A The Secret Circle sorozat szereplői egytől-egyig imádnak boszorkányok lenni, és többségük szívesen megmutatná karakterének a rosszabbik felét is.
A teljes cikkhez kattints ide!
A The Secret Circle sztárjai sötét erőt akarnak
2012. február 24. 19:17
|
|
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline
|
Ez érdekes a Vámpirnaplókban is három hét szünet lesz és a Titkos körben
2012. február 24. 19:20
|
|
Alizgirl98lydia. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 5214 Csatolások: 4353 Azonosító: 133490 offline
|
Én is várom már, kíváncsi vagyok, ki fog még sötét erővel rendelkezni.
2012. február 24. 19:21
Huhh nagyon kíváncsi vagyok......amúgy meg azért van mindig ugyan annyi szünet mert egy rendezőjük vagy valami ilyesmi van a vámpírnaplók és a titkos kör között....
2012. február 24. 19:25
Várom az új részeket, kár hogy most van ez a szünet benne.
2012. február 24. 19:27
|
|
twilightgirl0910firefly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4802 Csatolások: 412 Azonosító: 131011 offline
|
Hát ez a kép?
Brittanyról szerintem borzalmas.
boglarkabogi: Azért mert mind a kettő a CW sorozata, és most szünet van.
boglarkabogi: Azért mert mind a kettő a CW sorozata, és most szünet van.
2012. február 24. 19:36
Én igazából arra tippelek hogy Faye-nek vagy pedig Melissának van sötét mágiája!! (az elején a woodo-s csávóra is tippeltem, de szerintem már biztos nem az) amúgy ez nem a cikkhez tartozik, hanem magához a sorozathoz, de én nagyot csalódtam Blackwellben; azt hittem, hogy valami kemény csávó lesz, erre föl kiderül, hogy egy puhány már-már kedves emberke...
1 felhasználónak tetszik:
kissbella10
2012. február 24. 19:54
Huuhh. Kíváncsian várom, de így végig futott az agyamon, hogy én kinek adnám ezt az egész "sötét erőt" és igazából Faye-re esett a választásom. Ő már alapjáraton egy belevaló, szókimondó csajszi, tehát szerintem ez hozzá passzol. Nem tudom pontosan azt sem, hogy a sorozatban mi lesz a reakciója mikor kiderül az egész. Arra tippelek, hogy nagyon boldog lesz, és mindenképp fel szeretné majd venni a versenyt Cassie-vel. (bár ez csak tapogatózás a sötétben, de valahogy én így képzelem el.)
2012. február 24. 19:55
Kikiih: úgy tudom ezt magyar országon tv-n keresztül nem adják le, így neten lehet megnézni, angolul, vagy feliratosan.
2012. február 24. 19:56
|
|
Ketherina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.27. Hozzászólás: 501 Csatolások: 13 Azonosító: 162756 offline
|
Brittany itt is, meg minden képen vagy bárhol, olyan angyali. Meg lehet vetni, de nem tartom szépnek. Amúgy meg Diana vagy Faye. Azért Diana, mert Shell azt nyilatkozta egyszer, hogy: "Diana egy jó boszi lesz... egyenlőre" És Fayere is nagy esély van, mert az édesanyjának ugye köze volt Cassie apjához
2012. február 24. 19:59
|
|
Cher SugarRihanna Navy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.20. Hozzászólás: 1869 Csatolások: 0 Azonosító: 165595 offline
|
vá én nagyon kíváncsi vagyok már
2012. február 24. 20:18
|
|
LadyRainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 443 Csatolások: 4 Azonosító: 158368 offline
|
Véleményem szerint túl nyilvánvaló lenne, ha Faye rendelkezne sötét mágiával. Én személy szerint Dianára gondolok, de Melissa is szóba jöhet, bár véleményem szerint Adamből tudnák a legtöbbet kihozni. A nézők imádnák őt sötét mágiával, és előjönne ez a 'Tiltott Szerelem' feeling, de az egészen más vizekre sodorná a sztorit.
1 felhasználónak tetszik:
kissbella10
Kapcsolódó sztárok
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt, miután ejtették Justin Baldoni elleni szexuális zaklatással kapcsolatos vádjait
Blake Lively megszólalt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Részben megszületett a döntés Blake Lively és Justin Baldoni ügyében
Kiderült, hogyan döntött a bíróság.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.