Starity

Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. június 21. 14:59 #101
Gaby97
Gaby97
új tag
    Csoport: Tag
Hozzászólás: 3
Csatolások: 0
Azonosító: 178268
agica20000508 egyetértek veled
2012. június 21. 15:58 #102
- törölt felhasználó -    
Én is egyetértek agica20000508,, eddig se bírtam Brown-t de most útálom a ny'morékot!... :@
2012. június 21. 16:06 #103
- törölt felhasználó -    
Idézet (heni06 @ 2012.04.05. 15:45)
Minden kedves hozzászóló aki szidja Christ annak gratulálok!smileeee.gif Azt bevallom,hogy nem volt túl bölcs döntés ez tőle,ám a ti pankrátorotok sem különb semmivel mivel ő meg hisztis kislány módjára azonnal keménykedni kezdett!Pedig már csak beégetésként is hagyhatta volna a fenébe és leküldhette volna a lapoknak,hogy Chriss mennyire szánalmas kutya ként lohol utána,ám nem úgy tett.smileeee.gif
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!smileeee.gif 
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és

Kisanyám! Te mi a francot képzelsz magadról? Én egyszer nem szidtam a te szánalmas kedvencedet! Úgyhogy melegen ajánlom, hogy vegyél vissza abból a nagy arcodból, mert átrendezem az arcberendezésedet! Látszik, hogy 1 meccset nem láttál még életedben! Ez a ti színvonalatok! Gratu!
2012. június 22. 14:12 #104
- törölt felhasználó -    
Idézet (heni06 @ 2012.04.05. 15:45)
Minden kedves hozzászóló aki szidja Christ annak gratulálok!smileeee.gif Azt bevallom,hogy nem volt túl bölcs döntés ez tőle,ám a ti pankrátorotok sem különb semmivel mivel ő meg hisztis kislány módjára azonnal keménykedni kezdett!Pedig már csak beégetésként is hagyhatta volna a fenébe és leküldhette volna a lapoknak,hogy Chriss mennyire szánalmas kutya ként lohol utána,ám nem úgy tett.smileeee.gif
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!smileeee.gif 
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és

Sokat gondolkodtam mit írhatnék neked... látszik hogy amikor a Raw-ot vagy a SmackDown-t esetleg egy PPV-t néztél, nem estél bele a pankráció csapdájába. Mindenki, aki úgy szereti mint én, nem tud tőle elszakadni. Sajnálom azokat, akiknek nincs részük ebben a csodában. Sajnálom azokat akik nem a pankráció világában élnek. Nagyon rossz lehet így élni, nekem legalábbis az lenne. Ha nem szerettem volna meg ezt a sportot, soha nem lennék ma ennyire 'erős' lelkileg. Sajnálom mindazokat, akiknek nem lehet részük ebben a varázslatos érzésben, amit a wrestling tud nyújtani. A pankrátorok és Bráun között viszont az a különbség, hogy az ő hangjukat nem tuningolják fel a stúdióban, kedves heni06. És te biztos nem néztél pankrációt soha életedben, mert akkor nem Krisz Bráun lenne a kedvenc sztárod. Erről ennyit szívem! Szánlak hogy ilyen embereket kell hallgatnod nap mint nap. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: Pöttömke
2012. június 30. 16:41 #105
April_J.
April_J.
új tag

