A The Secret Circle sztárjai sötét erőt akarnak
2012. február 24. 20:19
én azt szeretném, ha Faye lenne az. ha valaki, hát ő aztán igazán vissza tudna élni vele.
2012. február 24. 20:22
Hát már vannak a sorozatban is utalások rá, én azt vettem észre, és a legtöbb Faye felé húz. Diana ki van zárva nagymamája megérezte volna, Adam biztosan nem lehet, Melissa kétes, szóval vagy Faye vagy Jake. Faye az anyja miatt, és amiatt is mert ez a Callum a mostani részben mondta(haatalmas nagy örömömre)Lee-nek hogy Melissa ereje, túl nagy erő egy olyan kislánynak, és Faye-é meg a plafont döngeti.
Jake meg egy nagy kérdés számomra is, mert neki elvileg tudnia kéne, hogy ki az, mert feltételezhetően az a boszorkányvadász csávó vázolta neki a szitut, dee akkor miért nem mondta el eddig? És akkor merült fel bennem hogy lehet hogy ő az, meg egyszer-kétszer már megcsókolta Cassiet de azóta még csak nem is közeledett hozzá szóval kétes. Meg hát szőke, szóval még hasonlítanak is. De olyanok is felmerültek hogy unokatesó lehet a másik, így megmagyarázná, hogy miért a szöszinek jutott nagyobb erő.
Na jó abbahagyom, mert mindenkinek az agyára megyek a végén.
U.i: Ahol van egy lyuk a spoiler, szóval kifehéreztem, azért nem látni.
Na jó abbahagyom, mert mindenkinek az agyára megyek a végén.
U.i: Ahol van egy lyuk a spoiler, szóval kifehéreztem, azért nem látni.
2012. február 24. 20:24
Sajnos még nem láttam, mert nem tudom, hogy hol megy
2012. február 24. 20:24
|
|
Ncskcsk~SHINee lover~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.14. Hozzászólás: 1943 Csatolások: 5 Azonosító: 147253 offline
|
Miért kellett 3 hét szünet nem értem... régóta nem kedveltem már ennyire egy amerikai sorozatot
. Szerintem a sötét erő vagy Faynél lesz vagy pedig Jakenél.
1 felhasználónak tetszik:
LULUPeas
2012. február 24. 20:26
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Nem rossz sorozat ez, de felpörgethetnék kicsit. Egyedül Fay karaktere élettel teli, a többiek szájában megalszik a tej. Főleg kedves főszereplőnkében.
2012. február 24. 20:30
Idézet (tya04 @ 2012.02.24. 20:26)
Nem rossz sorozat ez, de felpörgethetnék kicsit. Egyedül Fay karaktere élettel teli, a többiek szájában megalszik a tej. Főleg kedves főszereplőnkében.
ne is mondd, szerintem eddig Cassie a legirritálóbb szereplő. pedig lenne potenciál a figurában. főleg, hogy még sötét erővel is rendelkezik.
2012. február 24. 20:50
|
|
tya04Schrödinger macskája |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.08.05. Hozzászólás: 6658 Csatolások: 1286 Azonosító: 68245 offline
|
Idézet (Genovia @ 2012.02.24. 20:30)
ne is mondd, szerintem eddig Cassie a legirritálóbb szereplő. pedig lenne potenciál a figurában. főleg, hogy még sötét erővel is rendelkezik.
Pontosan. Kulcsfigura, mégis csak rohangál és nézeget, mint aki azt sem tudja, hol van.
2012. február 24. 20:59
|
|
Kramishaparawhore |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.15. Hozzászólás: 1143 Csatolások: 44 Azonosító: 151132 offline
|
Akkor ezek szerint nem csak engem irritál Cassie...
Brittet szeretem, de ezek a dumák, meg amiket Cassie csinál a sorozatban... Továbbá nekem Jake sem tartozik a kedvenceim közé
Nálam Adam és Faye a befutó *.*
Biztos jó lesz a folytatás.
Biztos jó lesz a folytatás.
2012. február 24. 21:01
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
szerintem jake a másik feketemágiás.mert tud legalábbis amikor megmentették cassiet tudott varázsolni egyedül
2012. február 24. 21:04
|
|
Szandicicaa97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.22. Hozzászólás: 221 Csatolások: 0 Azonosító: 153628 offline
|
amúgy én egyre jobban kezdem azt hinni hogy cassie és jake valamilyen családi kapcsolatban állnak
2012. február 24. 21:43
Team Delena te elolvastad egyáltalán a cikket, vagy csak a címét?! nem arról van szó hogy a színészek szeretnének, csak hogy még ők se tudják, hogy kinek van Cassie-n kívűl!!
Amúgy néha engem is irritál Cassie, nem tudom hogy miért... de engem igazából Melissa is eléggé zavar....
Amúgy néha engem is irritál Cassie, nem tudom hogy miért... de engem igazából Melissa is eléggé zavar....
Kapcsolódó sztárok
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Lebuktak - Kendall Jenner és Jacob Elordi a Coachella fesztiválon csókolózott
Új sztárpár van alakulóban?
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
"Nem sokan sírnak utána" - romokban Blake Lively hollywoodi karrierje
Nehéz lesz feltornáznia magát.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
Camila Cabello a párjával jelent meg a 2026-os Coachella fesztiválon
A párjával bulizott egyet.