Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort
2012. február 29. 18:33
|
|
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4223 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline
|
Team Delena 4ever egyett értek!!
2012. március 02. 21:12
ZitaTwilight:
Nem én néztem csak éppenséggel abban a szobában voltam ahol valaki más nézte.Aztán mondtam neki hogy kapcsolja el.
Nem én néztem csak éppenséggel abban a szobában voltam ahol valaki más nézte.Aztán mondtam neki hogy kapcsolja el.
2012. március 10. 09:37
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Hehe elég röhejes, hogy Chris Brown nem meri megmondani ezt Punknak szemtől szembe, csak a Twitteren nagy a pofája. CM Punknak legalább van tehetsége és nemcsak a pénzt akarja besöpörni. Na, de Chris...féltékeny vagy rá, mert őt jobban szeretik, mint téged, meg ő sokkal népszerűbb, mint te? Gondolom, amit Punk legutoljára mondott, azt majd szépen kihasználja és rohan a bíróságra, hogy "Bíró úr, nekem márpedig személyi jogaimat sértette meg CM Punk!" és mi lesz ezután? Kiszedet belőle egy szép nagy summát és utána ül a babérjain, mint aki jól végezte dolgát. Szánalmas egy csávó, én mondom. Söpörhetne aludni!
Éljenek a CM Punk rajongók!
1 felhasználónak tetszik:
Pöttömke
2012. március 10. 16:10
Mi a fenét képzel magáról Chris? Punk tuti kiütné ! Még a dívák is...A Twitteren nagy a pofája, persze....a legendákat biztos netről leste, nevüket fejből nem tudja....Mr. Száánalom...Söpörhet aludni ! Legyen akkor nagy a szája, amikor a ringben szemtől szembe vannak egymással....Brown-nak feltűnési viszketeksége van, azért szóólt be Punknak....és egyetértek ZitaTwilighttel és Kazuo-val....Söpörhetsz Aludni, Chris !!
2012. március 10. 16:11
Mi a fenét képzel magáról Chris? Punk tuti kiütné ! Még a dívák is...A Twitteren nagy a pofája, persze..a legendákat biztos netről leste, nevüket fejből nem tudja..Mr. Száánalom...Söpörhet aludni ! Legyen akkor nagy a szája, amikor a ringben szemtől szembe vannak egymással..Brown-nak feltűnési viszketeksége van, azért szóólt be Punknak..és egyetértek ZitaTwilighttel és Kazuo-val..Söpörhetsz Aludni, Chris !!
Pöttömke
2012. március 15. 11:11
|
|
eniko0116új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.02.26. Hozzászólás: 59 Csatolások: 0 Azonosító: 146214 offline
|
Nah ha hozzáse szólt Punk akk meg minek pattog...a Twiteren már olyan nagy valaki a valóságban meg ha találkoznának az utcán még köszönnis se merne Punknak..ennyi.. Amúgy meg a zenészek is jönnek mennek nem csaka pankrátorok és Hulk Hogant sem felejtette el senki sem.. És fogadni mernék ha Chris abbahagyná a zenélést és végleg visszavonulna egy két év és még a nevére sem emlékeznének meg arra sem hogy mitis tett le az asztalra.. ennyi..minek pofázik ha hozzáse szólt Punk..
2012. március 19. 17:41
|
|
lyzácskaztcsőővisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.12. Hozzászólás: 279 Csatolások: 0 Azonosító: 167050 offline
|
Chris nem norma.
2012. március 27. 19:10
|
|
BődörNikikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.05. Hozzászólás: 2 Csatolások: 0 Azonosító: 170662 offline
|
Utálom Chris Brown-t!CM Punkot meg imádom!
2012. március 30. 17:47
|
Zsófikahhhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.11. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 169020 offline
|
Chris szánalmas egy gyerek ._.
2012. március 30. 17:48
|
|
ChrisEdwardFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.11. Hozzászólás: 477 Csatolások: 3 Azonosító: 163673 offline
|
Ne lepődjön meg ha a pankrátor meglátogatja... xDD Remélem így lesz ^^
Zsófikahhh
2012. április 04. 17:00
|
|
KazuoMrs. Howell |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.16. Hozzászólás: 7085 Csatolások: 5676 Azonosító: 165377 offline
|
Pont most olvastam el a régebbi kommenteket és még csak annyi hozzáfűzni valóm lenne, hogy: Drága Chris Brown rajongók! Ne szidjátok a pankrációt a semmiért, mert a nyakamat tenném rá, hogy egyetlenegy részt sem látattok belőle. Ennyi erővel én meg utálhatnám úgy Chris-t, hogy nem is hallottam még egy számát se. Inkább ne nyáladzatok utána, hanem kapcsoljátok be szépen a televíziót, katt a TV6-ra és tessék megnézni egy WWE-t. Ha nem tetszett, akkor utálhatod, de legalább tudod, hogy mit jelent pl.: a Smack Down, Söprés aludni, Keresztutak, Koponyatörő, Wo Wo Wo vagy Raw. Persze Chris a Twitteren nagyon könnyen pofázik, de persze ha szembekerülne Punkkal nagy valószínűséggel vinné a bitang nagy gorilláit és ráküldené nehogy Punk összetörje a gyönyörűszép arcocskáját.
Ennyi. Még mindig áll azl amit mondtam: CHRIS BROWN SÖPÖRHETSZ ALUDNI!
2012. április 05. 15:45
|
|
heni06új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.05. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 172732 offline
|
Minden kedves hozzászóló aki szidja Christ annak gratulálok!
Azt bevallom,hogy nem volt túl bölcs döntés ez tőle,ám a ti pankrátorotok sem különb semmivel mivel ő meg hisztis kislány módjára azonnal keménykedni kezdett!Pedig már csak beégetésként is hagyhatta volna a fenébe és leküldhette volna a lapoknak,hogy Chriss mennyire szánalmas kutya ként lohol utána,ám nem úgy tett.
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és
Na meg ti sem vagytok különbek,mivel fújjátok a hülyeségeiteket,hogy csak interneten keresztül nagy a szája .. előfizetnék rá,hogy egy sötét helyen szemébe-e mondanátok amit ide írkáltok!!:)Egyébként meg nem kérem a leszólásokat mert én igenis néztem pankrációt... és a véleményem ,hogy MEGVAN JÁTSZVA AZ EGÉSZ!!
Hozzáfűzném,hogy nem kérek vissza semmiféle primitív és embertelen jelzőt,hogy mit gondoltok rólam! Mindenkinek saját véleménye van és ez az enyém,és az én álláspontomon senki nem tud változtatni mivel bármit is tett és fog tenni Chris számomra mindig ő lesz a legjobb! énekes és
2012. június 06. 21:35
|
|
agica20000508új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 90 Csatolások: 0 Azonosító: 166244 offline
|
Eddig se szerettem chris brownt, de ezzel most végleg megutáltam!!!
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Jennifer Aniston a párjával osztott meg közös képet
Ritkán enged bepillantást a kapcsolatába.
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Dakota Johnsont csókolózni látták az új párjával
Egy ideje pletykálnak a kapcsolatukról.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Párjával sétálgatott Reese Witherspoon
Ritkán látni őket együtt nyilvánosan.