StátuszHi I have just come to the workout! Hurt a bit but now I can only expect succes!
Hozzászólás: 4
Azonosító: 179039
I was exactly why I love punk! As you wrote but I think it may not be polite and charismatic guy! We used to talk a lot and we used earlier meeting spot as well ... Chris Brown will be back because he does not think he'd be there! Not the singers but the wrestlers go to first!
2012. június 30. 17:36 #106
- törölt felhasználó -    
heni06: azonnal fogd be a pofád, vagy átrendezem! Látszik, hogy egy normális meccset sem láttál, csak ezt a kis nyálgépet lesed mindig! Hülye vagy, ha asszed ez hülyeség. Nézz magadba, és rájössz.. nem érezted még a wrestling varázsát....... Szemtől szembe? Cm Punk megmondaná neki, ahogy én neked! nagyon gyorsan húzz innen, vagy kapsz egy két Go To Sleep-et, kisanyám. Ennyi lettem volna szívecském smileeee.gif
2012. július 12. 14:21 #107
andris4721
andris4721
új tag
Hozzászólás: 28
Azonosító: 167169
Cm Punk a legjobb pankrátor a világon.Chris Brown Egy senki.CM Punk adna neki egy söprés aludni-t oszt vége
2012. július 15. 15:02 #108
Fufufinka
Fufufinka
új tag

StátuszUnatkozom :)
Hozzászólás: 9
Azonosító: 144802
Nem hiszem hogy bárkinek is lenne joga eszt művelni föleg egy olyan embernek mint Cris Brown mert Punk legalább nem verte meg a saját barátnőjét!!!!!!!
2012. július 26. 17:36 #109
SasukeMilo
SasukeMilo
Hozzászólás: 645
Azonosító: 139117
Ne a Twitteren ugasson a hülye nőverő "zenész", hanem jöjjön el egyszer a RAW-ba... azt hiszem, egy ringbe se merne lépni Punk-kal, nemhogy szólni neki vmit. Kapna egy GTS-t és azt tudná, fiú-e vagy lány biggrin.gif Persze mikor már forrósodott a talaj, akkor visszahőkölt... ennyit róla -.-" Heni6-nak külön üzenem: elég, ha megnézed a 2006-os WrestleManián az Edge vs Mick Foley meccset. Ha szerinted meg van játszva, hát akkor gratulálok^^" xD
2012. július 26. 17:36 #110
SasukeMilo
SasukeMilo
Hozzászólás: 645
Azonosító: 139117
*azt SE, elírtam
2012. július 26. 19:46 #111
eniko0116
eniko0116
új tag

Státusz"Akit szerettem, pont annak nem kellettem."
Hozzászólás: 59
Azonosító: 146214
Kedves "heni6"!
A meccsek nincsenek megjátszva smileeee.gif) improvizálják a pankrátorok smileeee.gif) nagy külömbség van a között hogy megjátszás és a között hogy improvizáció smileeee.gif) egy jó tanács nézz utána hogy ilyen téren hogy lehet őket felismerni mert szerintem nem vagy tisztában vele! smileeee.gif)
A show-k meg vannak rendezve az aláírom de hogy a meccsek is nah ez még viccnek is rossz! (: az igaz hogy megvan hogy ki ki ellen és hogy ki legyen előnyben vagyis hogy ki nyerjen (álltalában aki kapja a push-t ) de ez meg nem jelenti azt hogy meglenne játszva az egész mert amit Cm Punk-ék a ringben csinálnak az pusztán improvizáció kedves smileeee.gif
Ami a témát illeti szerinte Chris Brown csak így akar "menő" maradni, hogy egy olyan személynek szól be aki nem vele egy súlycsoportban van ( ezt vehetjük szószerint is x'dd )Nem hiszem hogy ha az utcán összetalálkoznának akkor is ilyen nagy szája lenne smileeee.gif) Max CM Punk rákérdezne hogy mivolt ez akkor meg csak menne a magyarázkodás ((:
A Chris Brown rajongóknak pedig az üzenem hogy nekem is vannak kedvenceim és azok is követnek el hibákat DE..ha követnek el hibákat, nagyokat és pl mint most egy ártatlan személybe kötnek bele ok nélkül akkor nem eszeveszettül kezdem védeni Brownt hanem átgondolom a dolgokat mielőtt ítélkeznék és mielőtt neki állnák Punknak smileeee.gif)mert ha én így járok egy kedvencemmel akkor vagy csendbe maradok vagy pedig SZÉPEN NORMÁLISAN leírom hogy EZT TALÁN MÉG SE KELLETT VOLNA ((: -__- " úgy hogy mielőt elkeditek rendíthetetlenül védeni kedvenceteket az előtt gondoljátok át a dolgokat MAGATOKBA! smileeee.gif) Mert Punk semmit nem ártott Brown-nak és nem lett volna joga ezt csinálni smileeee.gif) ez az én vélemyénem ezzel nem védek senkit mert igaz ami igaz ha Punk szó nálkül hagyja akkor talán nem lett volna belőle semmi smileeee.gif) szóval valamilyen szinten mind ketten hibásak de Brown a ludas mert mért kedzte el ezt..Punk pedig szépen befejezte smileeee.gif)
2012. július 26. 19:49 #112
eniko0116
eniko0116
új tag

