Starity

Chris Brown a Twitteren szidott egy hivatásos pankrátort

7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. február 25. 11:46 #61
VicaUnaMiley
VicaUnaMiley
visszatérő vendég

StátuszIt's Jiley 4ever, Bitches!! <3
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 310
Csatolások: 1
Azonosító: 146608
Mostmár azért IGAZÁN JÓ LENNE, HA BÉKÉN HAGYNÁ MINDENKI SZEGÉNY CHRIST!!! Bár azért a rajongói maradhatnak:)
2012. február 25. 11:47 #62
Ayame.01
Ayame.01
typical teen, sorry

Státusz
Hozzászólás: 5539
Csatolások: 32
Azonosító: 159255
Tény hogy Chris-el egy kicsit eljárt a ló mostanában. Zavar is hogy nemtudom hogy miért. Mindenesetre remélem visszavesz majd egy kicsit ..
2012. február 25. 11:55 #63
- törölt felhasználó -    
Nem értem mi értelme van ennek a sok balhénak és botránynak.Szinte már minden héten csinál valamit Chris..
2012. február 25. 12:23 #64
Dodóóó
Dodóóó
Hunter

StátuszEveryone with a friendly face seems to hide some secrets inside
Hozzászólás: 7747
Csatolások: 0
Azonosító: 151350
rencsi95 egyetértek sad.gif nem tudom mi ütött belé
2012. február 25. 12:46 #65
Szaszii Espinela
Szaszii Espinela
új tag

Státusz♥Roc n' Roe♥ / Nickolas y Oriana♥ / Mariah Carey♥ Gaby Espino♥ Jencarlos Canela♥
Hozzászólás: 61
Csatolások: 29
Azonosító: 157984
Már igazán le lehetne szállni Chirsről!
Chrisnek igaza van, a zene örökké él, az a pankrátor vagy kiaz meg fogja be a száját, ha kell Maurice megveszi kilóra ! wink.gif) Majd megnézzük egy pár év múlva, hogy ki fogja tudni, hogy ki ez a Punk. Chris mellett egy senki..fáj neki Chris hírneve, jóléte, tehetsége, és hogy őt sokan szeretik vele ellentétben wink.gif
2012. február 25. 13:27 #66
Fruzsi26
Fruzsi26

Státusz...
Hozzászólás: 770
Csatolások: 14
Azonosító: 156883
Haha! Mostanában egyre többször találkozom Chris tenyérbemászó arcával az oldalon.
A zene valóban többet ér, mint egy pankrátori verekedés egy stadionban, csak kérdés, milyen zenéről beszélt. Kétlem, hogy Chris a dalaival maradna fent az emberek emlékezetében...
1 felhasználónak tetszik: Black Hearth2
2012. február 25. 13:43 #67
Bessie
Bessie
Jung Kook

Státusz❤ YoonKook ❤
  Csoport: Moderátor
Hozzászólás: 15798
Csatolások: 67785
Azonosító: 27941
Idézet (Szaszii Espinela @ 2012.02.25. 12:46)
Már igazán le lehetne szállni Chirsről!
Chrisnek igaza van, a zene örökké él, az a pankrátor vagy kiaz meg fogja be a száját, ha kell Maurice megveszi kilóra ! wink.gif) Majd megnézzük egy pár év múlva, hogy ki fogja tudni, hogy ki ez a Punk. Chris mellett egy senki..fáj neki Chris hírneve, jóléte, tehetsége, és hogy őt sokan szeretik vele ellentétben wink.gif

Picurit el vagy tévedve! Az, hogy ideát nem hallottad még a nevét, az nem jelenti azt, hogy odaát Amerikában nem ismerik! Punk évek óta pankrál, volt nehézsúlyú világbajnok, és WWE bajnok. Odaát nagy népszerűségnek örvend. Lassan nagyobb rajongó tábora van, mint John Cena-nak.
Az a kis mitugrász szerinted megveszi kilóra? _nevet.gif Van neked fogalmad, hogy egy top pankrátor mennyit keres a WWE-ben? Hogy mennyit turnéznak? (Még Európában is.) Elhiszem, hogy csíped Brownt, de olyanról akkor ne mondj véleményt, amiről halvány lila dunsztod sincs.
5 felhasználónak tetszik: Black Hearth2, Grace Benning, rockgirlfriend, Eszter655, Pöttömke
2012. február 25. 15:59 #68
- törölt felhasználó -    
Mi a fene ütött Chrisbe? Csak úgy belekötni valakibe? Szép mondhatom..cseppet sem változott a szememben. Szánalom ez az egész férfi, úgy ahogy van.
2012. február 25. 16:39 #69
iannina
iannina
focus on the good
Hozzászólás: 5249
Csatolások: 34903
Azonosító: 138106
Elég már Chris!
2012. február 25. 18:09 #70
szandi99
szandi99
visszatérő vendég

Státusz(nem kötelező)
Hozzászólás: 200
Csatolások: 3
Azonosító: 143503
Úristen mi van Chrisel??? Tiszta bolond lett....Én nem kötnék bele CM Punkba mert tudom hogy hogy szokott verekedni a ringbe..........
2012. február 25. 20:28 #71
Little Monster-GFF
Little Monster-GFF
첸게 ^^

