 offline
|
Bevallom,nekem is eszembe jutott már,de inkább maradok a természetességnél.Valóban vannak,igényes hajhosszabbítások,de a legtöbbjük szerintem nagyon csúnya,és látszik rajta,hogy MŰ. Szóval inkább ellene,mint mellette vagyok
2012. október 15. 13:11
Minek? felesleges pénz, kárt tesz az igazi hajban, hajhagymákban. Aztán meg ha már nem bírják tovább a gyűrődést kihullik az összes. Amúgy is a pasik szeretnek beletúrni a csajok hajába és nem hiszem, hogy jó érzék, mikor egy olyan tincsbe botlanak, ami oda van rögzítve. (Nem tudom, hogy miként rögzítik)
2012. október 16. 17:46
|
|
leyla113SummerKid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1096 Csatolások: 3 Azonosító: 180259 offline
|
én aztán soha nem hosszabíttatnám! van gyakorlatom a hoosszú, türelmes várakozásban, mivel most lett levágva a hajamból 20 centi így már "csak" derékig ér...
amúgy meg türelmetlen embernek nem való a hosszú haj, mert abból előbb-utóbb raszta lesz... vagy soknullás számla a fodrásznál.
amúgy meg türelmetlen embernek nem való a hosszú haj, mert abból előbb-utóbb raszta lesz... vagy soknullás számla a fodrásznál.
2012. október 20. 17:26
csak akkor csini ha rendesenmeg van csinálva és nem áll el az eredetitől
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Harry herceg és Meghan Markle fotósa elmondta, milyenek valójában
Sokat dolgozott és utazott velük.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.