Státusz"Akit szerettem, pont annak nem kellettem."
Hozzászólás: 59
Azonosító: 146214
Amit jól nagyon jól tett smileeee.gif)
2012. július 28. 21:19 #113
Hamsty
Hamsty
új tag
Hozzászólás: 13
Azonosító: 154151
Chris Brown egy barom ő kezd el pofázni Punknak pedig ő igazán nem tett semmi rosszat Brownnak.Amúgy kedves "heni6" rohadtul nincsenek megrendezve a meccsek de mindegy te azdtán biztos rohadtul értesz hozzá mi???? Fogadni mernék egy meccset sem láttál!!!
2012. augusztus 09. 12:52 #114
Phannie
Phannie
visszatérő vendég

StátuszIm only human after all.
Hozzászólás: 468
Csatolások: 31
Azonosító: 141911
Punk.imádlak.mekkora forma.meg kell mondani ennek a nőverő kis p.csnek,hogy vegyen vissza.neten nagy a pofája,de élőben sehol sem lenne.egyértelműen Punknak volt igaza.jól tette,amit tett.Brown meg aljasan rágalmaz,egy elkpényeztetett gyerek mindent a s egge alá raktak,Punk sokkal több mindenen ment át.nem is ismeri CM-et,akkor mit szólogat be??
2012. augusztus 09. 12:54 #115
- törölt felhasználó -    
Ehhez azért bátorság kell...
2012. augusztus 09. 12:59 #116
mse90
mse90
@bnormal cortexikid

Státuszaz emberiségért zokog
Hozzászólás: 1877
Csatolások: 1418
Azonosító: 178057
Ez a gyerek miért nincs még rács mögött??? "A zene örökké él"... Ja, ahogy azok a képek is a barátnőd kék-zöldre vert arcáról.
2012. augusztus 10. 18:59 #117
Wrestlemania
Wrestlemania
új tag
Hozzászólás: 8
Azonosító: 183074
Ez most komoly?Nem talált ez a szerencsétlen valakit a saját sújcsoportjából akibe bele tud kötni?.........Cm Punk= BEST IN TH WORLD!!!!!!
2012. augusztus 11. 19:06 #118
- törölt felhasználó -    
Chris csak megvédte magát,nem ő kezdte az egészet...Másrész ő énekes,miért is küzdene egy pankrátorral?
2012. augusztus 19. 21:10 #119
Fannivok
Fannivok
új tag
Hozzászólás: 18
Azonosító: 183876
SZAKADOK XD CM Punk valószínűleg nem véletlenül mondta,amit mondott,és én értem amit ki akart fejezni a tweettel,Brown meg azt hiszi,hogy elbánhat vele...szóval Punknak van igaza!!!biggrin.gif
2012. augusztus 20. 13:32 #120
Mirjána
Mirjána
fantaszta

StátuszBarátgyűjtők és szavazgatók kíméljenek!!!
Hozzászólás: 1045
Csatolások: 4303
Azonosító: 35778
Nem azonos súlycsoportban vannak, nem kéne Chrisnek provokálnia, mert még pórul jár.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok