Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort
2012. február 25. 11:46
|
|
VicaUnaMileyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.04. Hozzászólás: 310 Csatolások: 1 Azonosító: 146608 offline
|
Mostmár azért IGAZÁN JÓ LENNE, HA BÉKÉN HAGYNÁ MINDENKI SZEGÉNY CHRIST!!! Bár azért a rajongói maradhatnak:)
2012. február 25. 11:55
Nem értem mi értelme van ennek a sok balhénak és botránynak.Szinte már minden héten csinál valamit Chris..
2012. február 25. 12:46
|
|
Szaszii Espinelaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.10. Hozzászólás: 61 Csatolások: 29 Azonosító: 157984 offline
|
Már igazán le lehetne szállni Chirsről!
Chrisnek igaza van, a zene örökké él, az a pankrátor vagy kiaz meg fogja be a száját, ha kell Maurice megveszi kilóra !
) Majd megnézzük egy pár év múlva, hogy ki fogja tudni, hogy ki ez a Punk. Chris mellett egy senki..fáj neki Chris hírneve, jóléte, tehetsége, és hogy őt sokan szeretik vele ellentétben
Chrisnek igaza van, a zene örökké él, az a pankrátor vagy kiaz meg fogja be a száját, ha kell Maurice megveszi kilóra !
2012. február 25. 13:27
|
|
Fruzsi26 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 770 Csatolások: 14 Azonosító: 156883 offline
|
Haha! Mostanában egyre többször találkozom Chris tenyérbemászó arcával az oldalon.
A zene valóban többet ér, mint egy pankrátori verekedés egy stadionban, csak kérdés, milyen zenéről beszélt. Kétlem, hogy Chris a dalaival maradna fent az emberek emlékezetében...
A zene valóban többet ér, mint egy pankrátori verekedés egy stadionban, csak kérdés, milyen zenéről beszélt. Kétlem, hogy Chris a dalaival maradna fent az emberek emlékezetében...
1 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2
2012. február 25. 13:43
|
|
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15798 Csatolások: 67785 Azonosító: 27941 offline
|
Idézet (Szaszii Espinela @ 2012.02.25. 12:46)
Már igazán le lehetne szállni Chirsről!
) Majd megnézzük egy pár év múlva, hogy ki fogja tudni, hogy ki ez a Punk. Chris mellett egy senki..fáj neki Chris hírneve, jóléte, tehetsége, és hogy őt sokan szeretik vele ellentétben 
Picurit el vagy tévedve! Az, hogy ideát nem hallottad még a nevét, az nem jelenti azt, hogy odaát Amerikában nem ismerik! Punk évek óta pankrál, volt nehézsúlyú világbajnok, és WWE bajnok. Odaát nagy népszerűségnek örvend. Lassan nagyobb rajongó tábora van, mint John Cena-nak.
Az a kis mitugrász szerinted megveszi kilóra?
2012. február 25. 15:59
Mi a fene ütött Chrisbe? Csak úgy belekötni valakibe? Szép mondhatom..cseppet sem változott a szememben. Szánalom ez az egész férfi, úgy ahogy van.
2012. február 25. 20:28
|
|
Little Monster-GFF첸게 ^^ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 1162 Csatolások: 61 Azonosító: 161058 offline
|
2012. február 25. 20:35
Idézet (NyCoLee @ 2012.02.25. 11:33)
mintha a pankratorok olyan kemenyek lennenek amikor meg van jatszva az egesz musor -.-"
fogadjunk,hogy egy adást se láttál,de dumálj nyugodtan..
2012. február 25. 20:38
Idézet (Bessie @ 2012.02.25. 13:43)
Picurit el vagy tévedve! Az, hogy ideát nem hallottad még a nevét, az nem jelenti azt, hogy odaát Amerikában nem ismerik! Punk évek óta pankrál, volt nehézsúlyú világbajnok, és WWE bajnok. Odaát nagy népszerűségnek örvend. Lassan nagyobb rajongó tábora van, mint John Cena-nak.
Van neked fogalmad, hogy egy top pankrátor mennyit keres a WWE-ben? Hogy mennyit turnéznak? (Még Európában is.) Elhiszem, hogy csíped Brownt, de olyanról akkor ne mondj véleményt, amiről halvány lila dunsztod sincs.
Ennyi,Bessie mindig megmondja amit kell.El kell ismernem,Punknak lassan tényleg nagyobb rajongótábora van mint John-nak,ezt nem lehet tagadni,de ennek a valakinek tényleg semmi gőze arról,hogy milyenek a pankrátorok (még Beth vagy Natalya is simán sürgősségire küldené Brown-t)
2012. február 25. 21:34
Na hát én sem a Punk-ot sem a Johnt nem ismerem.Gondolom ez azért van mert k*rvara nem érdekel a pankráció és szerintem azok közül akiket nem érdekel még senki sem hallott egyikről sem.Eleve egy rohadt nagy hülyeségnek tartom az egészet,és igen már többször is láttam mérkőzést.Azt is megbántam.És most meg nem tudom mit vagytok úgy oda mikor ez az izomagyú kezdte az egészet Chris csak nem hagyta magát.És igen lehet hogy megveszi kilóra mert énis úgy tudom hogy a pankrációt csak megjátszák.Nem is értem hogy lehet ezt sportnak nevezni.Na mindegy amúgyis lesz.rom Chris Brown magánéletét énmiattam azt ver meg akit akar,mert engem csak a zenéje érdekel ahogy az összes többi előadónál is.
1 felhasználónak tetszik:
chrisBrown14
2012. február 26. 09:13
Idézet (Aalyah @ 2012.02.25. 21:34)
Na hát én sem a Punk-ot sem a Johnt nem ismerem.Gondolom ez azért van mert k*rvara nem érdekel a pankráció és szerintem azok közül akiket nem érdekel még senki sem hallott egyikről sem.Eleve egy rohadt nagy hülyeségnek tartom az egészet,és igen már többször is láttam mérkőzést.Azt is megbántam.És most meg nem tudom mit vagytok úgy oda mikor ez az izomagyú kezdte az egészet Chris csak nem hagyta magát.És igen lehet hogy megveszi kilóra mert énis úgy tudom hogy a pankrációt csak megjátszák.Nem is értem hogy lehet ezt sportnak nevezni.Na mindegy amúgyis lesz.rom Chris Brown magánéletét énmiattam azt ver meg akit akar,mert engem csak a zenéje érdekel ahogy az összes többi előadónál is.
ha egyszer láttál egy meccset,és nem tetszett,minek néztél meg még egyet? az ilyen embereket nem értem..
2012. február 26. 11:03
|
|
Team Delena 4evervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 347 Csatolások: 0 Azonosító: 166311 offline
|
Na, jó ennek tényleg elgurult a gyógyszere!!
Elég már!! A végén még a sitten köt ki.
2012. február 26. 19:57
És akkor majd leshet,amikor Punk majd lekever neki egyet..
Ez a Chris Brown nagyon el van szállva magától..azt hiszi,hogy tehetséges valamiben,közben meg sehol semmi.
És most komolyan!:miért kell leszólni a pankrátorokat?Ez is egy munka!
Ez a Chris Brown nagyon el van szállva magától..azt hiszi,hogy tehetséges valamiben,közben meg sehol semmi.
És most komolyan!:miért kell leszólni a pankrátorokat?Ez is egy munka!
2012. február 27. 20:02
|
|
Fannuusvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.27. Hozzászólás: 367 Csatolások: 0 Azonosító: 161261 offline
|
most olvasom ahogy szidják CM Punkot meg a pankrációt.. GRATULÁLOK! Láttatok már valaha 1 db Nyers Erőt? Egy db SmackDownt? CM Punkon és fent elhangzott neveken kívűl egy pankrátor nevét sem tudnátok elmondani... pedig mennyi pankrátor mellékállása a színészet... azt bírom, amikor mindenről megitálik hogy jaj de rossz, szörnyű és kiderül az ellenkezője (mint a scooby dooban...)
2012. február 28. 00:26
|
|
Orsós Jánosúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.22. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 169839 offline
|
Hülyeségnek tartom az egészet.Ha van egy csöpnyi eszük akkor elnézést kérnek egymàstól.Én is làtam pankràciot söt elég sokat van amit évekig gyakorolnak be.Elég drasztikusak .Remélem egy màrketing fogàs.Vagy crhis brownnak elment az esze.Crhis Brown rajongo vagyok és kàr lenne ha egy kedvenc sztàrnak baja lenne.
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Nyílt titok, hogy mi az oka Sydney Sweeney és Zendaya rivalizálásának - kitálalt egy bennfentes
Inkább nem mutatkoztak együtt.
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Gyermeket vár Aubrey Plaza - alig több mint egy évvel a férje halála után
Terhes a színésznő, első gyermekét várja.
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Összeházasodtak a Vámpírnaplók sztájai
Titkos esküvőn mondták ki az igent.
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Zendaya villantós sötétbarna estélyiben, Sydney Sweeney angyali fehérben vonult fel az Eufória premierjén!
Új fotók a hírességekről.
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Tátva maradt a fanok szája egy korai fotó láttán: ezt a testrészét csináltatta meg Chad Michael Murray
Senki nem gondolta, hogy ezt tette.
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még tuti nem láttad! Sabrina Carpenter barna hajjal ragyog a Perfect címlapján
Így még biztos nem láttad!
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
"Mrs. Blanco" - fotókon, mennyire élvezi Selena Gomez a házaséletet
Nagyon boldog a híresség.
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
Az új Harry Potter sztárja már arról beszél, hogy nem fog sokáig játszani a sorozatban
John Lithgow nem hiszi, hogy végig tudja majd csinálni.