Kimiteszikmost?
2008. augusztus 14. 17:56
|
|
Amy4♥тαтυм♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 07.12.30. Hozzászólás: 1222 Csatolások: 690 Azonosító: 47755 offline
|
Idézet(zilinda @ 2008. August 6. - 18:02)
karamellás pudingot
(saját készítésût)
Húúú gyerekek! Itt annyi finomságot felsoroltatok, hogy éhes lettem
Amúgy nemrég csemegekukoricát ettem... nyáron ebben a melegben ez a legjobb
2008. augusztus 20. 12:19
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Virsli (valami Spanyolországból származó cucc, egész jó, csak olyan pici, vékony) + kenyér, és még egy szalámis (diákcsemege) kenyér, hogy jól is lakjak.
2008. augusztus 20. 12:55
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Még semmit, de nemsokára ebédelek és akkor gyümölcslevest fogok enni... (körte barack szilva van benne) És hozzá olaszo-ból hozott cannelloni tésztát gombás sajtos töltelékkel. Hmm de éhes lettem... desszertnek még nem tudom mi lesz...
2008. augusztus 20. 15:48
|
|
RoseAnnϟ Death Eater ϟ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.06.28. Hozzászólás: 5216 Csatolások: 18506 Azonosító: 16930 offline
|
Idézet(Necros @ 2008. August 20. - 15:19)
A múltkor én olyan gyümölcslevest ettem, amiben alma, barack, szilva és szeder volt. 
Most hogy már megettem így mostmár tudom, hogy ebben is volt szerder. Olyan finom volt az ebéd... kb mint a legjobb öt csillagos étteremben....
2008. augusztus 20. 20:06
Házi sütésû kenyeret, felvágottal és retekkel.
2008. szeptember 04. 18:27
|
|
NecrosCara is my Mistress |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.01.16. Hozzászólás: 8558 Csatolások: 17675 Azonosító: 12106 offline
|
Fõtt tengerit.
Ingyen kaptuk, nagybátyám egy mezõgazdasági cégnél dolgozik, neki is vittek egy nagy adagot azok, akik a betakarítást végzik, mert ugye "leesett a teherautóról".
Megvan ez a jó szokásuk, így jutottunk például egy nagy halom borsóhoz is korábban.
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Megvédte a barátnőjét Tom Blyth, miután beszóltak a ruhájának
Nem tetszett az áttetsző ruhája.
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Bejelentették A Bridgerton család következő főszereplőit
Kiderült, kikről szól a következő évad.
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Kylie Jenner diszkréten dicsekszik Timothée Chalamet-ről a barátai és a családja előtt
Visszafogott a kapcsolatát illetően,de azért dicsekszik.
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Enrique Iglesias felfedte negyedik gyermekük nevét
Egy kisfiú nevét mondták el.
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Barry Keoghan az őt ért bántások miatt néha már színészkedni sem akar
Sokan zajlatták online.
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Olivia Rodrigo kipróbálta az online társkeresést
Elmesélte, milyen élmény volt.
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Alexander Skarsgård csillogó lila felsőjét nem lehetett nem észrevenni a Pillion vetítésén Németországban
Nagyon feltűnően jelent meg.
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Megérkezett az első előzetes a Harry Potter sorozathoz
Itt vannak az első képkockák.

0 felhasználónak tetszik: