Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort
2012. június 21. 15:58
Én is egyetértek agica20000508,, eddig se bírtam Brown-t de most útálom a ny'morékot!... :@
2012. június 21. 16:06
Idézet (heni06 @ 2012.04.05. 15:45)
Minden kedves hozzászóló aki szidja Christ annak gratulálok!
Azt bevallom,hogy nem volt túl bölcs döntés ez tőle,ám a ti pankrátorotok sem különb semmivel mivel ő meg hisztis kislány módjára azonnal keménykedni kezdett!Pedig már csak beégetésként is hagyhatta volna a fenébe és leküldhette volna a lapoknak,hogy Chriss mennyire szánalmas kutya ként lohol utána,ám nem úgy tett.
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és
Kisanyám! Te mi a francot képzelsz magadról? Én egyszer nem szidtam a te szánalmas kedvencedet! Úgyhogy melegen ajánlom, hogy vegyél vissza abból a nagy arcodból, mert átrendezem az arcberendezésedet! Látszik, hogy 1 meccset nem láttál még életedben! Ez a ti színvonalatok! Gratu!
2012. június 22. 14:12
Idézet (heni06 @ 2012.04.05. 15:45)
Minden kedves hozzászóló aki szidja Christ annak gratulálok!
Azt bevallom,hogy nem volt túl bölcs döntés ez tőle,ám a ti pankrátorotok sem különb semmivel mivel ő meg hisztis kislány módjára azonnal keménykedni kezdett!Pedig már csak beégetésként is hagyhatta volna a fenébe és leküldhette volna a lapoknak,hogy Chriss mennyire szánalmas kutya ként lohol utána,ám nem úgy tett.
Sokat gondolkodtam mit írhatnék neked... látszik hogy amikor a Raw-ot vagy a SmackDown-t esetleg egy PPV-t néztél, nem estél bele a pankráció csapdájába. Mindenki, aki úgy szereti mint én, nem tud tőle elszakadni. Sajnálom azokat, akiknek nincs részük ebben a csodában. Sajnálom azokat akik nem a pankráció világában élnek. Nagyon rossz lehet így élni, nekem legalábbis az lenne. Ha nem szerettem volna meg ezt a sportot, soha nem lennék ma ennyire 'erős' lelkileg. Sajnálom mindazokat, akiknek nem lehet részük ebben a varázslatos érzésben, amit a wrestling tud nyújtani. A pankrátorok és Bráun között viszont az a különbség, hogy az ő hangjukat nem tuningolják fel a stúdióban, kedves heni06. És te biztos nem néztél pankrációt soha életedben, mert akkor nem Krisz Bráun lenne a kedvenc sztárod. Erről ennyit szívem! Szánlak hogy ilyen embereket kell hallgatnod nap mint nap.
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. június 30. 16:41
|
|
April_J.új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.30. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 179039 offline
|
I was exactly why I love punk! As you wrote but I think it may not be polite and charismatic guy! We used to talk a lot and we used earlier meeting spot as well ... Chris Brown will be back because he does not think he'd be there! Not the singers but the wrestlers go to first!
2012. június 30. 17:36
heni06: azonnal fogd be a pofád, vagy átrendezem! Látszik, hogy egy normális meccset sem láttál, csak ezt a kis nyálgépet lesed mindig! Hülye vagy, ha asszed ez hülyeség. Nézz magadba, és rájössz.. nem érezted még a wrestling varázsát....... Szemtől szembe? Cm Punk megmondaná neki, ahogy én neked! nagyon gyorsan húzz innen, vagy kapsz egy két Go To Sleep-et, kisanyám. Ennyi lettem volna szívecském
2012. július 12. 14:21
|
|
andris4721új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.14. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 167169 offline
|
Cm Punk a legjobb pankrátor a világon.Chris Brown Egy senki.CM Punk adna neki egy söprés aludni-t oszt vége
Pöttömke
2012. július 26. 17:36
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
Ne a Twitteren ugasson a hülye nőverő "zenész", hanem jöjjön el egyszer a RAW-ba... azt hiszem, egy ringbe se merne lépni Punk-kal, nemhogy szólni neki vmit. Kapna egy GTS-t és azt tudná, fiú-e vagy lány
Persze mikor már forrósodott a talaj, akkor visszahőkölt... ennyit róla -.-" Heni6-nak külön üzenem: elég, ha megnézed a 2006-os WrestleManián az Edge vs Mick Foley meccset. Ha szerinted meg van játszva, hát akkor gratulálok^^" xD
Pöttömke
2012. július 26. 17:36
|
|
SasukeMilo |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.20. Hozzászólás: 645 Csatolások: 0 Azonosító: 139117 offline
|
*azt SE, elírtam
2012. július 26. 19:46
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
Kedves "heni6"!
A meccsek nincsenek megjátszva
) improvizálják a pankrátorok
) nagy külömbség van a között hogy megjátszás és a között hogy improvizáció
) egy jó tanács nézz utána hogy ilyen téren hogy lehet őket felismerni mert szerintem nem vagy tisztában vele!
)
A show-k meg vannak rendezve az aláírom de hogy a meccsek is nah ez még viccnek is rossz! (: az igaz hogy megvan hogy ki ki ellen és hogy ki legyen előnyben vagyis hogy ki nyerjen (álltalában aki kapja a push-t ) de ez meg nem jelenti azt hogy meglenne játszva az egész mert amit Cm Punk-ék a ringben csinálnak az pusztán improvizáció kedves
Ami a témát illeti szerinte Chris Brown csak így akar "menő" maradni, hogy egy olyan személynek szól be aki nem vele egy súlycsoportban van ( ezt vehetjük szószerint is x'dd )Nem hiszem hogy ha az utcán összetalálkoznának akkor is ilyen nagy szája lenne
) Max CM Punk rákérdezne hogy mivolt ez akkor meg csak menne a magyarázkodás ((:
A Chris Brown rajongóknak pedig az üzenem hogy nekem is vannak kedvenceim és azok is követnek el hibákat DE..ha követnek el hibákat, nagyokat és pl mint most egy ártatlan személybe kötnek bele ok nélkül akkor nem eszeveszettül kezdem védeni Brownt hanem átgondolom a dolgokat mielőtt ítélkeznék és mielőtt neki állnák Punknak
)mert ha én így járok egy kedvencemmel akkor vagy csendbe maradok vagy pedig SZÉPEN NORMÁLISAN leírom hogy EZT TALÁN MÉG SE KELLETT VOLNA ((: -__- " úgy hogy mielőt elkeditek rendíthetetlenül védeni kedvenceteket az előtt gondoljátok át a dolgokat MAGATOKBA!
) Mert Punk semmit nem ártott Brown-nak és nem lett volna joga ezt csinálni
) ez az én vélemyénem ezzel nem védek senkit mert igaz ami igaz ha Punk szó nálkül hagyja akkor talán nem lett volna belőle semmi
) szóval valamilyen szinten mind ketten hibásak de Brown a ludas mert mért kedzte el ezt..Punk pedig szépen befejezte
)
A meccsek nincsenek megjátszva
A show-k meg vannak rendezve az aláírom de hogy a meccsek is nah ez még viccnek is rossz! (: az igaz hogy megvan hogy ki ki ellen és hogy ki legyen előnyben vagyis hogy ki nyerjen (álltalában aki kapja a push-t ) de ez meg nem jelenti azt hogy meglenne játszva az egész mert amit Cm Punk-ék a ringben csinálnak az pusztán improvizáció kedves
Ami a témát illeti szerinte Chris Brown csak így akar "menő" maradni, hogy egy olyan személynek szól be aki nem vele egy súlycsoportban van ( ezt vehetjük szószerint is x'dd )Nem hiszem hogy ha az utcán összetalálkoznának akkor is ilyen nagy szája lenne
A Chris Brown rajongóknak pedig az üzenem hogy nekem is vannak kedvenceim és azok is követnek el hibákat DE..ha követnek el hibákat, nagyokat és pl mint most egy ártatlan személybe kötnek bele ok nélkül akkor nem eszeveszettül kezdem védeni Brownt hanem átgondolom a dolgokat mielőtt ítélkeznék és mielőtt neki állnák Punknak
Pöttömke
2012. július 28. 21:19
|
|
Hamstyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.29. Hozzászólás: 13 Csatolások: 0 Azonosító: 154151 offline
|
Chris Brown egy barom ő kezd el pofázni Punknak pedig ő igazán nem tett semmi rosszat Brownnak.Amúgy kedves "heni6" rohadtul nincsenek megrendezve a meccsek de mindegy te azdtán biztos rohadtul értesz hozzá mi???? Fogadni mernék egy meccset sem láttál!!!
Pöttömke
2012. augusztus 09. 12:52
|
|
Phannievisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 468 Csatolások: 31 Azonosító: 141911 offline
|
Punk.imádlak.mekkora forma.meg kell mondani ennek a nőverő kis p.csnek,hogy vegyen vissza.neten nagy a pofája,de élőben sehol sem lenne.egyértelműen Punknak volt igaza.jól tette,amit tett.Brown meg aljasan rágalmaz,egy elkpényeztetett gyerek mindent a s egge alá raktak,Punk sokkal több mindenen ment át.nem is ismeri CM-et,akkor mit szólogat be??
Pöttömke
2012. augusztus 10. 18:59
|
|
Wrestlemaniaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.10. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 183074 offline
|
Ez most komoly?Nem talált ez a szerencsétlen valakit a saját sújcsoportjából akibe bele tud kötni?.........Cm Punk= BEST IN TH WORLD!!!!!!
2012. augusztus 11. 19:06
Chris csak megvédte magát,nem ő kezdte az egészet...Másrész ő énekes,miért is küzdene egy pankrátorral?
2012. augusztus 19. 21:10
|
|
Fannivokúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.18. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 183876 offline
|
SZAKADOK XD CM Punk valószínűleg nem véletlenül mondta,amit mondott,és én értem amit ki akart fejezni a tweettel,Brown meg azt hiszi,hogy elbánhat vele...szóval Punknak van igaza!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.