Státusz.
Hozzászólás: 1162
Csatolások: 61
Azonosító: 161058
ohmy.gif Mi van vele?? sad.gif
2012. február 25. 20:35 #72
- törölt felhasználó -    
Idézet (NyCoLee @ 2012.02.25. 11:33)
mintha a pankratorok olyan kemenyek lennenek amikor meg van jatszva az egesz musor -.-"

fogadjunk,hogy egy adást se láttál,de dumálj nyugodtan.. dry.gif
2012. február 25. 20:38 #73
- törölt felhasználó -    
Idézet (Bessie @ 2012.02.25. 13:43)
Picurit el vagy tévedve! Az, hogy ideát nem hallottad még a nevét, az nem jelenti azt, hogy odaát Amerikában nem ismerik! Punk évek óta pankrál, volt nehézsúlyú világbajnok, és WWE bajnok. Odaát nagy népszerűségnek örvend. Lassan nagyobb rajongó tábora van, mint John Cena-nak. 
Az a kis mitugrász szerinted megveszi kilóra? _nevet.gif Van neked fogalmad, hogy egy top pankrátor mennyit keres a WWE-ben? Hogy mennyit turnéznak? (Még Európában is.) Elhiszem, hogy csíped Brownt, de olyanról akkor ne mondj véleményt, amiről halvány lila dunsztod sincs.

Ennyi,Bessie mindig megmondja amit kell.El kell ismernem,Punknak lassan tényleg nagyobb rajongótábora van mint John-nak,ezt nem lehet tagadni,de ennek a valakinek tényleg semmi gőze arról,hogy milyenek a pankrátorok (még Beth vagy Natalya is simán sürgősségire küldené Brown-t) blink.gif
2012. február 25. 21:34 #74
- törölt felhasználó -    
Na hát én sem a Punk-ot sem a Johnt nem ismerem.Gondolom ez azért van mert k*rvara nem érdekel a pankráció és szerintem azok közül akiket nem érdekel még senki sem hallott egyikről sem.Eleve egy rohadt nagy hülyeségnek tartom az egészet,és igen már többször is láttam mérkőzést.Azt is megbántam.És most meg nem tudom mit vagytok úgy oda mikor ez az izomagyú kezdte az egészet Chris csak nem hagyta magát.És igen lehet hogy megveszi kilóra mert énis úgy tudom hogy a pankrációt csak megjátszák.Nem is értem hogy lehet ezt sportnak nevezni.Na mindegy amúgyis lesz.rom Chris Brown magánéletét énmiattam azt ver meg akit akar,mert engem csak a zenéje érdekel ahogy az összes többi előadónál is.
1 felhasználónak tetszik: chrisBrown14
2012. február 26. 09:13 #75
- törölt felhasználó -    
Idézet (Aalyah @ 2012.02.25. 21:34)
Na hát én sem a Punk-ot sem a Johnt nem ismerem.Gondolom ez azért van mert k*rvara nem érdekel a pankráció és szerintem azok közül akiket nem érdekel még senki sem hallott egyikről sem.Eleve egy rohadt nagy hülyeségnek tartom az egészet,és igen már többször is láttam mérkőzést.Azt is megbántam.És most meg nem tudom mit vagytok úgy oda mikor ez az izomagyú kezdte az egészet Chris csak nem hagyta magát.És igen lehet hogy megveszi kilóra mert énis úgy tudom hogy a pankrációt csak megjátszák.Nem is értem hogy lehet ezt sportnak nevezni.Na mindegy amúgyis lesz.rom Chris Brown magánéletét énmiattam azt ver meg akit akar,mert engem csak a zenéje érdekel ahogy az összes többi előadónál is.

ha egyszer láttál egy meccset,és nem tetszett,minek néztél meg még egyet? az ilyen embereket nem értem.. blink.gif
2012. február 26. 11:03 #76
Team Delena 4ever
Team Delena 4ever
visszatérő vendég

Státusz"Ami késik, nem múlik!"
Hozzászólás: 347
Azonosító: 166311
Na, jó ennek tényleg elgurult a gyógyszere!! ohmy.gif Elég már!! A végén még a sitten köt ki.
2012. február 26. 19:57 #77
- törölt felhasználó -    
És akkor majd leshet,amikor Punk majd lekever neki egyet..
Ez a Chris Brown nagyon el van szállva magától..azt hiszi,hogy tehetséges valamiben,közben meg sehol semmi. omg.gif
És most komolyan!:miért kell leszólni a pankrátorokat?Ez is egy munka!
2012. február 26. 20:13 #78
CoolDoogg
CoolDoogg
új tag

StátuszFuck Da Police :]
Hozzászólás: 50
Azonosító: 152923
Úgy látom szegény Chris-t soha nem hagyják már békén -.-" Nem értem miért jó csak úgy belekötni a másikba,okok nélkül.
2012. február 27. 20:02 #79
Fannuus
Fannuus
visszatérő vendég

StátuszR.I.P. Szita Bence... ♥
Hozzászólás: 367
Azonosító: 161261
most olvasom ahogy szidják CM Punkot meg a pankrációt.. GRATULÁLOK! Láttatok már valaha 1 db Nyers Erőt? Egy db SmackDownt? CM Punkon és fent elhangzott neveken kívűl egy pankrátor nevét sem tudnátok elmondani... pedig mennyi pankrátor mellékállása a színészet... azt bírom, amikor mindenről megitálik hogy jaj de rossz, szörnyű és kiderül az ellenkezője (mint a scooby dooban...)
2012. február 28. 00:26 #80
Orsós János
Orsós János
új tag
Hozzászólás: 11
Azonosító: 169839
Hülyeségnek tartom az egészet.Ha van egy csöpnyi eszük akkor elnézést kérnek egymàstól.Én is làtam pankràciot söt elég sokat van amit évekig gyakorolnak be.Elég drasztikusak .Remélem egy màrketing fogàs.Vagy crhis brownnak elment az esze.Crhis Brown rajongo vagyok és kàr lenne ha egy kedvenc sztàrnak baja lenne.
7 oldal 1 2 3 4 5 6 7
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok