Mi a véleményetek a hajhosszabbításról?
2012. február 24. 22:58
|
|
mayaa.optimistic.™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 2178 Csatolások: 1309 Azonosító: 160044 offline
|
Nekem eddig csak egyszer jutott eszembe,hogy esetleg szeretném meghosszabbítatni,de ma már nem gondolkozom ezen,mert most újra sikerült megnövesztenem hosszúra a hajamat
2012. február 25. 13:44
Egy időben én is gondolkodtam rajta, hogy ha majd nagyobb leszek, akkor meghosszabbíttatom. De aztán rájöttem hogy mire oda kerülnék, magától is megnő.
Ha normálisan meg van csinálva akkor jól tud kinézni, de ha igénytelenül van összedobva, szerintem undorító.
Alapból nem ellenzem, de nem is vagy híve.
Ha normálisan meg van csinálva akkor jól tud kinézni, de ha igénytelenül van összedobva, szerintem undorító.
Alapból nem ellenzem, de nem is vagy híve.
1 felhasználónak tetszik:
Kyra99
2012. február 25. 14:41
Én semmi pénzért nem hosszabbítanám meg a hajamat.
Nekem tökéletes az ami van.
Nekem tökéletes az ami van.
2012. február 25. 14:47
Nekem elég vékony szálú a hajam, meg mire megnő akkorára hogy már tetszik, muszáj levágatni mert úgy eltörik. Szóval én max póthajjal lehetek hosszú hajú. Majd ha lesz sok pénzem akkor elgondolkodok hogy tetetek föl, addig meg azt kell szeretni ami van
Amúgy arról nem hallottam semmit hogy roncsolja-e a hajat vagy van-e káros hatása, mondjuk a jövőben ezt is mérlegelném.
Amúgy arról nem hallottam semmit hogy roncsolja-e a hajat vagy van-e káros hatása, mondjuk a jövőben ezt is mérlegelném.
2012. február 25. 15:11
Jó lenne, mert két éve ugyanakkora a hajam, sosem fog megnőni. De nem fogok ötvenezret fizetni plusz húsz centiért
2012. március 04. 16:35
Nem szeretem a póthajat, szerintem felesleges mert nem természetes. Nekem nincs póthajam, és nem is szeretnék.
2012. március 04. 18:36
van fodrász, aki szépen megtudja csinálni, de van, aki borzalmasan.
mindenképpen szakemberre kell bízni,és ha nem derékig érő a póthaj,csak pár centis, akkor szép
mindenképpen szakemberre kell bízni,és ha nem derékig érő a póthaj,csak pár centis, akkor szép
2012. május 11. 16:07
|
|
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3080 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline
|
Úgyis meg 3-4 év alatt már hosszú is lesz, úgy hogy én nem hosszabbítanám a hajamat mert nekem hosszú! De annak meg éri akinek rövid haja van!
2012. május 11. 16:08
Nekem nem tetszenek. Olyan...MŰ!!! Meg nekem amúgy is hosszú a hajam!
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Férje nyilatkozott Selena Gomez diagnózisáról
Így nyilatkozott róla Benny Blanco.
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Ez a gond a fanok szerint az új Harry Potter-sorozat előzetesével
Nincsenek megelégedve a rajongók.
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Kylie Jenner és Timothée Chalamet nyaralós képei láttán te is a tengerpartra vágysz
Közös nyaraláson vesznek részt.
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Zendaya elárulta, mi bosszantja leginkább Tom Hollandben
Emiatt féltékeny rá egy kicsit.
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Sophie Turner megsérült, leállt a Tomb Raider forgatása
Megsérült a híresség.
Ő lehet Taron Egerton párja
Ő lehet Taron Egerton párja
Kiderült, kivel alkothat egy párt Taron Egerton.
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
Florence Pugh hivatalossá tette a kapcsolatát
2 évvel az első randevúzási pletykák után.